KeidiZ Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 ONLINE Nickname: KEiDiZ. Level(minim 3): 3. Ore jucate: In acest moment am doar 2.5 ore jucate. Facţiune şi rank: Inca nu am ajuns la un level sa intru intr-una. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Pe GREEN nu, dar pe RED am avut Rank 7 in Los Aztecas (KDSTX). De cât timp joci sa:mp?: Joc SA:MP de 3 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De 2 ani. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat, sunt curat. Nickname-uri anterioare: KDSTX, KEiDiZ. (blue,red). VIAŢA REALĂ Nume: Andrei Mihai. Vârsta: Am 15 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte): Sunt un baiat amabil, respectuas, si glumet, bineinteles acolo unde este cazul, am cei sapte ani de acasa. Imi place sa stau pe SA:MP, sa joc fotbal si cel mai important, sa ies afara cu prietenii mei. Stiu cum sa ma comport cu cine si cum. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Deoarece, m-a atras foarte mult acest clan, deoarece este Alexander lider, vreau sa-l cunosc mai bine si mai vreau sa intru, deoarece unii dintre prietenii mei sunt aici. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Foarte OK, dupa parerea mea, daca o sa intru poate o sa mi-o schimb. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu, nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger: mihai_kdstx11@yahoo.com Skype: Inca nu am.
Recommended Posts