Fusher.GFX Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 pile, ca intotdeauna. Da pile.Ma cunosc cu geamby si smecherno si nu am primit nimic. Taxi nu e de voi, puteti folosi [/qg]
SmechernO Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Taxi nu e de voi, puteti folosi [/qg] KristiaN, a vrut sa spuna ca functiile nu au fost alese pe pile (era ironic), pentru ca eu si cu Geamby il stim pe KristiaN de 2 ani si nu a primit nimic chiar daca ne e prieten.
Fusher.GFX Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 KristiaN, a vrut sa spuna ca functiile nu au fost alese pe pile (era ironic), pentru ca eu si cu Geamby il stim pe KristiaN de 2 ani si nu a primit nimic chiar daca ne e prieten. Greseala lu' Fusher.
Giroud Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Asta e, nu ai ce sa le faci :|. Neata baieti, cum merge raportul? :D
Fusher.GFX Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Asta e, nu ai ce sa le faci :|. Neata baieti, cum merge raportul? :D Bine, merge bine :>
Fusher.GFX Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) //===========================================================================================================// Au fost adaugate si 3 reguli noi la topicul "Regulament & Informatii" : - Rank UP se acorda doar membrilor prezenti la sedinta. Daca intrati dupa ce sedinta sa terminat, si ve-ti cere rank up, nu il veti primi, chiar daca aveti raportul complet. - Membri cu rank 1 ce nu sunt prezenti la sedinta saptamanala v-or primi automat [/uninvite]. - Nu se mai accepta cererile de invoire pentru sedinta. //===========================================================================================================// Ce-i asta fratilor? Voi nu va ganditi putin fratilor ca daca avem probleme grave de familie sau orice altceva, ce facem? :| Doamne frate...ce reguli :| Edited June 1, 2015 by Fusher.GFX
SmechernO Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 //===========================================================================================================// Au fost adaugate si 3 reguli noi la topicul "Regulament & Informatii" : - Rank UP se acorda doar membrilor prezenti la sedinta. Daca intrati dupa ce sedinta sa terminat, si ve-ti cere rank up, nu il veti primi, chiar daca aveti raportul complet. - Membri cu rank 1 ce nu sunt prezenti la sedinta saptamanala v-or primi automat [/uninvite]. - Nu se mai accepta cererile de invoire pentru sedinta. //===========================================================================================================// Ce-i asta fratilor? Voi nu va ganditi putin fratilor ca daca avem probleme grave de familie sau orice altceva, ce facem? :| Doamne frate...ce reguli :| Cand intri intr-o factiune iti iei automat o responsabilitate. Si daca e ceva grav de familie nu prea cred ca o sa dureze o zi sunt sigur ca va dura m-ai mult de o zi, si inca mai aveti Topicul "Cereri de inactivitate".
Geamby Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 //===========================================================================================================// Au fost adaugate si 3 reguli noi la topicul "Regulament & Informatii" : - Rank UP se acorda doar membrilor prezenti la sedinta. Daca intrati dupa ce sedinta sa terminat, si ve-ti cere rank up, nu il veti primi, chiar daca aveti raportul complet. - Membri cu rank 1 ce nu sunt prezenti la sedinta saptamanala v-or primi automat [/uninvite]. - Nu se mai accepta cererile de invoire pentru sedinta. //===========================================================================================================// Ce-i asta fratilor? Voi nu va ganditi putin fratilor ca daca avem probleme grave de familie sau orice altceva, ce facem? :| Doamne frate...ce reguli :| Omule tu crezi ca mie imi convine sa am 5 oameni la sedinta? Cu totii avem probleme. Daca tu iti lasi familia pentru un joc asta este. Eu unul joc 4 fun. Nu mori daca nu iei o saptamana rank up.
Freedom. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Salut bine v-am regasit scuze, pentru inactivitate am avut pc-ul ars acum instalez jocurile:D
Giroud Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 salut Reprezinta o persoana draga tie? ON: Salutare baieti :D, o parere? http://forum.bugged.ro/topic/133888-portofoliu-claudiu/page-2#entry1659504
Geamby Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Reprezinta o persoana draga tie? ON: Salutare baieti :D, o parere? http://forum.bugged.ro/topic/133888-portofoliu-claudiu/page-2#entry1659504 posibil. dragu <3
SmechernO Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ce fac bajetii? Adauga un anunt la "Anunturi importante".
Fusher.GFX Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Adauga un anunt la "Anunturi importante". Gata, imi dati co lider? =)))
SmechernO Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Hal0, cf v0y? Asta face eu: http://gyazo.com/3edd41e996b192ee3dfb318e7f0d4629
Fusher.GFX Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Asta face eu: http://gyazo.com/3edd41e996b192ee3dfb318e7f0d4629 Tu este nab :*.
iCloud. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Baietii, verificati cererea mea de inactivitate. 3 zile nu ne mai vedem. Salutare.
Freedom. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune.
Recommended Posts