Kratos Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ce inactivitate pe voi. Maestre am fost in oras mi-am facut permisu de pescuit , diminica am fost de servici toata ziua , acum dupaamiaza am dormit putin si uite acum intru. Poate te referi la altii care si eu ii vad ca pe sfarsitul saptamanii cand se pun pe activitate. Avem si noi o viata care e mai importanta decat orice joc. Quote
CiprianChi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Maestre am fost in oras mi-am facut permisu de pescuit , diminica am fost de servici toata ziua , acum dupaamiaza am dormit putin si uite acum intru. Poate te referi la altii care si eu ii vad ca pe sfarsitul saptamanii cand se pun pe activitate. Avem si noi o viata care e mai importanta decat orice joc. Te inteleg perfect, nici eu nu intru decat dimineata si noapte, ca ziua am trb cu gagica mea. .omg. Quote
CiprianChi Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Au crescut preturile la licente maaa. yaaaaaaaaaaaa. Quote
Kratos Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Buna dimineata. Au crescut preturile la licente. nice LetSmoke +1 Quote
Kedonoo Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 M-am intors de la tara ba, sa se faca liniste pe /f ca va tay. Quote
CiprianChi Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Noapte bună colegii, somnik uşor. Somnik pufos. :wub: Quote
Kratos Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Buna dimineata. Astazi este ziua mea si va doresc ce imi doresc si mie. | Sa aveti o duminica placuta. Quote
Recommended Posts