Alex.Tkd Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: Menthool. Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Bafta Intrebarile la care a gresit? - Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: iReDz Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut. Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp ai voie sa dai /rob? | In ce situatii ai voie sa folosesti Raindance-ul? 1 Quote
Alexandru98 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nick:U.Alex Am dat test cu:AndreiN1 Greseli [ x/3] :2/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit?In ce interval de timp ai voei sa dai rob?/Ce job trebuie sa deti la rank 2? Nick:U.Alex Am dat test cu:Bote Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit: In ce interval de timp ai voie sa deti ori ce job legal ? Quote
Alexandru98 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nick:U.Alex Am dat test cu: Artios Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit? Nick:U.Alex Am dat test cu:[A41]Andrei Greseli [ x/3] :3/3 Rezultatul:Picat Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit?In ce interval de timp ai voei sa dai rob ?/CE faci cand iei un vehicul al factiuni ?/Ce faci cand nu mai folosesti vehiculul factiunii ? Quote
Alexandru98 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Nick:U.Alex Am dat test cu:RockMe550 Greseli [ x/3] :2/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit:In ce interval de timp ai voei sa dai rob ?/Cand ai voie sal folosesti ?/ Quote
Alex.Tkd Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: [F4L]Teylon Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? - Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: FullKnt Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? - Quote
Alexandru98 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nick: U.Alex Am dat test cu: HappyFace Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Bafta Intrebarile la care a gresit? -Cum accepti o comanda si ce job trebuei sa deti la rank 2 Quote
Alex.Tkd Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: SmirckyRiver231 Greseli [ x/3] : - Rezultatul: Picat! Alte precizari: AFK in timpul testului: http://i.imgur.com/suRue4E.png Intrebarile la care a gresit? AFK in timpul testului = picat. Edited July 29, 2013 by Serifu18 Quote
Alex.Tkd Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: Stoca500 Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? Cum renunti la o comanda? | In ce interval de timp ai voie sa dai /rob? Nick: Alex.Tkd Am dat test cu: Skadread Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: trecut Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? Care este pretul heal-ului pentru Departamente? | In ce interval de timp ai voie sa dai rob? Quote
Alexandru98 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nick:U.Alex Am dat test cu:stefanpodar Greseli [ x/3] :0/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bafta Intrebarile la care a gresit?- Quote
Razvyc Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Nick: Razvyc Am dat test cu: Thanksz Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: picat Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit?: Cum renunti la o comanda? In ce interval orar ai voie sa dai rob? Cand ai voie sa folosesti Raindance-ul? Quote
MenthooL. Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) Nick: MenthooL. Am dat test cu: SkoZ3W Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Welcome ! Bafta la comenzi ! Intrebarile la care a gresi- Nick: MenthooL. Am dat testul cu: RyukzGG Greseli [x/3]: 0/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Welcome! Bafta la comenzi ! Edited July 29, 2013 by MenthooL. Quote
Arishem.zew Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 (edited) Nick: SimaX Am dat test cu: ValeNNNtiN Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis! Alte precizari: Spor la treaba! Intrebarile la care a gresit? - Nick: SimaX Am dat test cu: lucian.321 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis! Alte precizari: Spor la treaba! Intrebarile la care a gresit? - Edited July 29, 2013 by SimaX Quote
Alex Dany Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Nick: DanY4You Am dat test cu: Hubba112 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? - Nick: Serifu18 Am dat test cu: Snak3y Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: Welcome. Intrebarile la care a gresit? Edited July 30, 2013 by Serifu18 Quote
Alex Dany Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: bTq. Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? - Nick: DanY4You Am dat test cu: BlackNight Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? Cate zile de inactiitate te duc la demitere? Cand poti da rob? Quote
Alex Dany Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Nick: Serifu18 Am dat test cu: EugenR0 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: Welcome. Intrebarile la care a gresit? Quote
Alex Dany Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: SixPack. Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti da rob? Quote
Alex Dany Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: Denis. Greseli [ x/3] : Afk Rezultatul: PICAT Intrebarile la care a gresit? http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/bmdmupsir/ Nick: DanY4You Am dat test cu: CrYsTy. Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? Nick: DanY4You Am dat test cu: Traian_Basescu Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti avea orice job? Cat costa amenda pentru caps pe /r? Quote
Alex Dany Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: Christopher.Capone Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? Cat este amenda pentru caps pe /r? Quote
Alex Dany Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: PZyCiu11 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti avea orice job? Quote
Alex Dany Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Nick: DanY4You Am dat test cu: [Fcs]RaResh Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? Edited August 4, 2013 by DanY4You Quote
Alex Dany Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nick: DanY4You Am dat test cu: Fresh_Lemonade Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? Quote
skadred Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Am dat test cu: B.RaBBiT Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis. Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? - Quote
RaresR Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Jusstin08 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? : Cand ai voie sa dai rob? Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: KevinCM Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? : Ce patesti daca folosesti CAPS LOCK pe /r? Cat este amenda pentru nerespectare skin? Care sunt comenzile Paramedic Department? 1 Quote
skadred Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Nick: Skadred Am dat test cu: Pery Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp ai voie sa dai rob? Nick: Skadred Am dat test cu: MuReSaN99 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Bafta! Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti sa ai orice job? Edited August 5, 2013 by skadred Quote
RaresR Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Iustin Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? : Comenzile Paramedic Department. Poti avea ce job vrei ? Cat este amenda pentru nerespectare skin? Quote
Recommended Posts