.Teo Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: Tragaci_Pistolerro Am dat test cu: joker67 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat. Alte precizari: Sa inveti regulamentul mai bine data viitoare. Intrebarile la care a gresit?: Job, Comenzile ( cum accepti si cum renunti la o comanda ), Masinile dupa rankuri. Nick: Tragaci_Pistolerro Am dat test cu: Mihai141298 Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Acceptat/Invited. Alte precizari: Welcome, sa mai repeti regulamentul. Intrebarile la care a gresit?: Comenzile ( cum accepti si cum renunti la o comanda ), nu a stiut ce ii trebuie pentru un raport complet. Quote
Ashur Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: pEps1x Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: Sa inveti regulamentul mai bine data viitoare. Intrebarile la care a gresit?: Job, Ce trebuie sa contina un raport pentru rank 1. Quote
Wacken Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: [sFR]D.A.N Am dat test cu: Oke Greseli [ x/3] : [2/3] Rezultatul: Trecut Alte precizari: Grije la greseli. Intrebarile la care a gresit? De la ce rank poti conduce Raindance?-- A respuns rank 3 Care sunt comenziile de baza? A raspuns /accept medic /cancel medic. Quote
KanDel Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Nick: KanDel Am dat test cu: Bytzoo Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Greselile nu sunt tocmai grave,dar se poate invata usor. Intrebarile la care a gresit?: Nu a stiut in ce interval orar poate avea orice job Nu a raspuns la timp la joburile in functie de rank Edited September 21, 2013 by KanDel Quote
Ashur Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 * Nick: Ashur * Am dat test cu: Alin123 * Greseli [ x/3] : 2/3 * Rezultatul: Acceptat * Alte precizari: Testul a decurs bine! * Intrebarile la care a gresit?: 1: Nu a stiut intervalul de timp in care poti sa-ti schimbi jobul. 2.Nu a stiut ce trebui sa contina un raport complet penru rank 1. Quote
Chad. Reporterul Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: Diliman Am dat test cu: Joker67 Greseli: Afk mai mult de 3 secunde[ 2/3 intrebari] Rezultatul: Picat Alte precizari: A facut comentarii asupra intrebarilor Intrebarile la care a gresit : Nu a stiut din ce este constituit un raport de activitate pentru rank 1 Nu a stiut toate masinile dupa rank : A stat afk in ambulanta mai mult de 3 secunde Quote
KanDel Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: KanDel Am dat test cu: Bebea Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Greselile nu sunt tocmai grave,dar se poate invata usor. Intrebarile la care a gresit?: Nu a stiut in ce interval orar poate avea orice job A spus ca healurile la paramedic se pun. Quote
Ashur Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: jamaica9 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: Parea ca a invatat, dar s-a grabit prea mult. Intrebarile la care a gresit :1.Nu a stiut cand iti poti schimba job-ul. 2.Nu a stiut repartitia vehiculelor in funtie de rank-uri. 3.Nu a stiut ce trebuie sa contina un raport complet pentru rank 1. Quote
Bebe Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nick:Bebea Am dat test cu:MADKING Greseli [ x/3] :0 Rezultatul:Admis Alte precizari: Intrebarile la care a gresit? Nick:Bebea Am dat test cu:Mr.Cata Greseli [ x/3] :[3/3] Rezultatul:Respins Alte precizari: Intrebarile la care a gresit?Nu a stiut meseriile in functie de rank. Nu a stiut ce trebe sa contin un raport de activitate. Sa dat jos din masina. Quote
KanDel Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nick: KanDel Am dat test cu: TDV Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Astept sa primeasca invite. Intrebarile la care a gresit?: - Quote
KanDel Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Nick: KanDel Am dat test cu: fuckshot_03 Greseli [ x/3] : 2/3 Rezultatul: Trecut Alte precizari: Astept sa primeasca invite. Intrebarile la care a gresit?: A afirmat ca rank 4 poate avea si job legal & ilegal A gresit valorea amenzii la capslock(a spus 150k,este 50k) Edited September 27, 2013 by KanDel Quote
Wacken Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nick: [sFR]D.A.N Am dat test cu: ZeN13 Greseli [ x/3] : [1/3] Rezultatul: Admis. Felicitari! Alte precizari: Testul a decurs bine. Intrebarile la care a gresit? In ce interval orar poti detine orice job legal? ---- A raspuns ca oricand vrei. Quote
.Teo Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nick: Tragaci_Pistolerro Am dat test cu: AK.KiNz0r Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Invited. Alte precizari: Welcome. Intrebarile la care a gresit? - Quote
.Teo Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nick: Tragaci_Pistolerro Am dat test cu: AK.Mattius Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Invited. Alte precizari: Welcome. Intrebarile la care a gresit?: De la ce oră poate să își schimbe job-ul înafară de mecanic. Quote
Ashur Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: Bogdans. Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: Data viitoare sa invete mai bine regulamentul. Intrebarile la care a gresit? :1. Raport complet pentru rank 1. 2. Schimbarea job-ului. 3.Sanctiunea pentru AFK in ambulanta. Quote
Ashur Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: Spadasyn Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: Data viitoare sa invete mai bine regulamentul. Intrebarile la care a gresit? :1. Cum actionezi cand surprinzi o cearta pe [/r] . 2. Schimbarea job-ului. 3.AFK in ambulanta. --------------------------- Nick: Ashur Am dat test cu: WaLLe Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Admis Alte precizari: Foarte bine s-a descurcat ! Intrebarile la care a gresit? : - Quote
Ashur Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: Juankz Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: Data viitoare sa invete mai bine regulamentul. Intrebarile la care a gresit? :1. Schimbarea job-ului. 2. Raport de activitate pentru rank 1. 3.AFK in ambulanta. --------------------------- Nick: Ashur Am dat test cu: MARIO123456 Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat Alte precizari: Data viitoare sa invete mai bine regulamentul. Intrebarile la care a gresit? : 1.Raport de activitate pentru rank 1. 2.Schimbarea job-ului. 3.Rob. Quote
Zebagore Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nick: Sebastian. Am dat test cu: LuKyFcP Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: Nimic. Intrebarile la care a gresit?: Nu a gresit. Quote
KenRappa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nick: FrieNdLy. Am dat test cu: LOK3D Greseli [ x/3] : 2/3 . Rezultatul: Admis / Invite ( by Sebastian.) Alte precizari: Succes, invata regulamentul pentru a evita unele greseli care pot duce la Faction Warn, /uninvite. Intrebarile la care a gresit? Comenzile factiunii, nu le-a spus pe toate. http://img208.imageshack.us/img208/6708/m0b7.png Repartitia masinilor pe rank-uri. http://img199.imageshack.us/img199/6245/oh5x.png Quote
KenRappa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nick: FrieNdLy. Am dat test cu: Kyz Greseli [ x/3] : 3/3. Rezultatul: Picat. Alte precizari: Invata regulamentul pe viitor si fii mai receptiv si mult mai atent la intrebari, bafta! Intrebarile la care a gresit: Job / Rob / Repartitia masinilor pe rankuri. Quote
Ashur Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Nick: Ashur Am dat test cu: MoRaRux1 Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: Nimic. Intrebarile la care a gresit?: 1.Raport de activitate pentru rank1. Quote
Zebagore Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nick: Sebastian. Am dat test cu: ExedusSs Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit?: Absenta la sedinta ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Sebastian. Am dat test cu: Sylvanaas Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick: Sebastian. Am dat test cu: Breakz Greseli [ x/3] : 0/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? - Quote
NagyNorbert Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nick: Zoko Am dat test cu: AK.ZeN Greseli [ x/3] : 1/3 Rezultatul: Acceptat Alte precizari: - Intrebarile la care a gresit? 1.Raport de activitate pentru rank1. Quote
NagyNorbert Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nick: Zoko Am dat test cu: crystybun Greseli [ x/3] : 3/3 Rezultatul: Picat. Alte precizari: sa invete mai mult Intrebarile la care a gresit? 1.Raport de activitate pentru rank1. 2.In ce interval de ore poti detine orice job legal la rank1? 3. Ce obligatie ai cand iei o masina a factiunii? Quote
Bebe Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Nick:Bebea Am dat test cu:Chu Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Admis Alte precizari:- Intrebarile la care a gresit?La raport a zis ca nu se pun pozele cu heal-u celor de la PD/NG/FBI Nick:Bebea Am dat test cu:Daniells Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Admis Alte precizari:- Intrebarile la care a gresit?Raportu de activitate nu a stiu ce trebe sa contina ca sa fie complect. Nickk:Bebea Am dat test cu:grasu007 Greseli [ x/3] :0/3 Rezultatul:Admis Alte precizari: Intrebarile la care a gresit?Nu a gresit Nick:Bebea Am dat test cu:Majluw Greseli [ x/3] :1/3 Rezultatul:Admis Alte precizari: Intrebarile la care a gresit?La raportu de activitate nu a stiut ce trebe sa contina ca sa fie complect. Edited October 3, 2013 by Bebe Quote
Recommended Posts