Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci ..frati mei joc sa-mp am vrut sa jok fain sa fac ceva lucruri ...ok am facut acuma am fost in Ballas si jucatorul Zenek a inceput sa se certe cu mine...la inceput nui convenea de ce am parcat masina acolo...si asa sa ajuns sa ii spun lu Jericho pe mess sa faca ceva...ca o sa ies peste 7 zile fix asa iam zis..si el dupa 2 minute mo scos din factiune...zu 15/15 faction punish ....si DUPA "ZENEK" IMI SPUNE [ CARE E FRAIERUL ] LA REPLICA ASTA AM POZA ...VA ROG FRUMOS FACETI CEVA STERGETI FACTION PUNISH SAU SA INTRU IN O FACTIUNE ....NU MAI SUPORT AM SI PLANS:(:(:(:(:(

• Upvote 1
Posted

http://i.imgur.com/aVfu6x5.png - Primul avertisment(aici ti-am dat fwarn)

http://i.imgur.com/Wl7FNvV.png - Aici continui sa faci spam, se numeste nesimtire asta dupa ce ca te-am avertizat prima data tu tot continui

http://i.imgur.com/e8CmAGo.png

Iti meriti FP-ul, asta sa iti fie invatare de minte, deoarece eu te-am rugat frumos sa te potolesti, si inca ceva eu nu tin cu nimeni, toti sunteti egali pentru mine, vreau intelegere in Ballas. Ti-am zis asta si pe mess!

Daca Zenek te-a atacat puteai pur si simplu sa imi dai PM, ti-am zis asta de nu stiu cate ori.

Posted

Ma daca as putea face poza pe mess sa vezi ce ai zis...Lui iai spus lasa sa se inteleaga ...eu am facut spam deaorece nu vedeai ce face el nu bagai in seama si cand..mio ajuns pana in gat...atunci am zis asa"IN SFARSIT IESI SI TU" si tu in momentul ala mai vazut pe mine da nu ai vazut cum mo facut prost...sau ce fraier esti..nu? mai scos din Ballas ...da eu o sa fac post pana sa ia masuri aici nu numai eu sunt vinovat..

Posted

Zi cum fac poze la convorbirea de pe messs...si o sa fac si vreau dreptate si am plans ca stiu ca nu am facut nik decat un spawn de propoziti pe chat....SI VREAU DREPTATE SI UN GM SA SE UITE

Posted

Deci ..frati mei joc sa-mp am vrut sa jok fain sa fac ceva lucruri ...ok am facut acuma am fost in Ballas si jucatorul Zenek a inceput sa se certe cu mine...la inceput nui convenea de ce am parcat masina acolo...si asa sa ajuns sa ii spun lu Jericho pe mess sa faca ceva...ca o sa ies peste 7 zile fix asa iam zis..si el dupa 2 minute mo scos din factiune...zu 15/15 faction punish ....si DUPA "ZENEK" IMI SPUNE [ CARE E FRAIERUL ] LA REPLICA ASTA AM POZA ...VA ROG FRUMOS FACETI CEVA STERGETI FACTION PUNISH SAU SA INTRU IN O FACTIUNE ....NU MAI SUPORT AM SI PLANS:(:(:(:(:(

Se vede ca esti la varsta in care inca plangi.. nu cred ca Jericho a procedat gresit , a procedat corect.

Si tu ca atare trebuie sa iti ti gura , si sa joci si sa nu mai plangi.

Posted

1. FP 15/15 inseamna ca nu mai poti intra intro factiune timp de 15 ore!

2.Nu trb sa se bage un GM pt asta....

3.Fi si tu mai matur,o sa poti fii in alta factiune peste 15 ore.

Posted

da da eu in ballas vroiam sa raman ....ca era faina da sefu vede ce vrea asta ii tot....am poza cu zenek cum vorbea cu mine si jericho nu lo vazut si pe mine mo vazut ca am scris bine ca iesi si tu ..... deci ii ceva la mijloc

Posted

Dupa cum ti-am zis si pe mess si in joc, aveai posibilitatea sa-mi dai SS-ul cu Zenek cand te ataca, eu nu pot sa imi dau seama daca te-a atacat sau nu, nu este nici o comanda anume.

Oricarei probleme cu un membru Ballas / Aliat trebuie sa-i faceti ScreenShot si sa-i dati PM liderului.

Posted

Tu erai pe server si erai la cativa metri de mine eu eram pe la elicopter si tu la casa la intrare si zenek vorbea pe chat/f puteai sa il vezi daca vroiai ..

Posted

Se vede ca esti la varsta in care inca plangi.. nu cred ca Jericho a procedat gresit ' date=' a procedat corect.

Si tu ca atare trebuie sa iti ti gura , si sa joci si sa nu mai plangi.

[/quote']

Sunt intrutotul de acord!

Posted

Am niste sfaturi pentru tine, dragul meu !

1. Trebuie neaparat sa te reapuci de SCOALA !

2. Te sfatuiesc cand faci 14 ani, sa iti faci buletinul cu 2 dungi rosii pe el ! (vei avea mai mult noroc in viata)

3. Dai click pe Log-Out !

4. Intra in samp , intra pe sv bugged , si apoi scrie /q !

5. Good luck si mult noroc.

WTF?

Posted

Cred ca am un mesaj pentru tine cu dedicatie speciala celor ce te cunoc.Noi(ballas) oricum vom pune poza ta in hq si vom purta o panda negara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp