Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nume: HulK

Rank-ul detinut: 1

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma mai pot ocupa. M-am operat si nu mai am timp de sa-mp.

Ce parere ai despre colegii tai?: o parere foarte buna

Un sfat pentru cei noi?: Succes!

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: 

Te gandesti sa te intorci?: Da

Posted

Nume: Beretos

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece nu mai am timpul necesar pentru a ma juca.

Ce parere ai despre colegii tai?: Un grup foarte bine organizat si colegi de treaba.

Un sfat pentru cei noi?: Tineti-o tot asa.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:  Nu este nimic de schimbat la aceasta factiune.

Te gandesti sa te intorci?: Porbabil am sa ma intorc in momentul in care o sa am timp sa ma joc.

Posted

Nume:  Kratos

Rank-ul detinut:  5

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 71 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:  Las colegi mai capabili sa continue sa faca din School INstructor renume.  Probabil o sa incerc la o alta factiune pasnica.

Ce parere ai despre colegii tai?:  Majoritatea sunt foarte de treaba , pe unii nu ii cunosc (fac referire la cei noi) . Ca peste tot mai sunt si "fenomene" dar la modul general m-am simtit foarte bine  aici.

Un sfat pentru cei noi?: Sa se informeze  pe forum , sa ceara ajutor pe /f , sa ceara celor de rank 5 sa ii asiste daca nu sunt siguri pe ei.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:  Totul este foarte bine pus la punct. De ce as schimba ceva?.

Te gandesti sa te intorci?: Da , orice este posibil . School Instructor  ramane factiunea mea de suflet si sper sa revin candva daca o sa am ocazia.

P.S. As vrea sa primesc uninvite dupa sedinta de maine sa imi iau ramas bun de la colegi . Daca se poate.

Posted

Nume: HulK

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma mai pot ocupa. M-am operat si nu mai am timp de sa-mp.

Ce parere ai despre colegii tai?: o parere foarte buna

Un sfat pentru cei noi?: Succes!

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: 

Te gandesti sa te intorci?: Da

Nume: Beretos

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece nu mai am timpul necesar pentru a ma juca.

Ce parere ai despre colegii tai?: Un grup foarte bine organizat si colegi de treaba.

Un sfat pentru cei noi?: Tineti-o tot asa.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:  Nu este nimic de schimbat la aceasta factiune.

Te gandesti sa te intorci?: Porbabil am sa ma intorc in momentul in care o sa am timp sa ma joc.

Nume:  Kratos

Rank-ul detinut:  5

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 71 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:  Las colegi mai capabili sa continue sa faca din School INstructor renume.  Probabil o sa incerc la o alta factiune pasnica.

Ce parere ai despre colegii tai?:  Majoritatea sunt foarte de treaba , pe unii nu ii cunosc (fac referire la cei noi) . Ca peste tot mai sunt si "fenomene" dar la modul general m-am simtit foarte bine  aici.

Un sfat pentru cei noi?: Sa se informeze  pe forum , sa ceara ajutor pe /f , sa ceara celor de rank 5 sa ii asiste daca nu sunt siguri pe ei.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:  Totul este foarte bine pus la punct. De ce as schimba ceva?.

Te gandesti sa te intorci?: Da , orice este posibil . School Instructor  ramane factiunea mea de suflet si sper sa revin candva daca o sa am ocazia.

P.S. As vrea sa primesc uninvite dupa sedinta de maine sa imi iau ramas bun de la colegi . Daca se poate.

Demisie acceptata. Succes!

Posted

Nume: Arrow

Rank-ul detinut: 6.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 72.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Probleme cu liderul.

Ce parere ai despre colegii tai?: Uni sunt de treaba dar pe alti nu as da nici 2 lei.

Un sfat pentru cei noi?: Sa faca poze odata cu testul pentru licenta in timp ce dau licenta in caz de clear chat sa nu piarda dovezile.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ar fi multe de schimbat dar prefer sa ma abtin de la comentari.

Te gandesti sa te intorci?: Nu cred.

Posted

Nume: Arrow

Rank-ul detinut: 6.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 72.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Probleme cu liderul.

Ce parere ai despre colegii tai?: Uni sunt de treaba dar pe alti nu as da nici 2 lei.

Un sfat pentru cei noi?: Sa faca poze odata cu testul pentru licenta in timp ce dau licenta in caz de clear chat sa nu piarda dovezile.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ar fi multe de schimbat dar prefer sa ma abtin de la comentari.

Te gandesti sa te intorci?: Nu cred.

Posted

Nume:GRiEZMANN

Rank-ul detinut: 2

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece ma duc in FBI.

Ce parere ai despre colegii tai?: -

Un sfat pentru cei noi?: Avetibgrija cand dati licente.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Sa poata da toti /givelicence.

Te gandesti sa te intorci?:Da.

Posted

Nume:GRiEZMANN

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece ma duc in FBI.

Ce parere ai despre colegii tai?: -

Un sfat pentru cei noi?: Avetibgrija cand dati licente.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Sa poata da toti /givelicence.

Te gandesti sa te intorci?:Da.

Posted

Nume:RydaN
Rank-ul detinut: 4
Ce vechime ai in aceasta factiune?: 56 de zile.
De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Am avut inactivitate pe 10 zile. Azi am revenit dar maine trebuie sa plec din nou pe 4 zile, am aflat de abia ieri. O sa ne revedem curand, paaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ce parere ai despre colegii tai?: Nu stiu. Nu am avut timp sa imi fac o parere despre o buna parte din ei deaoerece sunt noi. Cei care sunt mai "vechi" sunt de treaba, multumesc pentru tot!
Un sfat pentru cei noi?:  Sa gandeasca inainte de a actiona.
Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu stiu, mi se pare totul ok si bine pus la punct.
Te gandesti sa te intorci?: DA!

Posted

Nume:RydaN

Rank-ul detinut: 4

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 56 de zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Am avut inactivitate pe 10 zile. Azi am revenit dar maine trebuie sa plec din nou pe 4 zile, am aflat de abia ieri. O sa ne revedem curand, paaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ce parere ai despre colegii tai?: Nu stiu. Nu am avut timp sa imi fac o parere despre o buna parte din ei deaoerece sunt noi. Cei care sunt mai "vechi" sunt de treaba, multumesc pentru tot!

Un sfat pentru cei noi?:  Sa gandeasca inainte de a actiona.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu stiu, mi se pare totul ok si bine pus la punct.

Te gandesti sa te intorci?: DA!

Posted (edited)

Nume: Shady

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp-ul necesar.

Ce parere ai despre colegii tai?: Extrem de buna, Bafta tuturor.

Un sfat pentru cei noi?: Da, sa aveti grija la bind.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul, are valoare :D xGbY.exe

Te gandesti sa te intorci?: Da.

Edited by Shady.bugged
Posted

Nume: Shady

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp-ul necesar.

Ce parere ai despre colegii tai?: Extrem de buna, Bafta tuturor.

Un sfat pentru cei noi?: Da, sa aveti grija la bind.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul, are valoare :D xGbY.exe

Te gandesti sa te intorci?: Da.

Posted

Nume: NunweilleR.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa ma duc in alta factiune.

Ce parere ai despre colegii tai?: O parere foarte buna.

Un sfat pentru cei noi?: -

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este ok acum.

Te gandesti sa te intorci?: Posibil.

Posted

Nume:RaZz

Rank-ul detinut:1

Ce vechime ai in aceasta factiune?:Am 14 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Doresc sa plec din School Intructors deoarece numai am timp...

Ce parere ai despre colegii tai?:O arere excelenta, ma voi intoarce.

Un sfat pentru cei noi?:Fi-ti pe faza, xGby va are in raza.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: In School Instructors nu as schimba nimic.

Te gandesti sa te intorci?:Desigur si o voi face.

Posted

Nume: NunweilleR.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa ma duc in alta factiune.

Ce parere ai despre colegii tai?: O parere foarte buna.

Un sfat pentru cei noi?: -

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este ok acum.

Te gandesti sa te intorci?: Posibil.

Nume:RaZz

Rank-ul detinut:1

Ce vechime ai in aceasta factiune?:Am 14 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Doresc sa plec din School Intructors deoarece numai am timp...

Ce parere ai despre colegii tai? :o arere excelenta, ma voi intoarce.

Un sfat pentru cei noi?:Fi-ti pe faza, xGby va are in raza.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: In School Instructors nu as schimba nimic.

Te gandesti sa te intorci?:Desigur si o voi face.

Demisii acceptate. Succes!

Posted

Nume: BlackWolf

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Sunt in aceasta factiune de 14 zile.             

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc si altceva.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste persoane de treaba si mi-a parut bine sa fac cunostinta cu ei.

Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija sa faceti poza la fiecare test in caz ca va cere cineva sa il postati la "Teste Verificate".

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: As schimba regula cu primitul rank-ului in numai anumite zile ale saptamanii. Este singura factiune care are aceasta regula si mi se pare extrem de stupida.

Te gandesti sa te intorci?: Da, dar probabil ca nu asa curandu. Cum am spus si mai sus vreau sa incerc si altceva.

Posted

Nume: BlackWolf

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Sunt in aceasta factiune de 14 zile.             

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc si altceva.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste persoane de treaba si mi-a parut bine sa fac cunostinta cu ei.

Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija sa faceti poza la fiecare test in caz ca va cere cineva sa il postati la "Teste Verificate".

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: As schimba regula cu primitul rank-ului in numai anumite zile ale saptamanii. Este singura factiune care are aceasta regula si mi se pare extrem de stupida.

Te gandesti sa te intorci?: Da, dar probabil ca nu asa curandu. Cum am spus si mai sus vreau sa incerc si altceva.

Posted

Nume: Bill

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu pot fac raport en + nu sune nimeni tot doresc licente fara bani sau le dai bani inapoi.

Ce parere ai despre colegii tai?:  Are niste persoane de treaba

Un sfat pentru cei noi?: faceti ss la test nu cand ceri cineva sa postez test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Trb sa shimb cateva modificare in server.

Te gandesti sa te intorci?: Da, Poate daca va fii server mai activ.. Bafta

Posted

Nume: Bill

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu pot fac raport en + nu sune nimeni tot doresc licente fara bani sau le dai bani inapoi.

Ce parere ai despre colegii tai?:  Are niste persoane de treaba

Un sfat pentru cei noi?: faceti ss la test nu cand ceri cineva sa postez test.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Trb sa shimb cateva modificare in server.

Te gandesti sa te intorci?: Da, Poate daca va fii server mai activ.. Bafta

Posted

Nume:Dream[]

Rank-ul detinut:2

Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 sau 16 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Pentru ca m-am saturat de unele specimene din factiune.

Ce parere ai despre colegii tai?:Despre uni buna despre alti proasta.

Un sfat pentru cei noi?:Licente la greu pentru prime.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as putea schimba nimic, are un lider perfect si coordoneaza super bine.

Te gandesti sa te intorci?:Poate

Posted

Nume:Dream[]

Rank-ul detinut:2

Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 sau 16 zile

De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Pentru ca m-am saturat de unele specimene din factiune.

Ce parere ai despre colegii tai?:Despre uni buna despre alti proasta.

Un sfat pentru cei noi?:Licente la greu pentru prime.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as putea schimba nimic, are un lider perfect si coordoneaza super bine.

Te gandesti sa te intorci?:Poate

Posted

Nume: Mistery.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cred ca peste 14 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu am timpul necesar pentru a juca samp, sa intocmesc raportul de activitate.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok.

Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti, succes!

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, este o factiune ok cu un lider capabil. 

Te gandesti sa te intorci?: Daca ma voi juca si voi fi reprimit, desigur. Succes!

Posted

Nume: Mistery.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: Cred ca peste 14 zile.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu am timpul necesar pentru a juca samp, sa intocmesc raportul de activitate.

Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt ok.

Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti, succes!

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, este o factiune ok cu un lider capabil. 

Te gandesti sa te intorci?: Daca ma voi juca si voi fi reprimit, desigur. Succes!

Posted

Nume: .Crazy.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 days.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Asa e viata.

Ce parere ai despre colegii tai?: Buna.

Un sfat pentru cei noi?: Goo la Licence.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Logic.

Posted

Nume: .Crazy.

Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 days.

De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Asa e viata.

Ce parere ai despre colegii tai?: Buna.

Un sfat pentru cei noi?: Goo la Licence.

Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic.

Te gandesti sa te intorci?: Logic.