skadred Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Nick: Skadred Am dat test cu: tudorionut44 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat. Alte precizari: Noroc data viitoare. Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti sa dai rob? In ce interval de timp poti sa ai orice job? Cum accepti o comanda? Quote
@nmk Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 (edited) Nick: @nmk Am dat test cu: Luci Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari : - Intrebarile la care a gresit? Cum acrozi heal la un player? Nick: @nmk Am dat test cu: [Hitman Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Admis Alte precizari : - Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti sa ai ce job doresti? Cu ce pret acorzi heal la departamente? Edited August 8, 2013 by @nmk Quote
RaresR Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Skillz666 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? In ce interval poti avea ce job vrei? Ce job trebuie sa ai la rank 3? Cum accepti o comanda? Quote
@nmk Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nick: @nmk Am dat test cu: CosminESV Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? In ce interval poti da rob? Nick: @nmk Am dat test cu: SAE Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? Quote
@nmk Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nick: @nmk Am dat test cu: Alexutzuuuu23 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? - Quote
skadred Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nick: Skadred Am dat test cu: TrutruceaVasile Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis. Alte precizari: Bafta Intrebarile la care a gresit? - Quote
@nmk Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nick: @nmk Am dat test cu: PustiuL Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis. Alte precizari: Bafta. Intrebarile la care a gresit? - Quote
@nmk Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nick: @nmk Am dat test cu: Ferenti.alyn Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Bafta Intrebarile la care a gresit? - In ce interval de timp poti avea ce job vrei? Nick: @nmk Am dat test cu: [GTS]Adelin2012 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Bafta Intrebarile la care a gresit? - Ce patesti daca folosesti bind? Quote
RaresR Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nick:[FcS]RaresR Am dat test cu: uNboRn Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? Ce job trebuie sa ai la rank 3? In ce interval de timp poti avea ce job vrei ? Cate comenzi iti trebuie la raportul saptamanal la rank 2? Quote
iReDz. Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Nick:AK.Fankie Am dat test cu:Ovidiu Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Trecut! Alte precizari: Welcome! Intrebarile la care a gresit? L-am intrebat ce job-uri pt rank 1 si 2 . si a raspuns mecanic . Dupa a adaugat : De la rank 5 orice job Quote
iReDz. Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) Nick:AK.Fankie Am dat test cu:Krill Greseli [ x/3] : [3/3] Rezultatul:Picat! Alte precizari:Incearca dupa ce vei invata regulamentul. Intrebarile la care a gresit? In ce interval de timp poti da rob ? Cum accepti o comanda ? Cum renunti la o comanda ? Nick:AK.Fankie Am dat test cu: Mr.Moshu Greseli [ x/3] : AFK Rezultatul:Picat. Alte precizari:Incearca saptamana viitoare. Intrebarile la care a gresit? - Nick:AK.Fankie Am dat test cu:Genovese Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul:Trecut. Alte precizari:Bafta in Paramedic. Intrebarile la care a gresit? Ce joburi au cei de rank 1 , rank 2 respectiv rank 3 ?Nick:AK.Fankie Am dat test cu:ComeTome Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Trecut Alte precizari:Bine ai venit. Intrebarile la care a gresit?Intervalul de timp in care poti da rob ? Edited August 12, 2013 by AK.Fankie Quote
iReDz. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 (edited) Nick:AK.FankieAm dat test cu: VladP.20.1998 Greseli [ x/3]:1/3Rezultatul:trecutAlte precizari:BaftaIntrebarile la care a gresit :Ce job-uri au cei de rank 1 , 2 , 3 ? Edited August 14, 2013 by AK.Fankie Quote
iReDz. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nick:Ak.Fankie Am dat test cu:Cesicz Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul:Picat! Alte precizari:Incearca saptamana viitoare. Intrebarile la care a gresit : Intervalul de timp in care poti da rob ? In ce vehicul al factiuni poti sta afk ? Cum accepti o comanda ? Quote
RaresR Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Lordvladek Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: Data viitoare invata regulamentul inainte sa aplici pentru o factiune. Intrebarile la care a gresit? Cum renunti la o comanda? Ce job trebuie sa detii la rank 1? Care este comanda de /heal ? Quote
ROAKERU Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 (edited) Nick: SkoZ3W Am dat test cu: DaNieLM0 , RazzY Greseli [ x/3] : 1/3 amandoi ! Rezultatul: ADMIS Intrebarile la care a gresit? La intrebare urmatoare : In ce interval de timp poti avea orice job ? P.S amandoi la fel ! Nume : SkoZ3W Am dat testul cu: DevilX Greseli [x/3]: 1/3 Intrebarile la care a gresit ? : A gresit la : In ce interval de timp poti avea orice job ? ... Edited August 14, 2013 by ROAKERU Quote
RaresR Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Catarga. Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? Cand poti avea orice job? Quote
ROAKERU Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nick: skoZ3W Am dat test cu: SnaKeBAWS Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Acceptat Quote
RaresR Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: DenisS17 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? Quote
ROAKERU Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: SkoZ3W Am dat test cu: Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: nu stia nimic ! Intrebarile la care a gresit? Cand poti avea orice job? Care este comanda pentru viata? Cum dai cancel la o comanda ? Quote
RaresR Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Emi72 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: Varza ! Intrebarile la care a gresit? Cum accepti o comanda ? Care este chat-ul factiunii? Care este chat-ul departamentelor? Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Twi2tt Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: Data viitoare invata regulamentul. Intrebarile la care a gresit? Cand poti avea ce job vrei ? Ce job iti trebuie la rank 5? Ai voie cu bind ? Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Gabi.666 Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? Ce job iti trebuie la rank 3? Cand poti avea orice job vrei? Quote
RaresR Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: Alin13 Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: Cel mai frumos test pe care l-am dat. Intrebarile la care a gresit? - Nick: [FcS]RaresR Am dat test cu: [4winns] Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: PICAT Alte precizari: Mult noroc data viitoare Intrebarile la care a gresit? : Cand poti avea orice job? Ce job iti trebuie la rank 3? Cate heal-uri pentru raport iti trebuie la rank 1 ? Quote
ROAKERU Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: SkoZ3W Am dat test cu: C4rtOF Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: CE pot sa Zic a avut noroc . Intrebarile la care a gresit? - Quote
ROAKERU Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: SkoZ3W Am dat test cu: Rayn3 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: CE pot sa Zic a avut noroc . Intrebarile la care a gresit? Nu a stiut la : Cand poti avea orice job Quote
ROAKERU Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nick: SkoZ3W Am dat test cu: uggy. Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: ADMIS Alte precizari: CE pot sa Zic a avut noroc . Intrebarile la care a gresit? Nu a stiut la : Cand poti avea orice job ? Cu dai concel la o comanda ? Quote
RareSeL Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nick:Solja.Rares Am dat test cu:AdyAdytza Greseli [ x/3] :2/3 Rezultatul:Admis Alte precizari:Mai uitate peste regulament inca o data TE ROG! Intrebarile la care a gresit? -In ce interval de timp poti da rob? si Cu ce se ocupa paramedic?(puteai fi mai explicit) Nick:Solja.Rares Am dat test cu:andret00 Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Admis Alte precizari:Fi atent cu robu ai voie in intervalul de timp (22:00-10:00)!! Intrebarile la care a gresi -In ce interval de timp ai voie sa dai rob? Nick:Solja.Rares Am dat test cu:AlexDyn20 Greseli [ x/3] :0/3 Rezultatul:Admis Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? - Quote
Recommended Posts