Jump to content

Recommended Posts

Posted

You are a F*cking genius! Multumim de mod,e genial!

Ye. Placerea mea.

Mersi mult sefule , merge perfect ! 

Np baros. Stiu ca merge.

Foarte folositor modul asta, multumesc mult.

Placerea mea.

Posted

Cum o instalez? Ma ajuta cineva? Va rog!

Ce e in cleo bagi in cleo din San Andreas (folder) si ce e in txd bagi in models - txd din San andreas (folder).

ai un +1, gg.

Multumesc.

Posted

Nu mai merge link-ul.

Linkul merge, spune ca este o problema cu el apoi te redirectioneaza si poti da download, dar poftim altul: http://www.2shared.com/file/VN2_mFsY/map__5_.html 

Folositor, +1

Mersi frumos.

New link pls? 

Linkul merge, spune ca este o problema cu el apoi te redirectioneaza si poti da download, dar poftim altul: http://www.2shared.com/file/VN2_mFsY/map__5_.html 

Posted

Ai +1multam.

Sampfuncsu asta are trojan :|

Realizezi ca esti singuru care s.a plans? Daca ai antivirus chinezesc cred si eu. Ps: nu te.am pus sa dai download la sampfuncs ci doar la mapa pe M. Ala e pentru cei ce nu le merge.

Posted

Realizezi ca esti singuru care s.a plans? Daca ai antivirus chinezesc cred si eu. Ps: nu te.am pus sa dai download la sampfuncs ci doar la mapa pe M. Ala e pentru cei ce nu le merge.

Mie mi-a dat crash, dar l-am facut si nu e antivirus chinezesc si poate ceilalti nu au zis nimic si doar ti-am spus nu trebuie sa te oftici, prin ceea ce ai zis tu mai sus dovedesti ca esti un copil de 10 ani care se oftica cand cineva ii zice ceva, hala dde tine, nu credeam ca esti pustan.

Posted

Mie mi-a dat crash, dar l-am facut si nu e antivirus chinezesc si poate ceilalti nu au zis nimic si doar ti-am spus nu trebuie sa te oftici, prin ceea ce ai zis tu mai sus dovedesti ca esti un copil de 10 ani care se oftica cand cineva ii zice ceva, hala dde tine, nu credeam ca esti pustan.

Frate, nu e  problema mea de ce antivirus folosesti. Sampfuncs 5.2 0.3.7 l-am luat tot de pe forum de aici. Ca ti-l detecteaza tie, e altceva. Nu mai face off-topic.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp