Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prenume: Cristian.
Varsta: 16 ani.
Oras: Brasov.
O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte. Sunt o fire calma, imi place sa lucrez in echipa, ordonat si cat mai bine. Imi place sa duc un lucru la bun sfarsit si sa ma tin de acel lucru. In rest, sunt o persoana optimista cu simtul umorului, imi place sa ies afara cu prietenii si sa practic diferite sporturi ca sa ma relaxez. Imi place sa fiu calm mereu. Imi place sa respect pe oricine idiferent de statul sau alte alea, dar la randul meu sa fiu si eu respectat.Nu imi plac oamenii falsi, cei care isi dau aere de nu stiu ce. Calitatiile mele sunt: ascultator, muncitor si serios; iar defectele mele sunt lenes, si rad de oameni, adica cateodata batjocoritor. Imi place sa mi se spuna adevarul pe fata, nu pe ascuns. Nu stau de vorba cu fitosi si alte cele, ma respecti, te respect; ma injuri, te injur. Asa consider ca e corect.

Nickname: Joe.
Levelul obtinut: 24 (aproape 25).
Nickname-uri anterioare: -
De cat timp joci pe server? De 2 ani.
Ce sanctiuni ai la activ? Cateva Deathmatch-uri si un warn care l-am sters.
Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Joe.
Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://i.imgur.com/b5eiMms.png
Ce alte jocuri mai joci?: Gta 4 si jocuri de pe Steam.
Factiunea actuala: Taxi San Fierro.
Cea mai mare realizare personala pe server?: Prietenii, averea si factiunea.
Id de Skype (Optional): cristi8208.
Id de Y!M (Optional): Nu am.
De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru ca e un clan de top si doresc sa intru in el.
Alte precizari?: Scuzati ca aplicatia cealalta am uitat sa mentionez ceva. Vedeti ca la link nu stiu de ce imi da link de la contul lui CTC. Dar cautati va rog pe panel.

Edited by Joe.
Posted

Hmm, la profil ai cu "." la urma, ai postat link-ul bun, dar te redirectioneaza, in fine, nu ai vreo realizare, dar ai orele alea si o aplicatie cat de cat ok, asa ca, sa zicem, un pro.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp