Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume:Daron

Rank-ul detinut:1

Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zie

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Voi lua o pauza

Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt ok...

Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic

Te gandesti sa te intorci?:Desigur

Posted

Ā 

Nume:Daron

Rank-ul detinut:1

Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zie

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Voi lua o pauza

Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt ok...

Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic

Te gandesti sa te intorci?:Desigur

Ā 

Demisie acceptata

Posted (edited)
Nume: Leonardo.

Rank-ul detinut: 4.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 de zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc în LVPD. Mi se cere testul la ficare licentă pe care o dau, nu mai are rost sa rămân, sa ocup un loc aiurea şi să nu fiu binevenit.

Ce parere ai despre colegii tai?: Bafta Kratos, Zoko, KingOfLions şi Meffix, în rest nu comentez despre ei.

Un sfat pentru cei noi?: (/pagesize 20), (/timestamp), nu daţi licente fără test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Aş creste preţul primelor, $300.000 este prea puţin având în vedere că acum nu se mai dau salarii din /gdeposit, ar fi ok să se marească la $500.000 - $1.000.000.

Te gandesti sa te intorci?: Nu am idee ce o să fac pe viitor, daca mi se mai acordă o sansă.

Edited by Leonardo da Vinci
Posted

Nume: gbz.

Rank-ul detinut: 5.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 days.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Mă duc co-lider în LVPD să ajut facţiunea.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok.

Un sfat pentru cei noi?: Nu daţi licenţe fără test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e ok aşa cum este.

Te gandesti sa te intorci?: Probabil Ʈn viitor, succes tuturor!

Posted

Ā 

Nume: Leonardo.
Rank-ul detinut: 4.
Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 de zile.
De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc în LVPD. Mi se cere testul la ficare licentă pe care o dau, nu mai are rost sa rămân, sa ocup un loc aiurea şi să nu fiu binevenit.
Ce parere ai despre colegii tai?: Bafta Kratos, Zoko, KingOfLions şi Meffix, în rest nu comentez despre ei.
Un sfat pentru cei noi?: (/pagesize 20), (/timestamp), nu daţi licente fără test.
Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Aş creste preţul primelor, $300.000 este prea puţin având în vedere că acum nu se mai dau salarii din /gdeposit, ar fi ok să se marească la $500.000 - $1.000.000.
Te gandesti sa te intorci?: Nu am idee ce o să fac pe viitor, daca mi se mai acordă o sansă.

Ā 

Ā 

Ā 

Nume: gbz.

Rank-ul detinut: 5.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 days.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Mă duc co-lider în LVPD să ajut facţiunea.

Un sfat pentru cei noi?: Nu daţi licenţe fără test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e ok aşa cum este.

Te gandesti sa te intorci?: Probabil Ʈn viitor, succes tuturor!

Ā 

Demisii acceptate

Posted

Nume: Elisei

Rank-ul detinut: 5

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 30+

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa ma duc intr-un departament.

Ce parere ai despre colegii tai?: Toti sunt de treaba, cu mici exceptii.

Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Da.

Posted

Ā 

Nume: Elisei

Rank-ul detinut: 5

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 30+

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa ma duc intr-un departament.

Ce parere ai despre colegii tai?: Toti sunt de treaba, cu mici exceptii.

Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Da.

Ā 

Demisie acceptata

Posted

Nume: xDmG.

Rank-ul detinut: 3.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 25 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece doresc sa ma duc intr-un Departament.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste colegi buni, cu care poti discuta orice.

Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba grija cand zic pe [/f] [/givelicence id tip], sa nu greseasca ID-ul.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic in aceasta factiune. Este bine asa.

Te gandesti sa te intorci?: Poate pe viitor.

Posted

Nume: AdyB

Rank-ul detinut: 2Ā 

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: M-am plictisit de aceasta factiune

Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte de treaba

Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Probabil.

Posted

Nume:Ciornea

Rank-ul detinut:2

Ce vechime ai in aceasta factiune?:25 de zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece am niste probleme si nu mai pot intra zilnic si nu mai am timp sa fac raportul si toate cele!

Ce parere ai despre colegii tai?:Cei mai tari!

Un sfat pentru cei noi?:Sa asculte de cei mari ca ii invata de bine.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu sunt in masura sa hotarasc astfel de lucruri.

Te gandesti sa te intorci?:Da!

Posted

Nume: Slai

Rank-ul detinut:5

Ce vechime ai in aceasta factiune?:44 de zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Hitman.

Ce parere ai despre colegii tai?: Ok.

Un sfat pentru cei noi?: Sa asculte si de altii.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Skin-urile pentru rank-uri.

Te gandesti sa te intorci?: Poate..

Posted

Ā 

Ā 

Nume: Bambino.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 45 de zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp de samp.. A venit vara si timp de o luna am treaba si nu pot sa ma ocup.

Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba.

Un sfat pentru cei noi?: Enervati-l pe LetSmoke

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Ā Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Daca ma veti primi inapoi... desigur

Posted

Ā 

Ā 

Nume: Bambino.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 45 de zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp de samp.. A venit vara si timp de o luna am treaba si nu pot sa ma ocup.

Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba.

Un sfat pentru cei noi?: Enervati-l pe LetSmoke

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Ā Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Daca ma veti primi inapoi... desigur

Demisie acceptata

Posted

Nume:Muhsi

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 3 saptamani jumatate.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece am foarte mult timp liber si ca instructor chiar daca e usor, ma plictisesc si chiar nu am ce sa fac.

Ce parere ai despre colegii tai?: Membrii din aceata factiune trebuie mereu respectati, am o parere buna cat am vazut cum se vorbeste in chat, imi pare rau ca nu prea am comunicat cu ei.

Un sfat pentru cei noi?: Este foarte usor, cat si plictisitor, un sfat de la mine ar fii sa stati cat mai mult r4+ deoarece este cum am spus si mai sus (usor).

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, un lider cat si un colider pusi bine la treaba lor, este o factiune asezata la locul ei chiar foarte bine.

Te gandesti sa te intorci?: Da, doresc sa ma intorc si sa nu ies chiar asa rapid. Bafta tuturor.

Ā 

Posted (edited)

Nume: m0desTep

Rank-ul detinut: rank 2

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 18 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: As dori sa incerc ceva nou.

Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte ok, m-am simtit foarte bine alaturi de ei.

Un sfat pentru cei noi?: Luati si fi-ti atenti, si nu va grabiti ca nu faceti treaba buna.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic, letsmoke esti cel mai bun lider la fel si Iblast si isi fac treaba asa cum trebuie, va iubesc.

Te gandesti sa te intorci?:Da, poate pe viitoare, daca o sa ma mai primiti. Va iubesc pe toti.

Edited by Alliance m0desTep
  • Upvote 1
Posted
Ā 

Ā 

Nume:Muhsi

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 3 saptamani jumatate.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece am foarte mult timp liber si ca instructor chiar daca e usor, ma plictisesc si chiar nu am ce sa fac.

Ce parere ai despre colegii tai?: Membrii din aceata factiune trebuie mereu respectati, am o parere buna cat am vazut cum se vorbeste in chat, imi pare rau ca nu prea am comunicat cu ei.

Un sfat pentru cei noi?: Este foarte usor, cat si plictisitor, un sfat de la mine ar fii sa stati cat mai mult r4+ deoarece este cum am spus si mai sus (usor).

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, un lider cat si un colider pusi bine la treaba lor, este o factiune asezata la locul ei chiar foarte bine.

Te gandesti sa te intorci?: Da, doresc sa ma intorc si sa nu ies chiar asa rapid. Bafta tuturor.

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Nume: m0desTep

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 18 zile.

Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte ok, m-am simtit foarte bine alaturi de ei.

Un sfat pentru cei noi?: Luati si fi-ti atenti, si nu va grabiti ca nu faceti treaba buna.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic, letsmoke esti cel mai bun lider la fel si Iblast si isi fac treaba asa cum trebuie, va iubesc.

Te gandesti sa te intorci?:Da, poate pe viitoare, daca o sa ma mai primiti. Va iubesc pe toti.

Ā 

Demisii acceptate

Posted

Nume: ValentYnn.

Rank-ul detinut: 2

Ce vechime ai in aceasta factiune?: In jur 18 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece joc mai mult CS:GO si fiind vacanta nu prea stau pe acasa si nu mai am timp si de SAMP.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok toti. N-am nimic grav de comentat.

Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test, nu merita, mai bine filmez/ faci poze la tot testul si sti ca scapi fara nimic decat sa iei uninvite.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este asa cum trebuie.

Te gandesti sa te intorci?: Da, poate in viitor cand voi avea mai mult timp, poate ma voi reintoarce.

Posted

Ā 

Nume: ValentYnn.

Rank-ul detinut: 2

Ce vechime ai in aceasta factiune?: In jur 18 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece joc mai mult CS:GO si fiind vacanta nu prea stau pe acasa si nu mai am timp si de SAMP.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok toti. N-am nimic grav de comentat.

Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test, nu merita, mai bine filmez/ faci poze la tot testul si sti ca scapi fara nimic decat sa iei uninvite.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este asa cum trebuie.

Te gandesti sa te intorci?: Da, poate in viitor cand voi avea mai mult timp, poate ma voi reintoarce.

Ā 

Demisie acceptata

Posted

Nume: Meffix

Rank-ul detinut: 1

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Plec in vacanta si nu voi mai avea posibilitatea sa joc timp de o luna.

Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta si succes la licente !

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Nu, School Instructors nu e genul de factiune tocmai potrivita pentru mine, cand vin acasa o sa continui cu cariera Ā inceputa in departamente.

Posted

Ā 

Nume: Meffix

Rank-ul detinut: 1

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Plec in vacanta si nu voi mai avea posibilitatea sa joc timp de o luna.

Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta si succes la licente !

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Nu, School Instructors nu e genul de factiune tocmai potrivita pentru mine, cand vin acasa o sa continui cu cariera Ā inceputa in departamente.

Ā 

Demisie acceptata

Posted

Nume: Iulyan

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 20-21

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din cauza liderului deoarece este cam inactiv , inteleg ca are slujba da , sa renunte la functie atunci !

Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba , unii sunt cam ...... .

Un sfat pentru cei noi?: -

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul , inactiv !

Te gandesti sa te intorci?:Da , dar mai incolo !Ā 

• Upvote 1
Posted

Ā 

Nume: Iulyan

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 20-21

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din cauza liderului deoarece este cam inactiv , inteleg ca are slujba da , sa renunte la functie atunci !

Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba , unii sunt cam ...... .

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul , inactiv !

Te gandesti sa te intorci?:Da , dar mai incolo !Ā 

Ā 

Demisie acceptata

Posted

Nume: Taylor.Cross

Rank-ul detinut: Rank 5.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40

Ce parere ai despre colegii tai?: M-am simtit foarte bine alaturi de ei.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic