Jump to content

Los Santos Taxi Cab Company - Discutii intre membrii

Recommended Posts

Posted

Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. 

Multa bafta omule. esti mare

Posted

Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. 

Bafta dude !

Posted

Multa bafta, prietene! 

Posted (edited)

Pentru factiune, a 3-a mea lucrare in ps! 

r6dUadf.png

For our company oSFq82g.png

By Royns:q0Lm8c3.png

Nu-s cine stie ce, era smecher daca erau facute de tine.

Mai bine fa-ti propriul Portofoliu, nu mai fa triple-post aici.

Edited by Fusher.GFX
Posted (edited)

Mda, triplu post :))

Salz all, va place noul meu avatar .omg.

Prea mult blur.... mult prea mult.........exagerat ba chiar.

Si baieti punem pariu ca maine cineva din factiune de la noi, o sa imi faca mie post ? :D Sau lui Geamby :D, unu din doi.

Edited by SmechernO.69
Posted

Prea mult blur.... mult prea mult.........exagerat ba chiar.

Si baieti punem pariu ca maine cineva din factiune de la noi, o sa imi faca mie post ? :D Sau lui Geamby :D, unu din doi.

Si ce daca va face post?

Calm baieti, Fusher e aici, va scapa tata de necazuri :)).

Posted

Si ce daca va face post?

Calm baieti, Fusher e aici, va scapa tata de necazuri :)).

Nu zic ca ne si va afecta postul, dar oricum stiam ca il avem pe Fusher ala cu pilele alea mari :)))))

• Upvote 1
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp