AlinCatalin Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nume:gareth. Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:18 zile cred. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Pentru ca nu am timp de raport. Ce parere ai despre colegii tai?:o părere bună. Un sfat pentru cei noi?:nu știu. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu aș schimba nimic, totul este ok. Te gandesti sa te intorci?:Poate, desigur dacă îmi mai dați o șansă. Quote
TheWolf2252 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Nume: TheWolf Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 24 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt toti foarte de treaba, sper sa pastrez in continuare legatura cu ei. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, totul este asa cum trebuie. Te gandesti sa te intorci?: Posibil, dar nu in viitorul apropiat. Quote
DeeJays Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Nume: DeeJays Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 26 sau 27 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa intru intr-un departament, nu am mai fost de mult si imi e dor. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba, isi vad fiecare de treaba lor si nu cauzeaza probleme, la fel si liderii/co-liderii, unii exceptionali. Un sfat pentru cei noi?: FILMATI cand dati teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, fiecare lider isi organizeaza factiunea dupa bunul plac. Te gandesti sa te intorci?: Probabil in viitor, da. M-am simtit foarte bine aici. Edited August 13, 2015 by AIMDeeJays Quote
D3sTr0 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Nume: DeeJays Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 26 sau 27 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa intru intr-un departament, nu am mai fost de mult si imi e dor. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba, isi vad fiecare de treaba lor si nu cauzeaza probleme, la fel si liderii/co-liderii, unii exceptionali. Un sfat pentru cei noi?: FILMATI cand dati teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, fiecare lider isi organizeaza factiunea dupa bunul plac. Te gandesti sa te intorci?: Probabil in viitor, da. M-am simtit foarte bine aici. Demisie acceptata. Succes! Quote
Robert Anita Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Retrag. Edited August 14, 2015 by K3nt_Taxi Quote
Dragos[] Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Nume: Dragos[] Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 22 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc in mafii. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt noi, nuj nimic despre ei. Un sfat pentru cei noi?: sa filmeze testele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu trb nimic schimbat. Te gandesti sa te intorci?: Da, cred. Edited August 14, 2015 by AIM-Dragos Quote
D3sTr0 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nume: Dragos[] Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 22 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc in mafii. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt noi, nuj nimic despre ei. Un sfat pentru cei noi?: sa filmeze testele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu trb nimic schimbat. Te gandesti sa te intorci?: Da, cred. Demisie acceptata. Succes. Quote
Robert Anita Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nume: K3[n]T Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca nu pot fi activ. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste colegi foarte buni si extraordinari. Un sfat pentru cei noi?: Bafta si aveti grija ce faceti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, e perfecta asa cum este. Te gandesti sa te intorci?: DA. Quote
D3sTr0 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nume: K3[n]T Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca nu pot fi activ. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste colegi foarte buni si extraordinari. Un sfat pentru cei noi?: Bafta si aveti grija ce faceti. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, e perfecta asa cum este. Te gandesti sa te intorci?: DA. Demisie acceptata. Succes. Quote
FiGhT3R Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nume: FiGhT3R Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nam timp de raport. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt colegi ok. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija cum dati licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Poate. Quote
D3sTr0 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nume: FiGhT3R Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 4 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nam timp de raport. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt colegi ok. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija cum dati licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Poate. Demisie acceptata. Succes. Quote
Alvaro Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Retrag, stiu sunt noob. Cum sa las eu instructorii? Niciodata. Edited August 15, 2015 by Dan. Quote
TL.Bale Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nume: Bill Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 6 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu pot fac raport en + nu sune nimeni tot doresc licente fara bani sau le dai bani inapoi. Ce parere ai despre colegii tai?: Are niste persoane de treaba Un sfat pentru cei noi?: faceti ss la test nu cand ceri cineva sa postez test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Trb sa shimb cateva modificare in server. Te gandesti sa te intorci?: Da, Poate daca va fii server mai activ.. Bafta Lik3 Succes all. Quote
TL.Bale Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Nume: Bill Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 6 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu pot fac raport en + nu sune nimeni tot doresc licente fara bani sau le dai bani inapoi. Ce parere ai despre colegii tai?: Are niste persoane de treaba Un sfat pentru cei noi?: faceti ss la test nu cand ceri cineva sa postez test. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic Trb sa shimb cateva modificare in server. Te gandesti sa te intorci?: Da, Poate daca va fii server mai activ.. Bafta Lik3 Succes all. Retrag nu mai vr. nu pot da edit :/ Edited August 20, 2015 by AIM - BaBeL Quote
RedGun Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Nume: RedGun Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: sub 14. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna, si le doresc succes. Un sfat pentru cei noi?: Nu prea stiu ce sa spun .. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e foarte frumoasa si imi place asa cum este acum. Te gandesti sa te intorci?: Probabil, in viitor. Quote
D3sTr0 Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Nume: RedGun Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: sub 14. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna, si le doresc succes. Un sfat pentru cei noi?: Nu prea stiu ce sa spun .. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, e foarte frumoasa si imi place asa cum este acum. Te gandesti sa te intorci?: Probabil, in viitor. Demisie acceptata. Quote
bogdan234 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Nume: Falador Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni de treaba. Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, factiunea e frumoasa. Te gandesti sa te intorci?: Da, dar nu in viitorul apropiat. Quote
D3sTr0 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Nume: Falador Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 10 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni de treaba. Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, factiunea e frumoasa. Te gandesti sa te intorci?: Da, dar nu in viitorul apropiat. Cerere de demisie acceptata. Quote
EpiCu Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) !!Nu mai posta aici. NU faci parte din School Instructors LS-LV dupa green pentru a iti face demisia aici. Edited August 24, 2015 by Lik3. Quote
URSS.bMsPain Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Nume: Allex[]. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 11 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc Altceva. Ce parere ai despre colegii tai?: De treaba. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati /qg, /timestamp, /pagesize 20. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ceva pe la Sedinta. Te gandesti sa te intorci?: Da. Edited August 25, 2015 by Arr.Allex Quote
JantuLucian Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nume: Punctz0r. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni de treaba. Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, factiunea e frumoasa. Te gandesti sa te intorci?: Da, dar nu in viitorul apropiat. Quote
D3sTr0 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nume: Allex[]. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 11 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc Altceva. Ce parere ai despre colegii tai?: De treaba. Un sfat pentru cei noi?: Nu dati /qg, /timestamp, /pagesize 20. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ceva pe la Sedinta. Te gandesti sa te intorci?: Da. Cerere de demisie acceptata. Nume: Punctz0r. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni de treaba. Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, factiunea e frumoasa. Te gandesti sa te intorci?: Da, dar nu in viitorul apropiat. Cerere de demisie acceptata. Quote
sebyk1998 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nume: Andrew Rank-ul detinut: 6. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa mai incerc o factiune noua. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt toti minunati, foarte de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Aveti rabdare si tineti-va de treaba fii mei. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Probabil, daca ma mai primeste lik3. Quote
D3sTr0 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nume: Andrew Rank-ul detinut: 6. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa mai incerc o factiune noua. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt toti minunati, foarte de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Aveti rabdare si tineti-va de treaba fii mei. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Probabil, daca ma mai primeste lik3. Cerere de demisie acceptata. Quote
skm Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nume: kiNNder. Rank-ul detinut: 1. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai de treaba colegi au plecat din aceasta factiune. Un sfat pentru cei noi?: Sa dea licente si la cei newbie ( ma refer ca cei noi cat si cei vechi sa aiba rabdare sa imparta o licenta corect) Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Probabil, mi-a placut foarte mult in aceasta factiune. Quote
Recommended Posts