Soranescu Cosmin Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nume:Hallo Rank-ul detinut:3 Ce vechime ai in aceasta factiune?:28 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?:O parere buna. Un sfat pentru cei noi?:Sa nu dea licenta moca. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: E foarte bine asa cum este. Te gandesti sa te intorci?:Nu stiu,in viitor poate da. Quote
CiprianChi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ā Nume:Calw. Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa aplic alt undeva. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt niste membri foarte de treaba, si le urez Succes. Un sfat pentru cei noi?: Succes la raport. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Totul este ok, n-as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Desigur, oricand. Ā Cerere de demisie acceptata. Ā Ā Nume:Hallo Rank-ul detinut:3 Ce vechime ai in aceasta factiune?:28 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai? :o parere buna. Un sfat pentru cei noi?:Sa nu dea licenta moca. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: E foarte bine asa cum este. Te gandesti sa te intorci?:Nu stiu,in viitor poate da. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
Kamikaze_vipera Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nume: .DeaN Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Am o vechime de 20 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parer foarte buna desprei, chiar mi-a placut de ei. Un sfat pentru cei noi?: Sa nu dea licente pe gratis, ca existe oameni si oameni. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu a-si schimba nimic la aceasta factiune. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu, poate pe viitor. Quote
CiprianChi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ā Nume: .DeaN Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Am o vechime de 20 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parer foarte buna desprei, chiar mi-a placut de ei. Un sfat pentru cei noi?: Sa nu dea licente pe gratis, ca existe oameni si oameni. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu a-si schimba nimic la aceasta factiune. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu, poate pe viitor. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
DiMy Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nume: DiMY Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nustiu, 3/4 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Mi sa stricat PC-ul si imi trebuie timp sa il fac. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parer foarte buna desprei, chiar mi-a placut de ei. Un sfat pentru cei noi?: Sa nu dea licente pe gratis, ca existe oameni si oameni. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu a-si schimba nimic la aceasta factiune. Te gandesti sa te intorci?: Poate pe viitor. Quote
CiprianChi Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ā Nume: DiMY Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nustiu, 3/4 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Mi sa stricat PC-ul si imi trebuie timp sa il fac. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parer foarte buna desprei, chiar mi-a placut de ei. Un sfat pentru cei noi?: Sa nu dea licente pe gratis, ca existe oameni si oameni. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu a-si schimba nimic la aceasta factiune. Te gandesti sa te intorci?: Poate pe viitor. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
CristixP-deleted Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nume: XxCoolHD2000xX Rank-ul detinut: 1. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 2 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma descurc la raport si nu as vrea sa-mi distrug FH-ul. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni in care poti avea incredere. Va pwp colegii. Un sfat pentru cei noi?: Bafta in factiunea SI.LS-LV, sa nu ajungeti ca mine. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Totul e bine asa cum este. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine, nu pot spune nimic concret pe viitor. Quote
zGabriel Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nume: XxCoolHD2000xX Rank-ul detinut: 1. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 2 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma descurc la raport si nu as vrea sa-mi distrug FH-ul. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste oameni in care poti avea incredere. Va pwp colegii. Un sfat pentru cei noi?: Bafta in factiunea SI.LS-LV, sa nu ajungeti ca mine. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Totul e bine asa cum este. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine, nu pot spune nimic concret pe viitor. Demisie acceptata. Quote
ionel_marcu34 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nume:weeknd Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:3 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: n am timp Ce parere ai despre colegii tai?: naspa toti !!! Un sfat pentru cei noi?: /qg Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: liderul Te gandesti sa te intorci?: da Quote
zGabriel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ā Nume:weeknd Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:3 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: n am timp Ce parere ai despre colegii tai?: naspa toti !!! Un sfat pentru cei noi?: /qg Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: liderul Te gandesti sa te intorci?: da Ā Demisie acceptata, te voi demite cand te prind online. Quote
NexoR Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nume: qJumy. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 9 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte buni. Un sfat pentru cei noi?: Sa dea /id x inainte sa ii dea licenta lui x sa verifice ce lv are. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Sigur. poate dupa vacanta. Quote
zGabriel Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Ā Nume: qJumy. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 9 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte buni. Un sfat pentru cei noi?: Sa dea /id x inainte sa ii dea licenta lui x sa verifice ce lv are. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Sigur. poate dupa vacanta. Ā Demisie acceptata. Quote
iclaudiu366 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nume: RatMouse Rank-ul detinut: 2... Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ca dorm in marsarier... Ce parere ai despre colegii tai?: Misto baietii. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Gabi, faci o treaba buna nu e nevoie de nici un schimb. Te gandesti sa te intorci?: Cat mai curand. Quote
zGabriel Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ā Nume: RatMouse Rank-ul detinut: 2... Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ca dorm in marsarier... Ce parere ai despre colegii tai?: Misto baietii. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Gabi, faci o treaba buna nu e nevoie de nici un schimb. Te gandesti sa te intorci?: Cat mai curand. Ā Demisie acceptata. Quote
Husarencu 12 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nume: Husarencu Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp destul pentru a face raportul. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic,totul este asa cum trebuie. Te gandesti sa te intorci?: Ma mai gandesc. Quote
zGabriel Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ā Nume: Husarencu Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp destul pentru a face raportul. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Multa bafta. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nimic,totul este asa cum trebuie. Te gandesti sa te intorci?: Ma mai gandesc. Ā Demisie acceptata. Quote
Adi Lupu Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Nume:LuisMan Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:sa intru in hitman. Ce parere ai despre colegii tai?:CEI MAI TARI. Un sfat pentru cei noi?:succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nimic. Te gandesti sa te intorci?:o sa vad. Quote
Tazy Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Nume:Ā NunweilleR. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 16 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc in alta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti cand dau licente pt. evitatea sanctiunilor si sa faca poze la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu schimb nimic. Totul este frumos. Te gandesti sa te intorci?: Posibil. Quote
zGabriel Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ā Nume:LuisMan Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:sa intru in hitman. Ce parere ai despre colegii tai?:CEI MAI TARI. Un sfat pentru cei noi?:succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nimic. Te gandesti sa te intorci? :o sa vad. Ā Demisie acceptata, vei fii demis cand te voi prinde on. Ā Nume:Ā NunweilleR. Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 16 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc in alta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti cand dau licente pt. evitatea sanctiunilor si sa faca poze la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Ā Nu schimb nimic. Totul este frumos. Te gandesti sa te intorci?: Posibil. Ā Demisie acceptata, vei fii demis cand te voi prinde on. Quote
andrew.v2 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nume:tRipleH Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:de 2 saptamani,. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Doresc sa ma las de sa-mp o perioada. Ce parere ai despre colegii tai?:despre unii foarte buna dar despre altii ....Ā Un sfat pentru cei noi?:Sa aveti grija. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Nu, Quote
zGabriel Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ā Nume:tRipleH Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:de 2 saptamani,. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Doresc sa ma las de sa-mp o perioada. Ce parere ai despre colegii tai?:despre unii foarte buna dar despre altii ....Ā Un sfat pentru cei noi?:Sa aveti grija. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Nu, Ā Demisie acceptata. Quote
Aphex Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nume: Aphex Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu vreau sÄ dezvolt acest subiect. Ce parere ai despre colegii tai?: Ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic,e totul ok. Te gandesti sa te intorci?: O sa vad pe viitor. Quote
Skiper GREEN Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Nume:Bogdy1337 Rank-ul detinut:2. Ce vechime ai in aceasta factiune?:nu-mi pasÄ. aproximativ 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Organizare proastÄ, prea mulČi agramaČi, prea mulČi Ć®ncepÄtori. Este pentru prima datÄ cĆ¢nd Ć®mi dau demisia dintr-o facČiune de tip School Instructor Či rÄmĆ¢n cu o asemenea pÄrere. Ce parere ai despre colegii tai?:Nu comentez. Un sfat pentru cei noi?:nu-mi pasÄ de cei noi. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:nu mÄ intereseazÄ. Te gandesti sa te intorci?:nu. Quote
zGabriel Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Nume:Bogdy1337 Rank-ul detinut:2. Ce vechime ai in aceasta factiune?:nu-mi pasÄ. aproximativ 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Organizare proastÄ, prea mulČi agramaČi, prea mulČi Ć®ncepÄtori. Este pentru prima datÄ cĆ¢nd Ć®mi dau demisia dintr-o facČiune de tip School Instructor Či rÄmĆ¢n cu o asemenea pÄrere. Ce parere ai despre colegii tai?:Nu comentez. Un sfat pentru cei noi?:nu-mi pasÄ de cei noi. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:nu mÄ intereseazÄ. Te gandesti sa te intorci?:nu. demisie acceptata. Ā Nume: Aphex Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 15 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu vreau sÄ dezvolt acest subiect. Ce parere ai despre colegii tai?: Ok. Un sfat pentru cei noi?: Succes. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic,e totul ok. Te gandesti sa te intorci?: O sa vad pe viitor. Ā demisie acceptata. Quote
Commy Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 (edited) Nume:Mr.Florin Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:Am 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Consider ca nu este pe placul meu, nu este o factiune demna de mine, mie imi place actiunea si sa am ce face. Consider ca altul de lv mic care isi doreste sa imi ia locul, sper ca nu v-am deranjat cu prezenta mea. Stiam ca voi pleca nu am facut abuz, nu am dat licente si din contra le dadeam colegiilor sa-si termine raportul. Ce parere ai despre colegii tai?:Cativa sunt de treaba si Fumulet merita o sansa la tester, nu madz, o sa va convingeti in timp ca face abuz. Un sfat pentru cei noi?:Fiti atenti, sunt multi post hunteri, deja de unu ati scapat mai este madz. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Pe havok, madz si atat. Te gandesti sa te intorci?:Poate in viitor. Edited January 1, 2016 by Cosmin3939 Quote
Recommended Posts