LetSmoKe Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Nume: Taylor.Cross Rank-ul detinut: Rank 5. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 40 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: As dori sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: M-am simtit foarte bine alaturi de ei. Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic Demisie acceptata Quote
Kedonoo Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Nume: KeDonoo Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 56 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Sa incerc altceva. Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai ok baieti. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e bomba. Te gandesti sa te intorci?: Da. Edited July 16, 2015 by Alliance KeDonoo Quote
LetSmoKe Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Ā Nume: KeDonoo Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 56 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Sa incerc altceva. Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai ok baieti. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e bomba. Te gandesti sa te intorci?: Da. Ā Demisie acceptata Quote
Ca77a Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Nume:Ca77a Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 50 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Fiindca mai multi prieteni din real life au mers in NG si doresc sa fim uniti in aceasi factiune. Ce parere ai despre colegii tai?: Colegii sunt foarte ok. Un sfat pentru cei noi?: Sa nu creada ca munca de jos e usoara si rusinoasa. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Probabil intr-un viitor apropiat. Quote
OctaOctavian Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nume:GRiEZMANNRank-ul detinut:2Ce vechime ai in aceasta factiune?:26 zileDe ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarce o sÄ iau FW cÄ nu pot pune raportul.Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt foarte de treabÄ cu excepČia unuia.Ā Un sfat pentru cei noi?:SÄ nu aibÄ /togf cĆ¢nd dau o licenČÄ.Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Nimic.Te gandesti sa te intorci?:DacÄ o sÄ mai fiu acceptat, de ce nu? Quote
Alvaro Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nume: Dan. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile (fix). De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru cÄ sunt doresc sÄ mÄ duc Ć®napoi Ć®n News Reporters. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt foarte ok. Un sfat pentru cei noi?: [/timestamp ON], [/pagesize 20]. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, este ok aÅa. Te gandesti sa te intorci?: Da, probabil o sa mÄ reĆ®ntorc. Quote
LetSmoKe Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Ā Nume: Dan. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile (fix). De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru cÄ sunt doresc sÄ mÄ duc Ć®napoi Ć®n News Reporters. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt foarte ok. Un sfat pentru cei noi?: [/timestamp ON], [/pagesize 20]. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, este ok aÅa. Te gandesti sa te intorci?: Da, probabil o sa mÄ reĆ®ntorc. Ā Demisie acceptata Quote
LetSmoKe Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Nume:GRiEZMANN Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:26 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarce o sÄ iau FW cÄ nu pot pune raportul. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt foarte de treabÄ cu excepČia unuia.Ā Un sfat pentru cei noi?:SÄ nu aibÄ /togf cĆ¢nd dau o licenČÄ. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Nimic. Te gandesti sa te intorci?:DacÄ o sÄ mai fiu acceptat, de ce nu? Demisie acceptata Quote
LG4 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nume:Kankuro. Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa incerc factiuni noi. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Grija mare la licente si la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Da, ce nu. Quote
iBlasT Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Nume:iBlasT Rank-ul detinut:Rank 6. Ce vechime ai in aceasta factiune?:58 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Vreau sa incerc alta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt oke, dar unii sar calul. Un sfat pentru cei noi?:Sa fie atenti la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Poate... Quote
LetSmoKe Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Ā Nume:iBlasT Rank-ul detinut:Rank 6. Ce vechime ai in aceasta factiune?:58 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Vreau sa incerc alta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt oke, dar unii sar calul. Un sfat pentru cei noi?:Sa fie atenti la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Poate... Ā Ā Ā Nume:Kankuro. Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa incerc factiuni noi. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Grija mare la licente si la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Da, ce nu. Ā Demisii acceptate. Quote
NagyNorbert Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Nume: Zoko Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 60 de zile Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt de treaba, altii nu. Te gandesti sa te intorci?: Poate in viitor. Ā Quote
GabiRadu Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ā Nume: Zoko Rank-ul detinut: 5 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 60 de zile Ce parere ai despre colegii tai?: Unii sunt de treaba, altii nu. Te gandesti sa te intorci?: Poate in viitor. Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
Coca.Cola Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Nume: Coca_Cola Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 saptamani De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp sa joc samp si decat sa fiu inactiv mai bine las pe altcineva in locul meu. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste colegi de nota 10+. Un sfat pentru cei noi?: Fiti atenti si nu va grabiti cu testele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic, totul este bine asa cum e. Te gandesti sa te intorci?: Cand ma voi reapuca iarasi de samp, la s.i voi aplica fara sa ma gandesc. Quote
GabiRadu Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ā Nume: Coca_Cola Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 saptamani De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp sa joc samp si decat sa fiu inactiv mai bine las pe altcineva in locul meu. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste colegi de nota 10+. Un sfat pentru cei noi?: Fiti atenti si nu va grabiti cu testele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic, totul este bine asa cum e. Te gandesti sa te intorci?: Cand ma voi reapuca iarasi de samp, la s.i voi aplica fara sa ma gandesc. Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
George Cristian Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Nume:PGR Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 3 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Am avut niste probleme tehnice cu internetul si nu mai pot intra o saptamana. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere foarte buna mau ajutat le urez multa bafta. Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba dovezi cand dau testul de pentru acordarea licentei. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca imi voi remedia problema cu internetul ma voi rentoarce doar daca liderul este de acord. Quote
GabiRadu Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ā Nume:PGR Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 3 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Am avut niste probleme tehnice cu internetul si nu mai pot intra o saptamana. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere foarte buna mau ajutat le urez multa bafta. Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba dovezi cand dau testul de pentru acordarea licentei. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Daca imi voi remedia problema cu internetul ma voi rentoarce doar daca liderul este de acord. Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
florinBiceps Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Nume: florinBiceps Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 33 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu imi mai permite timpul. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna, isi fac treaba foarte bine. Un sfat pentru cei noi?: Sa lupte pentru visele lor. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, totul este ok. Te gandesti sa te intorci?: Probabil da, pe viitor. Quote
GabiRadu Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ā Nume: florinBiceps Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 33 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu imi mai permite timpul. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna, isi fac treaba foarte bine. Un sfat pentru cei noi?: Sa lupte pentru visele lor. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, totul este ok. Te gandesti sa te intorci?: Probabil da, pe viitor. Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
jAXS Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Nume: Jaxs Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 7 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: timpul nu imi mai permite. Ce parere ai despre colegii tai?: am o parere buna, din ce am vorbit cu ei, toti sunt foarte de treaba.Ā Un sfat pentru cei noi?: nu dati licente fara test, cineva e pe urmele voastre.Ā Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā nu as schimba nimic, dpmdv e perfect. Te gandesti sa te intorci?: in cazul in care voi avea ceva mai mult timp liber, da, desigur, daca voi fi acceptat.Ā Quote
GabiRadu Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ā Nume: Jaxs Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 7 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: timpul nu imi mai permite. Ce parere ai despre colegii tai?: am o parere buna, din ce am vorbit cu ei, toti sunt foarte de treaba.Ā Un sfat pentru cei noi?: nu dati licente fara test, cineva e pe urmele voastre.Ā Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā nu as schimba nimic, dpmdv e perfect. Te gandesti sa te intorci?: in cazul in care voi avea ceva mai mult timp liber, da, desigur, daca voi fi acceptat.Ā Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
madalinoos Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Nume: Madalinoos Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 8-9 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma las de server + alte mai multe motive. Ce parere ai despre colegii tai?: Nu i-am cunoscut destul de bine. Un sfat pentru cei noi?: Bafta cu factiunea. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Habar am. Te gandesti sa te intorci?: Nu deoarece ma las de server. Ā Quote
GabiRadu Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ā Nume: Madalinoos Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 8-9 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma las de server + alte mai multe motive. Ce parere ai despre colegii tai?: Nu i-am cunoscut destul de bine. Un sfat pentru cei noi?: Bafta cu factiunea. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Habar am. Te gandesti sa te intorci?: Nu deoarece ma las de server. Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
S3rGyW. Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Nume: OrbiT. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 2 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: ca am 1/3 Ce parere ai despre colegii tai?: o parere foarte buna Un sfat pentru cei noi?: Succes! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ptr cei noi sa primeasca AV nu FW din prima! Te gandesti sa te intorci?: Nu se stie! Quote
GabiRadu Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ā Nume: OrbiT. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 2 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: ca am 1/3 Ce parere ai despre colegii tai?: o parere foarte buna Un sfat pentru cei noi?: Succes! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ptr cei noi sa primeasca AV nu FW din prima! Te gandesti sa te intorci?: Nu se stie! Ā Demisie acceptata. Succes! Quote
Recommended Posts