GrimLock Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Nume: GrimLock. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile+ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Incepe scoala, nu o sa mai am timp sa termin raportul si acum am crezut ca e 15 raportul si nu l-am terminat. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna. Sunt niste colegi prietenosi si te ajuta daca ai nevoie de o informatie intotdeauna. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti la teste si mult succes la rapoarte! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Factiunea este perfecta, nu trebuie schimbat nimic la ea. Liderul este extraordinar si isi face treaba foarte bine, mult succes Sharcky! Te gandesti sa te intorci?: Desigur, daca voi mai avea ocazia sa prind acelasi lider. Quote
MireutaMadalin Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ā Nume: Cata Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Incepe scoala, nu o sa mai am timp sa termin raportul. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna. Sunt niste colegi prietenosi si te ajuta daca ai nevoie de o informatie intotdeauna. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti la teste. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Factiunea este perfecta, nu trebuie schimbat nimic la ea. Liderul este extraordinar si isi face treaba foarte bine la fel si co-lideri acestuia. Te gandesti sa te intorci?: Desigur, daca voi mai avea ocazia. Ā Cerere demisie acceptata. Ā Nume: GrimLock. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zile+ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Incepe scoala, nu o sa mai am timp sa termin raportul si acum am crezut ca e 15 raportul si nu l-am terminat. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna. Sunt niste colegi prietenosi si te ajuta daca ai nevoie de o informatie intotdeauna. Un sfat pentru cei noi?: Sa fie atenti la teste si mult succes la rapoarte! Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Factiunea este perfecta, nu trebuie schimbat nimic la ea. Liderul este extraordinar si isi face treaba foarte bine, mult succes Sharcky! Te gandesti sa te intorci?: Desigur, daca voi mai avea ocazia sa prind acelasi lider. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
TL.Bale Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nume: Bill Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Incerc alt ceva. Ce parere ai despre colegii tai?: Cateva bun si alt = 0 Un sfat pentru cei noi?: Succes Nu dati lic fara test faceti ss la test si nu mai aleg/bag pe nabi in functii. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: MembriiĀ Te gandesti sa te intorci?: Poate. Quote
MireutaMadalin Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ā Nume: Bill Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Incerc alt ceva. Ce parere ai despre colegii tai?: Cateva bun si alt = 0 Un sfat pentru cei noi?: Succes Nu dati lic fara test faceti ss la test si nu mai aleg/bag pe nabi in functii. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: MembriiĀ Te gandesti sa te intorci?: Poate. Ā Demisie acceptata. Quote
TaviXZarraX Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nume:TaviXZarraX Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece liderul nu se descurca. Ce parere ai despre colegii tai?:- Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul, nu se descurca. Te gandesti sa te intorci?:Da, cat timp se schimba liderul. Quote
MireutaMadalin Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ā Nume:TaviXZarraX Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece liderul nu se descurca. Ce parere ai despre colegii tai?:- Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Liderul, nu se descurca. Te gandesti sa te intorci?:Da, cat timp se schimba liderul. Ā Cerere de demisie respinsa. Quote
TaviXZarraX Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume:TaviXZarraX Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Deoarece liderul nu se descurca. Ce parere ai despre colegii tai?:- Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Da Quote
Alexandru Merches Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume: StormX Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma ma joc samp momentan Ce parere ai despre colegii tai?: sunt super de treaba toti inafara de o persoana care se stie a nu o suport Un sfat pentru cei noi?: multa bafta si multa atentie Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nu as schimba nimic, e super asa cum e. Te gandesti sa te intorci?: poate pe viitor da dar momentan nu stiu voi vedea daca ma mai joc in viitor... Quote
MireutaMadalin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ā Nume: StormX Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Nu ma ma joc samp momentan Ce parere ai despre colegii tai?: sunt super de treaba toti inafara de o persoana care se stie a nu o suport Un sfat pentru cei noi?: multa bafta si multa atentie Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: nu as schimba nimic, e super asa cum e. Te gandesti sa te intorci?: poate pe viitor da dar momentan nu stiu voi vedea daca ma mai joc in viitor... Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
TaviXZarraX Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume:TaviXZarraX Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Incerc Taxi. Ce parere ai despre colegii tai?:- Un sfat pentru cei noi?:Nu. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?:Da,. Quote
MireutaMadalin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ā Nume:TaviXZarraX Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Incerc Taxi. Ce parere ai despre colegii tai?:- Un sfat pentru cei noi?:Nu. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?:Da,. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
.Cosmin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume: @Cosmin Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc si alte factiuni. Ce parere ai despre colegii tai?: - Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce ?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Cand o sa-mi 'permita timpul, da.Ā Ā Alte precizari?: Ā Multumesc de intelegere, bafta cu factiunea si mult noroc ! Quote
MireutaMadalin Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nume: @Cosmin Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Vreau sa incerc si alte factiuni. Ce parere ai despre colegii tai?: - Un sfat pentru cei noi?: - Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce ?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Cand o sa-mi 'permita timpul, da.Ā Ā Alte precizari?: Ā Multumesc de intelegere, bafta cu factiunea si mult noroc ! Cerere de demisie acceptata. Quote
pPiciu Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Nume: Think[] Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp. Ce parere ai despre colegii tai?:Unii cu bun simt, altii nu. Un sfat pentru cei noi?:Filmati toate testele si verificati daca clientii au level 3 +. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as accepta unii membrii in factiune. Te gandesti sa te intorci?:Probabil cand voi avea mai mult timp. Ā Quote
MireutaMadalin Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ā Nume: Think[] Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:14 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu mai am timp. Ce parere ai despre colegii tai?:Unii cu bun simt, altii nu. Un sfat pentru cei noi?:Filmati toate testele si verificati daca clientii au level 3 +. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nu as accepta unii membrii in factiune. Te gandesti sa te intorci?:Probabil cand voi avea mai mult timp. Ā Cerere Ā de demisie acceptata. Quote
Stranzinger Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nume: Edward. Rank-ul detinut: Rank 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: Am 37 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa parasesc aceasta factiune deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai tari. Un sfat pentru cei noi?: Sa o tineti tot asa in continuare. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, mi se pare perfect. Te gandesti sa te intorci?: Da, poate ma voi intoarce. Quote
MireutaMadalin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ā Nume: Edward. Rank-ul detinut: Rank 3. Ce vechime ai in aceasta factiune?: Am 37 de zile. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Doresc sa parasesc aceasta factiune deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce parere ai despre colegii tai?: Cei mai tari. Un sfat pentru cei noi?: Sa o tineti tot asa in continuare. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic, mi se pare perfect. Te gandesti sa te intorci?: Da, poate ma voi intoarce. Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
Ionu XD Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nume:Krusher Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu prea mai am mult timp. Ce parere ai despre colegii tai?:O parare foarte buna. Un sfat pentru cei noi?:School Intructors e baza Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Desigur, o sa ma intorc cand voi avea mai mult timp Quote
BoGGdaNNN Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Nume: CodaTul. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din motive optime din care rezulta plictiseala efectuand un calcul. Ce parere ai despre colegii tai?: Va pup pe toti, Snake e cel mai nab player din istoria bugged-ului. Un sfat pentru cei noi?: Nu va dati in vorba cu Snake. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: L-as da afara pe Snake.Ā Te gandesti sa te intorci?: Daca nu e suparat Sharcku pe mine. Edited September 18, 2015 by BoGGdaNNN Quote
MireutaMadalin Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ā Nume: CodaTul. Rank-ul detinut: 2. Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Din motive optime din care rezulta plictiseala efectuand un calcul. Ce parere ai despre colegii tai?: Va pup pe toti, Snake e cel mai nab player din istoria bugged-ului. Un sfat pentru cei noi?: Nu va dati in vorba cu Snake. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: L-as da afara pe Snake.Ā Te gandesti sa te intorci?: Daca nu e suparat Sharcku pe mine. Ā Cerere demisie acceptata. Quote
RamseY Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nume: Sp4nKy Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece nu mai a timp de SA:MP. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna Un sfat pentru cei noi?: Nu va dati in vorba cu Snake. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu mai am cum. Quote
MireutaMadalin Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ā Nume:Krusher Rank-ul detinut:1 Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 days De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu prea mai am mult timp. Ce parere ai despre colegii tai? :o parare foarte buna. Un sfat pentru cei noi?:School Intructors e baza Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Desigur, o sa ma intorc cand voi avea mai mult timp Ā Cerere demisie acceptata. Ā Nume: Sp4nKy Rank-ul detinut: 1 Ce vechime ai in aceasta factiune?: Nu stiu exact. De ce doresti sa pleci din School Instructors?: Deoarece nu mai a timp de SA:MP. Ce parere ai despre colegii tai?: O parere buna Un sfat pentru cei noi?: Nu va dati in vorba cu Snake. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: Nimic. Te gandesti sa te intorci?: Nu mai am cum. Ā Cerere demisie acceptata. Quote
Miko22 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ā Nume: Miko. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zileĀ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: raport greu. Ce parere ai despre colegii tai?: foarte bun . Un sfat pentru cei noi?:. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: . Te gandesti sa te intorci?:. Ā Ā Quote
MireutaMadalin Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ā Ā Nume: Miko. Rank-ul detinut: 2 Ce vechime ai in aceasta factiune?: 14 zileĀ De ce doresti sa pleci din School Instructors?: raport greu. Ce parere ai despre colegii tai?: foarte bun . Un sfat pentru cei noi?:. Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: . Te gandesti sa te intorci?:. Ā Ā Cerere de demisie acceptata. Quote
CAiSEN Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nume:Alejandro. Rank-ul detinut:2 Ce vechime ai in aceasta factiune?:15 sau 16 De ce doresti sa pleci din School Instructors?:Nu stiu.. am luat FW dintr-o prostie ma rog Ce parere ai despre colegii tai?:Buni Un sfat pentru cei noi?:- Daca ai putea, ce ai schimba in aceasta factiune? De ce?: - Te gandesti sa te intorci?:Da Quote
Recommended Posts