Jump to content

Los Santos Taxi Cab Company - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

sall all, insfarsit am terminat si eu raportul... asta e cand esti lenes si joci WOT...

Pe la ce tier esti?

Posted

Geamby/SmechernO, nu pot sa fiu on in data de 31.05.2015 deoarece sunt la tara. Intru pe 1.6 si imi dai atunci rank. Fac 125 comenzi in prima vinere si 125 in,cealalta.

Salut Geamby/SmechernO, nu pot sa intru pe 31, decat pe 1. O sa intru pe 1 si sa primesc rank. Pentru rank 3 fac 125 prima vinere si 125 in a doua. Bafta

Posted

Geamby/SmechernO, nu pot sa fiu on in data de 31.05.2015 deoarece sunt la tara. Intru pe 1.6 si imi dai atunci rank. Fac 125 comenzi in prima vinere si 125 in,cealalta.

Salut Geamby/SmechernO, nu pot sa intru pe 31, decat pe 1. O sa intru pe 1 si sa primesc rank. Pentru rank 3 fac 125 prima vinere si 125 in a doua. Bafta

Mane trebuia sa faci invoire asta nu se poate lua in calcul ca invoire, decat daca Geamby si smecherno sunt draguti:D

Posted

Fa invoire.

Posted

pile, ca intotdeauna.

Da pile.Ma cunosc cu geamby si smecherno si nu am primit nimic.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp