LetSmoKe Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Informatii: - Acest topic a fost facut pentru membrii School Instructors ce s-au saturat sa stea in factiune, si vor sa o schimbe din diferite motive - Orice membru ce este in factiune si are peste rank 2 si inclusiv rank 2 poate face o cerere de demisie pentru a putea fi demis fara FP. - Daca faceti cerere de demisie si nu aveti rank 2, veti fi demisi automat cu 60 FP. - Trebuie sa respectati modelul de mai jos ca sa fiti demisi. - Nu o sa fiti demisi daca nu aveti poza cu /f Vreau sa fiu demis. Asta este garantia/dovada ca este contul vostru de forum si vreti sa fiti demis. Model de postare: Nickname: Rank-ul detinut: Motivul plecarii tale: Ce crezi ca ar trebui schimbat la factiune?: Screenshot (trebuie sa scrieti pe /f Vreau sa fiu demis.): Edited August 16, 2017 by costynkoko -update Quote
Alpheus Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nume: Alpheus. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 9 zile.- De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu vreau să dezvolt acest subiect. Ce parere ai despre colegii tai?: Ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu am timp să explic. Te gandesti sa te intorci?: Nu se ştie. Quote
LetSmoKe Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Nume: Alpheus. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 9 zile.- De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu vreau să dezvolt acest subiect. Ce parere ai despre colegii tai?: Ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu am timp să explic. Te gandesti sa te intorci?: Nu se ştie. Demisie acceptata. Multa bafta pe viitor Quote
Chilly Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nume:MASCO Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Doresc sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?:Ok. Un sfat pentru cei noi?:Vedeti-va de licente si de raport, nu cautati scandal. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?:Tot ce e posibil. Quote
Iulyan123 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nume: Iulyan Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14-15 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp de samp , vreau sa ma axez mai mult pe scoala. Ce parere ai despre colegii tai?: Sun si vor fi niste colegi de treaba , descurcareti , cu capul pe umeri , cu cei 7 ani de acasa.... Un sfat pentru cei noi?: nu.. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic , totul e perfect dupa parerea mea. Te gandesti sa te intorci?: Da si sper ca voi fi primit cu bratele deschise ... 1 Quote
SevenLife Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nume: Krusher Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc ceva nou, timpul nu imi mai permite sa stau in S.I.. Dupa ce iau vacanta probabil am sa revin. Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt OK. Un sfat pentru cei noi?: Faceti video cu orice test, nu va mai chinuiti cu SS si alte chestii. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Dupa ce iau vacanta vin inapoi. :wub: S.I LV Quote
Ovidiu ST Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Nume: Bastille Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 17 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai joc sa:mp. Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Nu am. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca ma reapuc. Edited June 6, 2015 by Bastille Quote
LetSmoKe Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Nume: Bastille Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai joc sa:mp. Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Nu am. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca ma reapuc. Demisie acceptata Quote
Frouzz Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Nume: Frouzz Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 21 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma retrag de pe samp o perioada Ce parere ai despre colegii tai?: Licente doar cu test, nu uitati. Un sfat pentru cei noi?: Licente doar cu teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Cand ma reapuc sper sa fiu primit inapoi in factiunea mea de suflet. Quote
CoreyTaylor Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Nume: CoreyTaylor. Rank-ul detinut: 6. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 20 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: M-am intors pe blue. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni super ok. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?: - Quote
MihaiPopescu Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Nume: Grande Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 22 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa plec deoarece nu am timp de raport si am o pofta nebuna de mafii. Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt baieti calumea, altii nu merita sa joace pe bugged. Un sfat pentru cei noi?: Sa taca din gura si sa asculte. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Responsabilii. Te gandesti sa te intorci?: Anul viitor daca mai ma baga. Quote
Zouka Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Nume: Zouka Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 22 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vine vara frate Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt baieti bunii Un sfat pentru cei noi?: Sa taca din gura si sa asculte. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Responsabilii. Te gandesti sa te intorci?: Anul viitor daca mai ma baga. Quote
LetSmoKe Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Nume: Zouka Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 22 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vine vara frate Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt baieti bunii Un sfat pentru cei noi?: Sa taca din gura si sa asculte. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Responsabilii. Te gandesti sa te intorci?: Anul viitor daca mai ma baga. Demisie acceptata Quote
Luci Farfurie Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nume: Guardian Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 24 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca doresc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Toti sunt super tari. Un sfat pentru cei noi?: Fiti voi in sine. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, Let e baza. Te gandesti sa te intorci?: Daca ma mai primeste let da. Quote
Edward Varasciuc Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nume: BornToKiLL Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 25 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Intr-o saptamana am examenele si nu prea apuc sa intru sa iau rank-up si nu doresc sa am multe zile si sa raman cu rank mic. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?: Daca apuc da... Quote
LetSmoKe Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Nume: BornToKiLL Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 25 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Intr-o saptamana am examenele si nu prea apuc sa intru sa iau rank-up si nu doresc sa am multe zile si sa raman cu rank mic. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?: Daca apuc da... Demisie acceptata Quote
Hitman_official Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nume:StefaN. Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:3-5 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Maine plec cu familia la mare si nu pot intra pe samp Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt toti niste oameni buni si respectosi. Un sfat pentru cei noi?:Bafta, si succes in tot ce faceti Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, factiunea este foarte bine facuta Te gandesti sa te intorci?:Da, peste 3 saptamani cand ma intor sper sa mai am un loc cin School Instructors. Quote
Cristian Florea Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nume: ZephyR. Rank-ul detinut:2. Ce vechime ai in aceasta factiune?:28 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma reapuc pe Blue. Ce parere ai despre colegii tai?: Una foarte buna. Un sfat pentru cei noi?: Mult succes si aveti grija! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu cred. Quote
Jeffrey. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 ume:ZephyR Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: cam 3 saptamani De ce doresti sa pleci din School Instructors?: M-am reapucat pe blue. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt super ok. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija nu dati licente fara test ! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, liderul face o treaba foarte buna. Te gandesti sa te intorci?: Desigur, niciodata nu spun niciodata. Multa Bafta cu functia. Quote
DemOn23 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 (edited) Nume: Neamtu. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece este o factiune de fitosi si fara cei 7 ani de acasa.Mai ales Leonardo care trebuia sa fie sanctionat cu o amenda. Ce parere ai despre colegii tai?: Colegi mei au fost uni buni alti rai (respect celor care mi-au acordat un ajutor gen DeeDs) Un sfat pentru cei noi?: Le urez bafta ! A fost gresala mea ca nu am fost prezent... Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: La acesta factiune as schimba unii membri fara cei 7 ani de acasa Te gandesti sa te intorci?: M-as intoarce oricand, dar fara acei membri...( Sunt dispus sa trec mai departe cu capul sus) Edited June 21, 2015 by Neamtu1 Quote
LetSmoKe Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Nume: Neamtu. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece este o factiune de fitosi si fara cei 7 ani de acasa.Mai ales Leonardo care trebuia sa fie sanctionat cu o amenda. Ce parere ai despre colegii tai?: Colegi mei au fost uni buni alti rai (respect celor care mi-au acordat un ajutor gen DeeDs) Un sfat pentru cei noi?: Le urez bafta ! A fost gresala mea ca nu am fost prezent... Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: La acesta factiune as schimba unii membri fara cei 7 ani de acasa Te gandesti sa te intorci?: M-as intoarce oricand, dar fara acei membri...( Sunt dispus sa trec mai departe cu capul sus) Demisie acceptata Quote
Recommended Posts