SAE Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Nume:Daron Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zie De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Voi lua o pauza Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt ok... Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Te gandesti sa te intorci?:Desigur Quote
LetSmoKe Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Ā Nume:Daron Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zie De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Voi lua o pauza Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt ok... Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Te gandesti sa te intorci?:Desigur Ā Demisie acceptata Quote
N E X U S Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Nume: Leonardo. Rank-ul detinut: 4. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc Ć®n LVPD. Mi se cere testul la ficare licentÄ pe care o dau, nu mai are rost sa rÄmĆ¢n, sa ocup un loc aiurea Åi sÄ nu fiu binevenit. Ce parere ai despre colegii tai?: Bafta Kratos, Zoko, KingOfLions Åi Meffix, Ć®n rest nu comentez despre ei. Un sfat pentru cei noi?: (/pagesize 20), (/timestamp), nu daÅ£i licente fÄrÄ test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: AÅ creste preÅ£ul primelor, $300.000 este prea puÅ£in avĆ¢nd Ć®n vedere cÄ acum nu se mai dau salarii din /gdeposit, ar fi ok sÄ se mareascÄ la $500.000 - $1.000.000. Te gandesti sa te intorci?: Nu am idee ce o sÄ fac pe viitor, daca mi se mai acordÄ o sansÄ. Edited June 29, 2015 by Leonardo da Vinci Quote
GBZ Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Nume: gbz. Rank-ul detinut: 5. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: MÄ duc co-lider Ć®n LVPD sÄ ajut facÅ£iunea. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Nu daÅ£i licenÅ£e fÄrÄ test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e ok aÅa cum este. Te gandesti sa te intorci?: Probabil Ć®n viitor, succes tuturor! Quote
LetSmoKe Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Ā Nume: Leonardo. Rank-ul detinut: 4. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc Ć®n LVPD. Mi se cere testul la ficare licentÄ pe care o dau, nu mai are rost sa rÄmĆ¢n, sa ocup un loc aiurea Åi sÄ nu fiu binevenit. Ce parere ai despre colegii tai?: Bafta Kratos, Zoko, KingOfLions Åi Meffix, Ć®n rest nu comentez despre ei. Un sfat pentru cei noi?: (/pagesize 20), (/timestamp), nu daÅ£i licente fÄrÄ test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: AÅ creste preÅ£ul primelor, $300.000 este prea puÅ£in avĆ¢nd Ć®n vedere cÄ acum nu se mai dau salarii din /gdeposit, ar fi ok sÄ se mareascÄ la $500.000 - $1.000.000. Te gandesti sa te intorci?: Nu am idee ce o sÄ fac pe viitor, daca mi se mai acordÄ o sansÄ. Ā Ā Ā Nume: gbz. Rank-ul detinut: 5. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: MÄ duc co-lider Ć®n LVPD sÄ ajut facÅ£iunea. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Nu daÅ£i licenÅ£e fÄrÄ test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e ok aÅa cum este. Te gandesti sa te intorci?: Probabil Ć®n viitor, succes tuturor! Ā Demisii acceptate Quote
Elisei Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nume: Elisei Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 30+ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa ma duc intr-un departament. Ce parere ai despre colegii tai?: Toti sunt de treaba, cu mici exceptii. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Da. Quote
LetSmoKe Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ā Nume: Elisei Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 30+ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa ma duc intr-un departament. Ce parere ai despre colegii tai?: Toti sunt de treaba, cu mici exceptii. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Da. Ā Demisie acceptata Quote
KaPPa. Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nume: xDmG. Rank-ul detinut: 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 25 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece doresc sa ma duc intr-un Departament. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste colegi buni, cu care poti discuta orice. Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba grija cand zic pe [/f] [/givelicence id tip], sa nu greseasca ID-ul. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic in aceasta factiune. Este bine asa. Te gandesti sa te intorci?: Poate pe viitor. Quote
Bitte. Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Nume: AdyB Rank-ul detinut: 2Ā Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact De ce doresti sa pleci din School Instructors?: M-am plictisit de aceasta factiune Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte de treaba Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Probabil. Quote
Kloer Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Nume:Ciornea Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:25 de zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece am niste probleme si nu mai pot intra zilnic si nu mai am timp sa fac raportul si toate cele! Ce parere ai despre colegii tai?:Cei mai tari! Un sfat pentru cei noi?:Sa asculte de cei mari ca ii invata de bine. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu sunt in masura sa hotarasc astfel de lucruri. Te gandesti sa te intorci?:Da! Quote
Slai Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Nume: Slai Rank-ul detinut:5 Ce vechime ai in aceasta factiune?:44 de zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Hitman. Ce parere ai despre colegii tai?: Ok. Un sfat pentru cei noi?: Sa asculte si de altii. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Skin-urile pentru rank-uri. Te gandesti sa te intorci?: Poate.. Quote
Bambinoo Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ā Ā Nume: Bambino. Rank-ul detinut:5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 45 de zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp de samp.. A venit vara si timp de o luna am treaba si nu pot sa ma ocup. Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Enervati-l pe LetSmoke Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca ma veti primi inapoi... desigur Quote
LetSmoKe Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Ā Ā Nume: Bambino. Rank-ul detinut:5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 45 de zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp de samp.. A venit vara si timp de o luna am treaba si nu pot sa ma ocup. Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Enervati-l pe LetSmoke Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca ma veti primi inapoi... desigur Demisie acceptata Quote
AlMuhsi Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nume:Muhsi Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 3 saptamani jumatate. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece am foarte mult timp liber si ca instructor chiar daca e usor, ma plictisesc si chiar nu am ce sa fac. Ce parere ai despre colegii tai?: Membrii din aceata factiune trebuie mereu respectati, am o parere buna cat am vazut cum se vorbeste in chat, imi pare rau ca nu prea am comunicat cu ei. Un sfat pentru cei noi?: Este foarte usor, cat si plictisitor, un sfat de la mine ar fii sa stati cat mai mult r4+ deoarece este cum am spus si mai sus (usor). Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, un lider cat si un colider pusi bine la treaba lor, este o factiune asezata la locul ei chiar foarte bine. Te gandesti sa te intorci?: Da, doresc sa ma intorc si sa nu ies chiar asa rapid. Bafta tuturor. Ā Quote
m0desT Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Nume: m0desTep Rank-ul detinut: rank 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: As dori sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte ok, m-am simtit foarte bine alaturi de ei. Un sfat pentru cei noi?: Luati si fi-ti atenti, si nu va grabiti ca nu faceti treaba buna. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic, letsmoke esti cel mai bun lider la fel si Iblast si isi fac treaba asa cum trebuie, va iubesc. Te gandesti sa te intorci?:Da, poate pe viitoare, daca o sa ma mai primiti. Va iubesc pe toti. Edited July 9, 2015 by Alliance m0desTep 1 Quote
LetSmoKe Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Ā Ā Nume:Muhsi Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Aproximativ 3 saptamani jumatate. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece am foarte mult timp liber si ca instructor chiar daca e usor, ma plictisesc si chiar nu am ce sa fac. Ce parere ai despre colegii tai?: Membrii din aceata factiune trebuie mereu respectati, am o parere buna cat am vazut cum se vorbeste in chat, imi pare rau ca nu prea am comunicat cu ei. Un sfat pentru cei noi?: Este foarte usor, cat si plictisitor, un sfat de la mine ar fii sa stati cat mai mult r4+ deoarece este cum am spus si mai sus (usor). Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, un lider cat si un colider pusi bine la treaba lor, este o factiune asezata la locul ei chiar foarte bine. Te gandesti sa te intorci?: Da, doresc sa ma intorc si sa nu ies chiar asa rapid. Bafta tuturor. Ā Ā Ā Ā Nume: m0desTep Rank-ul detinut: rank 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: As dori sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte ok, m-am simtit foarte bine alaturi de ei. Un sfat pentru cei noi?: Luati si fi-ti atenti, si nu va grabiti ca nu faceti treaba buna. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu as schimba nimic, letsmoke esti cel mai bun lider la fel si Iblast si isi fac treaba asa cum trebuie, va iubesc. Te gandesti sa te intorci?:Da, poate pe viitoare, daca o sa ma mai primiti. Va iubesc pe toti. Ā Demisii acceptate Quote
RemixX Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nume: ValentYnn. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: In jur 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece joc mai mult CS:GO si fiind vacanta nu prea stau pe acasa si nu mai am timp si de SAMP. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok toti. N-am nimic grav de comentat. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test, nu merita, mai bine filmez/ faci poze la tot testul si sti ca scapi fara nimic decat sa iei uninvite. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este asa cum trebuie. Te gandesti sa te intorci?: Da, poate in viitor cand voi avea mai mult timp, poate ma voi reintoarce. Quote
LetSmoKe Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Ā Nume: ValentYnn. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: In jur 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece joc mai mult CS:GO si fiind vacanta nu prea stau pe acasa si nu mai am timp si de SAMP. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok toti. N-am nimic grav de comentat. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati licente fara test, nu merita, mai bine filmez/ faci poze la tot testul si sti ca scapi fara nimic decat sa iei uninvite. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este asa cum trebuie. Te gandesti sa te intorci?: Da, poate in viitor cand voi avea mai mult timp, poate ma voi reintoarce. Ā Demisie acceptata Quote
CrImA Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Nume: Meffix Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Plec in vacanta si nu voi mai avea posibilitatea sa joc timp de o luna. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta si succes la licente ! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu, School Instructors nu e genul de factiune tocmai potrivita pentru mine, cand vin acasa o sa continui cu cariera Ā inceputa in departamente. Quote
LetSmoKe Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Ā Nume: Meffix Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Plec in vacanta si nu voi mai avea posibilitatea sa joc timp de o luna. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok. Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta si succes la licente ! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu, School Instructors nu e genul de factiune tocmai potrivita pentru mine, cand vin acasa o sa continui cu cariera Ā inceputa in departamente. Ā Demisie acceptata Quote
Iulyan123 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Nume: Iulyan Rank-ul detinut: rank 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 20-21 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din cauza liderului deoarece este cam inactiv , inteleg ca are slujba da , sa renunte la functie atunci ! Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba , unii sunt cam ...... . Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul , inactiv ! Te gandesti sa te intorci?:Da , dar mai incolo !Ā 1 Quote
LetSmoKe Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Ā Nume: Iulyan Rank-ul detinut: rank 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cam 20-21 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din cauza liderului deoarece este cam inactiv , inteleg ca are slujba da , sa renunte la functie atunci ! Ce parere ai despre colegii tai?: Majoritatea sunt de treaba , unii sunt cam ...... . Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul , inactiv ! Te gandesti sa te intorci?:Da , dar mai incolo !Ā Ā Demisie acceptata Quote
Robert Mitrica Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 (edited) am dat qg. Edited July 13, 2015 by _Robi_ Quote
DuDuXd Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nume: Taylor.Cross Rank-ul detinut: Rank 5. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: As dori sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: M-am simtit foarte bine alaturi de ei. Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic Quote
Recommended Posts