Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti, am o intrebare care ma framanta. Din cate am inteles eu la fiecare skill de la Farmer primesti cu 15% mai multi bani. Am calculat eu intr-un fel si am vazut ca minim poti sa iei 40k la skill 6. Vreau un raspuns de la un jucator cu skill 6 la Farmer si sa-mi spuna sau sa-mi arate un ss sa vad cam cat castigi si daca chiar merita sa muncesti la job-ul asta. Eu am skill 4 si mai am putin pana la 5 si iau minim 32k si cel mai mult 65k si banii in mana la vreo 5-6 ture.

Posted

Totul este radom. La skill 6 minim iei 50k si maxim 85k. Cum zici de bani in mana, depinde de cum ti se potriveste. Poti sa iei bani in mana si la 20 de ture.

Posted

Totul este radom. La skill 6 minim iei 50k si maxim 85k. Cum zici de bani in mana, depinde de cum ti se potriveste. Poti sa iei bani in mana si la 20 de ture.

Nu este random, adica depinde si de noroc, dar nu e chiar ca la fish.

Pe la skill 6 iti da vreo 40-50k pe serverele red / green, pe blue nu stiu.

Posted

Nu este random, adica depinde si de noroc, dar nu e chiar ca la fish.

Pe la skill 6 iti da vreo 40-50k pe serverele red / green, pe blue nu stiu.

Si norocul nu este random? :))) Eu vorbesc de blue.bugged.ro

Posted

Ai skill 6 ? Intreb ca sa fiu sigur de raspunsul tau.

Posted (edited)

Ai skill 6 ? Intreb ca sa fiu sigur de raspunsul tau.

Da, am skill 6.

//Edit

Am skill 6 la toate inafara de garbage

Nu e sigur cat ei, am luat si 100k la skill 2 deci... B)

La skill 2 iei 100k daca iti da direct bani in mana. Omul se referea la sacii de faina.

Edited by HaarpCord Valy
Posted

Da, am skill 6.

//Edit

Am skill 6 la toate inafara de garbage

La skill 2 iei 100k daca iti da direct bani in mana. Omul se referea la sacii de faina.

In momentul de fata am skill 5 si cel mai putin mi-a dat 39k, cel mai mult 64. Sa inteleg intr-un fel ca minim ar fi 40-43k la skill 6 si maxim 70-80k ?

Posted

In momentul de fata am skill 5 si cel mai putin mi-a dat 39k, cel mai mult 64. Sa inteleg intr-un fel ca minim ar fi 40-43k la skill 6 si maxim 70-80k ?

Pe ce server joci?

Posted

Blue, m-am reapucat pe ultra vechiul meu cont :))

:)) Succes. Eu nici nu am mai facut farm de mult. Cam asa era castigul. parca :O 

• 2 weeks later...
  • 1 year later...