zGabriel Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Nume:Markelow Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 31 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:M-am cam plictisit de orasul LV, vreau sa incerc SF Ce parere ai despre colegii tai?:Nu imi plac prea mult toti, dar mai mult imi plac care sunt activi si nu injura. Un sfat pentru cei noi?: Nu faceti abuz. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Mi-as da co-lider. Te gandesti sa te intorci?:Stau r3 intr-o factiune sf si vin inapoi. Demisie acceptata! Quote
Dakat_ Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nume: DAKAT_ Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece m-am plictisit si vreau sa incerc intr-un departament. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste membrii ok, dar fanul meu m-a dezamagit prin comportamentul lui. Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba grija la teste, /pagesize 20 si /timestamp. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Ramane de vazut, nu sunt sigur. Quote
zGabriel Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nume: DAKAT_ Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece m-am plictisit si vreau sa incerc intr-un departament. Ce parere ai despre colegii tai?: Niste membrii ok, dar fanul meu m-a dezamagit prin comportamentul lui. Un sfat pentru cei noi?: Sa aiba grija la teste, /pagesize 20 si /timestamp. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?: Ramane de vazut, nu sunt sigur. Demisie acceptata! Quote
Ionut Circiu Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nume:ShoT Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp pentru aceasta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?:Playeri de nota 10. Un sfat pentru cei noi?: Bafta la rank up si fara fw. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune?Nimic De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Totul este posibil, desigur daca ma accepta Gabriel. Quote
S-Flink Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nume: RiDGE Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune? 25 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors? Nu am timp de samp... Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti cand acorda licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Nimic. Te gandesti sa te intorci? Desigur. Este o factiune minunata. Quote
zGabriel Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nume:ShoT Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp pentru aceasta factiune. Ce parere ai despre colegii tai?:Playeri de nota 10. Un sfat pentru cei noi?: Bafta la rank up si fara fw. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune?Nimic De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Totul este posibil, desigur daca ma accepta Gabriel. Demisie acceptata, te voi demite cand te prind ON. Nume: RiDGE Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune? 25 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors? Nu am timp de samp... Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti cand acorda licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?:Nimic. Te gandesti sa te intorci? Desigur. Este o factiune minunata. Demisie acceptata, te voi demite cand te prind on. Quote
DanyWTF Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Retrag. Edited January 17, 2016 by Hope. Quote
pH_ReNaMe_Lr Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nume:RAiSE.[] Rank-ul detinut:3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: idk De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa incerc un departament. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt toti de treaba. Un sfat pentru cei noi?:Sa aveti grija si sa fiti atenti cand dati o licenta. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?:Poate. Quote
zGabriel Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nume:RAiSE.[] Rank-ul detinut:3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: idk De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa incerc un departament. Ce parere ai despre colegii tai?:Sunt toti de treaba. Un sfat pentru cei noi?:Sa aveti grija si sa fiti atenti cand dati o licenta. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?:Poate. Demisie acceptata! Quote
Vlad Chis Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nume: Nybras Rank-ul detinut: 6 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 20 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Probleme Ce parere ai despre colegii tai?: Buna Un sfat pentru cei noi?: nu Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nimic0 Te gandesti sa te intorci?: da Quote
zGabriel Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nume: Nybras Rank-ul detinut: 6 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 20 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Probleme Ce parere ai despre colegii tai?: Buna Un sfat pentru cei noi?: nu Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nimic0 Te gandesti sa te intorci?: da Demisie acceptata. Quote
DanyWTF Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 (edited) Nume: Hope. Rank-ul detinut: 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parere foarte buna, toti sunt de treaba si foarte glumeti. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija cand acordati licentele, sa nu ratati o intrebare ceva, sa faceti poze/video la tot testul. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, .Gabriel a organizat-o foarte bine. Te gandesti sa te intorci?: Atat timp cat este .Gabriel leader ma intorc cu cea mai mare placere. Edited January 19, 2016 by Hope. Quote
zGabriel Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nume: Hope. Rank-ul detinut: 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 35 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce parere ai despre colegii tai?: Am o parere foarte buna, toti sunt de treaba si foarte glumeti. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija cand acordati licentele, sa nu ratati o intrebare ceva, sa faceti poze/video la tot testul. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, .Gabriel a organizat-o foarte bine. Te gandesti sa te intorci?: Atat timp cat este .Gabriel leader ma intorc cu cel mai mare drag. Demisie acceptata! Quote
Systemm. Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nume: Kenza. Rank-ul detinut: 2, duminica ar trebuii sa fac 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca poti face o cerere de inactivitate doar de 5 zile, si eu nu pot sa intru pe SA:MP cam 14 zile, nu stiu... Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai buni, bafta la licente. Un sfat pentru cei noi?: /sms 2040. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, totul e PERFECT. Te gandesti sa te intorci?: Desigur, cand o sa revin, aproape sigur o sa fac din nou aplicatie sa intru! Quote
zGabriel Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Nume: Kenza. Rank-ul detinut: 2, duminica ar trebuii sa fac 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: 18 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca poti face o cerere de inactivitate doar de 5 zile, si eu nu pot sa intru pe SA:MP cam 14 zile, nu stiu... Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai buni, bafta la licente. Un sfat pentru cei noi?: /sms 2040. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic, totul e PERFECT. Te gandesti sa te intorci?: Desigur, cand o sa revin, aproape sigur o sa fac din nou aplicatie sa intru! Demisie acceptata, te voi demite cand te voi prinde ON! Quote
RazZz. Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nume: Allonzo Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 12 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc NG Ce parere ai despre colegii tai?: Nu stiu, nu-i cunosc. Un sfat pentru cei noi?: Spor la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu Quote
zGabriel Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nume: Allonzo Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 12 zile De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Ma duc NG Ce parere ai despre colegii tai?: Nu stiu, nu-i cunosc. Un sfat pentru cei noi?: Spor la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu stiu Demisie acceptata! Quote
ZiKo23 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nume: Aditu. Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 21 Days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp sa stau on pe server sa fac raport. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la post-hunteri. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Desigur , cand o sa am timp. Quote
zGabriel Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nume: Aditu. Rank-ul detinut: 3 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 21 Days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu mai am timp sa stau on pe server sa fac raport. Ce parere ai despre colegii tai?: Foarte de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la post-hunteri. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Desigur , cand o sa am timp. Demisie acceptata! Quote
Mdutzzu Mad Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Nume:[]MadaliN. Rank-ul detinut:4 Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis:http://imgur.com/kFCYXK4 Ce vechime ai in aceasta factiune?:43 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece nu am timp sa mai fac raportul. Ce parere ai despre colegii tai?:Una foarte buna.Bafta in continuare si o sa dau /call cand am nevoie de licente. Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija cum faceti ss-urile. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Da dar poate intr-un viitor indepartat Edited January 28, 2016 by MaadaliN Quote
zGabriel Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Nume:[]MadaliN. Rank-ul detinut:4 Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis:http://imgur.com/kFCYXK4 Ce vechime ai in aceasta factiune?:43 days. De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece nu am timp sa mai fac raportul. Ce parere ai despre colegii tai?:Una foarte buna.Bafta in continuare si o sa dau /call cand am nevoie de licente. Un sfat pentru cei noi?:Aveti grija cum faceti ss-urile. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as schimba nimic. Te gandesti sa te intorci?:Da dar poate intr-un viitor indepartat Demisie acceptata. Quote
Lucyan Bogdanel Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Nume: []LuciaN. Rank-ul detinut: 2. Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis: http://imgur.com/FuYTXCX Ce vechime ai in aceasta factiune?: 16 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca nu am timp sa termin raportul. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Succes la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Numarul de licente acordate pentru raport. E prea mult. Te gandesti sa te intorci?: Poate cu alta ocazie. Quote
zGabriel Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nume: []LuciaN. Rank-ul detinut: 2. Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis: http://imgur.com/FuYTXCX Ce vechime ai in aceasta factiune?: 16 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Pentru ca nu am timp sa termin raportul. Ce parere ai despre colegii tai?: Sunt de treaba. Un sfat pentru cei noi?: Succes la licente. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Numarul de licente acordate pentru raport. E prea mult. Te gandesti sa te intorci?: Poate cu alta ocazie. Demisie acceptata. Quote
NovakowskyBAWS Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nume: Novakowsky Rank-ul detinut: 3 Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis: http://imgur.com/ignHZSw Ce vechime ai in aceasta factiune?: 41 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu am din ce face raport. Ce parere ai despre colegii tai?: E o factiune buna, baietii din SI LV se descurca bine, le urez bafta. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la post-hunteri. Succes cu licentele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Factiunea merge bine asa cum e acum. Te gandesti sa te intorci?: Poate ca ma voi intoarce, nu stiu cand. Dar o voi face. Quote
zGabriel Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nume: Novakowsky Rank-ul detinut: 3 Dovada (ss) ca ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis: http://imgur.com/ignHZSw Ce vechime ai in aceasta factiune?: 41 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu am din ce face raport. Ce parere ai despre colegii tai?: E o factiune buna, baietii din SI LV se descurca bine, le urez bafta. Un sfat pentru cei noi?: Aveti grija la post-hunteri. Succes cu licentele. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Factiunea merge bine asa cum e acum. Te gandesti sa te intorci?: Poate ca ma voi intoarce, nu stiu cand. Dar o voi face. Demisie acceptata! Quote
Recommended Posts