Kratos Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Cum se ia grad la Departamentele de politie =)) Sper sa va placa. Examen de promovare in grad la politisti. Ii bagaintr-o sala, vien ofiterul si le zice:-Baieti, treburile sutn simple, azi va dam cevausor. Inchideti geamurile, trageti perdelele,aprindeti lumina. Fiti atenti: am o singuralumina, dupa care voi trebuie sa-mi spuneti ce s-aintamplat cu ea, unde a disparut.Zis si facut, stinge ofiterul lumina, cum se vadpolitistii pe intuneric incep sa urle. Gradatuvede ca nu poate s-o scoata la capat cu ei si lezice:-Baieti, va dau permisie 2 saptamani, dar dupaasta veniti si-mi spuneti unde s-a ascuns lumina.-Sa traiti.pLecaa casa, vin dupa 2 saptamani nerasi,nedormiti. Ii ia la rand:-Ba, Ioane, unde era lumina?-Pai sa vedeti ca...-Nimic! Nu iei gradul!-Popescule, unde era lumina?-Pai sa...Si tot asa pana la Bula, care arata cel maijalnic.-Domn capitan, am gasit solutia. Am aflat unde s-aascuns lumina!-Pai cum ai aflat ba?-Pai, fiti atent. Cum am ajuns acasa, am inchistoate geamurile, am tras rolele, am batut sipci lageamuri, la usi, ce mai, am izolat toata casa.Apoi am stins lumina. Si da-i si caut-o. Am smulstapetul, am smult parchetul, am dat jos tencuiala,am spart mobila, am ars saltele, da pana la urmaam gasit-o, neneorocita naibii...-Si unde era?-In frigider! Quote
Kratos Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Salut. Nu am intrat astazi pe server pentru ca nu am internet acasa . sunt probleme la firma de unde am internet de asta noapte de la 3 . acum am ajubs a servici si postez de pe mobil . am pregatit ctivitatea si diminata o postez. Bafta la licente. Quote
florinBiceps Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Vă urez o dimineaţă plăcută, eu acum mă culc. :D Quote
Kratos Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Achizitie noua ,mie imi place . pareri? http://i.imgur.com/QVwRGXE.jpg Quote
L0K3D. Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Salut. Bine ati venit, cei noi. Sper sa ne intelegem cat de cat bine. Succes la raport :x Quote
Recommended Posts