Jump to content

Los Santos Taxi Cab Company - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

Taxi nu e de voi, puteti folosi [/qg]

KristiaN, a vrut sa spuna ca functiile nu au fost alese pe pile (era ironic), pentru ca eu si cu Geamby il stim pe KristiaN de 2 ani si nu a primit nimic chiar daca ne e prieten.

Posted

KristiaN, a vrut sa spuna ca functiile nu au fost alese pe pile (era ironic), pentru ca eu si cu Geamby il stim pe KristiaN de 2 ani si nu a primit nimic chiar daca ne e prieten.

Greseala lu' Fusher.

Posted (edited)

//===========================================================================================================//

Au fost adaugate si 3 reguli noi la topicul "Regulament & Informatii" :

Rank UP se acorda doar membrilor prezenti la sedinta. Daca intrati dupa ce sedinta sa terminat, si ve-ti cere rank up, nu il veti primi, chiar daca aveti raportul complet.

- Membri cu rank 1 ce nu sunt prezenti la sedinta saptamanala v-or primi automat [/uninvite].

Nu se mai accepta cererile de invoire pentru sedinta.

//===========================================================================================================//

Ce-i asta fratilor? Voi nu va ganditi putin fratilor ca daca avem probleme grave de familie sau orice altceva, ce facem? :|

Doamne frate...ce reguli :|

Edited by Fusher.GFX
Posted

Rank UP se acorda doar membrilor prezenti la sedinta. Daca intrati dupa ce sedinta sa terminat, si ve-ti cere rank up, nu il veti primi, chiar daca aveti raportul complet.

- Membri cu rank 1 ce nu sunt prezenti la sedinta saptamanala v-or primi automat [/uninvite].

Ce-i asta fratilor? Voi nu va ganditi putin fratilor ca daca avem probleme grave de familie sau orice altceva, ce facem? :|

Cand intri intr-o factiune iti iei automat o responsabilitate. Si daca e ceva grav de familie nu prea cred ca o sa dureze o zi sunt sigur ca va dura m-ai mult de o zi, si inca mai aveti Topicul "Cereri de inactivitate".

Posted

Omule tu crezi ca mie imi convine sa am 5 oameni la sedinta? Cu totii avem probleme. Daca tu iti lasi familia pentru un joc asta este. Eu unul joc 4 fun. Nu mori daca nu iei o saptamana rank up.

Posted

Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp