mirelatac Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 ONLINE Nickname:C_Jay Level(minim 3):7 Ore jucate:20 Facţiune şi rank:Civillian Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Pe red rank 5 paramedic. De cât timp joci sa:mp?:De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:De 2 ani a fost primul server pe care am intrat. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?:Nu am fost. Nickname-uri anterioare:C_Jay, Soldato.Capone. VIAŢA REALĂ Nume:Mirel Vârsta:16 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte):Ma numesc Selevardeanu Mirel Alexandru, sunt din Drobeta Turnu Severin, am 16 ani, sunt ambitios, istet, glumet si imi place sa ma distrez foarte mult cu prietenii in viata reala dar si pe samp. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece am mai făcut parte pe blue si m-am inteles bine cu voi. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur. Ce părere ai despre acest clan?:Foarte reușit si bun. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger:mirel2fast@yahoo.com Skype:Şele Mirel sau Soldato.Capone dar folosesc pe primul.
Recommended Posts