Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

- Informatii din viata reala:

Prenume: Robert
Varsta: 16 ani

Oras: Sibiu

O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte: Am 16 ani, studiez la liceul teoretic Gustav Gundisch profilul fiind economia / contabilitatea, imi place sa ies in fiecare zi cu BMX-ul pentru a invata noi trick-uri, nu-mi plac oamenii falsi si lasi, ascult rap / trap si orice melodie care ma binedispune.

- Informatii din viata virtuala:

Nickname: Faraian

Levelul obtinut: 27 spre 28

Nickname-uri anterioare: Faraian_Robert

De cat timp joci pe server?: Din data de 13.12.2014

Ce sanctiuni ai la activ?: 2 warn-uri la inceput pentru niste conflicte verbale, 1 warn pentru abuz de /me si probabil de 2-3 ori jail 40-50 sau 60 de minute, nu mai tin minte ( Toate acestea le-am facut cand aveam nivelul sub 20 si nu faceam parte din nici-o factiune)

Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Faraian

Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://i.imgur.com/HqaWKgp.png

Ce alte jocuri mai joci?: Metin2.

Factiunea actuala: Taxi Las Venturas, rank 5.

Cea mai mare realizare personala pe server?: Prietenii ar fi o realizare imensa si probabil cea mai importanta, cu FH-ul nu ma pot lauda.

Id de Skype (Optional): .

Id de Y!M (Optional): .

De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece majoritatea prietenilor mei sunt acolo si vreau sa ma alatur si eu + ca-mi place mult tag-ul.

Alte precizari?: Va salut ! ^_^

Edited by Floris.
Posted

Aplicatia e prea colorata, dar, lasand asta, nu imi place acel /qg din LVPD, dar, ti-ai indreptat greseala cu acest rank 5 in Taxi, ore ai, iti dau o sansa, pro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp