Geamby Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. Multa bafta omule. esti mare
Giroud Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. Bafta dude !
Mdlin Rdescu Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Baieti imi pare bine ca v-am fost coleg sper sa ne revedem candva probabil voi in taxi eu in alta factiune sau chiar civil, aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma sunati in joc va ajut pe toti la raport XD. Geamby si SmechernO au dat dovada de seriozitate si au facut factiunea asa cum trebuie insa eu va trebuii sa ies, sunt niste lucruri care inca trebuie reparate, oricum nu exista perfect si e bine asa cum e. Va las sper sa faceti rank 5 toti care sunteti acum in factiune. Multa bafta, prietene!
SmechernO Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Pentru factiune, a 3-a mea lucrare in ps! Ai luat lucrarea mea si ai pus blur pe ea cumva? :)
Fusher.GFX Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Pentru factiune, a 3-a mea lucrare in ps! For our company By Royns: Nu-s cine stie ce, era smecher daca erau facute de tine. Mai bine fa-ti propriul Portofoliu, nu mai fa triple-post aici. Edited June 6, 2015 by Fusher.GFX
Defensiv Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Numai aia cu skins dar rest-ul sunt facute de mine..
SmechernO Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Mda, triplu post :)) Salz all, va place noul meu avatar .omg. Prea mult blur.... mult prea mult.........exagerat ba chiar. Si baieti punem pariu ca maine cineva din factiune de la noi, o sa imi faca mie post ? :D Sau lui Geamby :D, unu din doi. Edited June 7, 2015 by SmechernO.69
Fusher.GFX Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Prea mult blur.... mult prea mult.........exagerat ba chiar. Si baieti punem pariu ca maine cineva din factiune de la noi, o sa imi faca mie post ? :D Sau lui Geamby :D, unu din doi. Si ce daca va face post? Calm baieti, Fusher e aici, va scapa tata de necazuri :)).
SmechernO Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Si ce daca va face post? Calm baieti, Fusher e aici, va scapa tata de necazuri :)). Nu zic ca ne si va afecta postul, dar oricum stiam ca il avem pe Fusher ala cu pilele alea mari :))))) 1
Fusher.GFX Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nu zic ca ne si va afecta postul, dar oricum stiam ca il avem pe Fusher ala cu pilele alea mari :))))) Pai vezi ma.. :))
Morpheus. Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 This is my new account, cel mare de forum a fost banat..
SmechernO Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 This is my new account, cel mare de forum a fost banat.. Banat permanent?
Morpheus. Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Banat permanent? Nu stiu sincer.. Am deschis ticket pana atunci.
Morpheus. Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ce face lumea? Bine face :D, fac postari pe forum :)))
Morpheus. Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) Vand branza. Si eu vand banane si prune, cine vrea? Edited June 9, 2015 by AIM Morpheus.
Recommended Posts