danydany1032 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) [!]Aici, membrii facţiunii Taxi Las Venturas vor posta cererile de demisie. [!]Cine nu respectă modelul de postare va fii sancționat pe forum, iar cererea nu i se va lua în considerare. Modelul de postare este următorul: Nick-ul tău: Rank-ul deţinut: Zile petrecute în facţiune: De ce dorești să părăsești facțiunea?: Un ultim mesaj membrilor: Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Dovada cand ai anuntat pe [/f] ca doresti sa fii demis (screenshot): Alte precizări: [!]La dovada in care vrei sa fi demis este de preferat sa scrieti si contul de forum, trebuie sa fie scris in chat-ul factiuni [/f], dupa care faci o poza (screenshot).[!] @Liderul/Co-liderul isi rezerva dreptul de a modifica informatiile din acest topic la orice ora, in orice zi, in orice moment, sunteti rugati de a citi aceste informatii cat mai des cu putinta. Edited June 28, 2016 by Damagge. Schimbari majore. 2 Quote
Dimon. Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Nick: Bilzerian Rank: 1. Cate zile ai stat in factiune ?: 5 zile De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece sunt prea multi copiii in aceasta factiune care stiu doar sa sufere, prefer sa nu dau nume. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Reducerea incepatorilor. Alte precizari ?: - Edited May 27, 2015 by AIM.BilzeriaN. Quote
Alexandru Posa Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) - Edited May 27, 2015 by Craftee.AoW Quote
BlueOne3 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Am decis sa retrag cererea deoarece am constatat ca e bine sa nu bag persoane de 12 ani in seama,si sa las certurile deoparte. Edited May 27, 2015 by BlueOne3 Quote
zewforlife Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Nick: Vlad Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: Nu ştiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: motive personale. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?: - Quote
danydany1032 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Nick: Vlad Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: Nu ştiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: motive personale. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?: - Cerere de demisie acceptata. Quote
BlueOne3 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Nick:BlueOne3 Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: 6 sau 7 nu mai stiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa parasesc factiunea deoarece vreau sa trec la ceva mai greu,mai demn de mine. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nu ar trebui schimbat nimic in factiune,liderul a fost ales foarte bine,si taximetristii la fel. Alte precizari ?: Imi iau ramas bun de la colegii mei,de la Liderul Tudor,poate o sa ne mai vedem ,dar asta in viitor.Va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Quote
danydany1032 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Nick:BlueOne3 Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: 6 sau 7 nu mai stiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa parasesc factiunea deoarece vreau sa trec la ceva mai greu,mai demn de mine. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nu ar trebui schimbat nimic in factiune,liderul a fost ales foarte bine,si taximetristii la fel. Alte precizari ?: Imi iau ramas bun de la colegii mei,de la Liderul Tudor,poate o sa ne mai vedem ,dar asta in viitor.Va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Cerere acceptata. Quote
kentflorin Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Nick: KenTFloriN Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Motive personale Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic totul e perfect asa cum e este o factiune bine pusa la punct Alte precizari ?: Salut toti membri factiuni Quote
danydany1032 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Nick: KenTFloriN Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Motive personale Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic totul e perfect asa cum e este o factiune bine pusa la punct Alte precizari ?: Salut toti membri factiuni Cerere de demisie acceptata. Quote
luci2oo9 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick:Dream[] Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca ma duc in lumea mafiilor Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Activitatea co-liderului/lider Alte precizari ?: salut Quote
danydany1032 Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Nick:Dream[] Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca ma duc in lumea mafiilor Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Activitatea co-liderului/lider Alte precizari ?: salut Cerere acceptata. Quote
Alexandru Posa Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nick:Craftee Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: - Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Arogantele Alte precizari ?: - Quote
danydany1032 Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Nick:Craftee Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: - Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Arogantele Alte precizari ?: - Demisie acceptata. Quote
mari123 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick: Maryus Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 15 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Daia Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa nu mai fi asa pupincurist. Alte precizari ?: pa Quote
danydany1032 Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Nick: Maryus Rank:2 Cate zile ai stat in factiune ?: 15 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Daia Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa nu mai fi asa pupincurist. Alte precizari ?: pa Demisie acceptata. Quote
Blawz0r. Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Nick:Makkit Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: Vreo 7-8 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Sunt inactiv si vreau sa fiu din nou mafeot Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic Alte precizari ?: Sal00tick Quote
L1xU Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Nick:Makkit Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: Vreo 7-8 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Sunt inactiv si vreau sa fiu din nou mafeot Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic Alte precizari ?: Sal00tick Nu mai faci parte din factiune. [/quitgroup] Quote
MihaiMyhays Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Nick:JumbiX Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: vREO 10 CRED De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Motive personale. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?: Bafta. Quote
L1xU Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Nick: Caen Rank: 6 Cate zile ai stat in factiune ?: 21 De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Nu o sa mai joc absolut deloc SAMP. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Ii urez bafta lui Tudor cu functia pe care o are. 1 Quote
danydany1032 Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Nick:JumbiX Rank:1 Cate zile ai stat in factiune ?: vREO 10 CRED De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Motive personale. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?: Bafta. Ai dai /qg Nick: Caen Rank: 6 Cate zile ai stat in factiune ?: 21 De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Nu o sa mai joc absolut deloc SAMP. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Ii urez bafta lui Tudor cu functia pe care o are. Demisie acceptata. Quote
.MariuseL Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nick:MariuseL Rank:3 Cate zile ai stat in factiune ?: 23 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?: - Quote
JazzyAdv Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nick: Jazzy Rank: 3. Cate zile ai stat in factiune: 23. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si altceva, un departament. Ce ar trebui schimbat in factiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizari?: Multa bafta TUDOR cu factiunea, multumesc pentru sansa acordata, multa bafta. Quote
danydany1032 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 (edited) Nick:MariuseL Rank:3 Cate zile ai stat in factiune ?: 23 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?: - Nick: Jazzy Rank: 3. Cate zile ai stat in factiune: 23. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si altceva, un departament. Ce ar trebui schimbat in factiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizari?: Multa bafta TUDOR cu factiunea, multumesc pentru sansa acordata, multa bafta. Demisie acceptata Edited June 15, 2015 by TUDOR.AoW Quote
TURBOFIN. Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Nick: TURBOFIN Rank: 3 Cate zile ai stat in factiune ?: 25 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vand contul de sa:mp am vazut videoclipul postat de Alexander https://www.youtube.com/watch?v=K58-z598qik si imi pare rau ce o sa ajunga aceasta comunitate. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Testul, deoarece e foarte usor. Sunt multi nabi in factiune care m-au intrebat: "Dar si noaptea e /fare 500?" ; " Am voie sa iau comenzi din LS? " Absolut patetic. Alte precizari ?: TUDOR, esti un lider bun, dar esti prea milos. Frate, altcumva invata daca primesc aia odata FW, decat cum faci tu: " Amenda 300-500k ". Fi mai dur. Quote
Recommended Posts