RazZz. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) [!] Aici, membrii facţiunii Taxi Los Santos vor posta cererile de demisie.[!] Cine nu respectă modelul de postare va fii sancționat pe forum, iar cererea nu i se va lua în considerare.[!] Cei care nu au cel putin 14 zile in factiune, vor fi scosi din factiune cu Faction Punish[!] Cei care au peste 14 zile in factiune, vor fi scosi fara Faction Punish.[!] Daca aveti peste 14 zile si faceti Dm / injurati sau incalcati regulamentul, puteti fi demisi cu Faction Punish. [!] Inainte de a face o cerere de demisie, asigurati-va ca nu aveti amenzi neplatite si aveti raport complet (sambata / duminica), liderul poate decide sa va respinga cererea daca nu indepliniti aceste doua conditii. [!] Liderul are dreptul de a respinge cererile de demisie care nu contin poza prin care spuneti ca vreti sa fiti demisi in joc.Ramane la alegerea noastra daca cererile fara acea poza vor fi acceptate sau nu.In cazul acceptarii demisie fara acel SS din joc se va verifica contul dumneavoastra de forum pentru a ne asigura intradevar ca sunteti detinatorul contului respectiv.Modelul de postare este următorul: Nick-ul tău: Rank-ul deţinut: Zile petrecute în facţiune: De ce dorești să părăsești facțiunea?: Un ultim mesaj membrilor: Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Dovada cã postezi cererea de demisie (SS in joc când spui "Vreau sa fiu demis si am numele pe forum: x"): Alte precizări: @Liderul/Co-liderul isi rezerva dreptul de a modifica informatiile din acest topic la orice ora, in orice zi, in orice moment, sunteti rugati de a citi aceste informatii cat mai des cu putinta. Edited January 11, 2017 by Dewitt Adaugata o regula. 3
raresmihut15 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nick-ul tău: Over Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 3 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu fac fata am, dat fail cu fare (1) , nu cred ca o sa fac fata presiuni cu raportul . Un ultim mesaj membrilor: Imi cer scuze tuturor din factiune si liderului, sincere regrete. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Eu sa ma schimb sa fiu mai atent, factiunea este perfecta. Alte precizări:Sper sa se accepte aceasta cerere deoarece nu cred ca ar trebui sa mai fac parte din taxi LS. 2
Geamby Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nick-ul tău: Over Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 3 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu fac fata am, dat fail cu fare (1) , nu cred ca o sa fac fata presiuni cu raportul . Un ultim mesaj membrilor: Imi cer scuze tuturor din factiune si liderului, sincere regrete. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Eu sa ma schimb sa fiu mai atent, factiunea este perfecta. Alte precizări:Sper sa se accepte aceasta cerere deoarece nu cred ca ar trebui sa mai fac parte din taxi LS. Demisie acceptata. Multa bafta. 1
aLonE Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nick-ul tău: aLonE Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 2 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Ma duc sa ajut un prieten cu factiunea. Un ultim mesaj membrilor: Bafta! Si sa stati cat mai mult in factiune. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Succes Geamby! Sa ti cat mai mult liderul.
Geamby Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nick-ul tău: aLonE Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 2 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Ma duc sa ajut un prieten cu factiunea. Un ultim mesaj membrilor: Bafta! Si sa stati cat mai mult in factiune. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Succes Geamby! Sa ti cat mai mult liderul. Demisie acceptata.. Tinem legatura.
V.I.P.rares13b Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) Retrag. Edited June 1, 2015 by Twist Alliance
Freedom. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick-ul tău:Freedom Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Mi sa ars harddisk-ul acum joc de la un prieten care ma lasa aproximativ 1 ora pe zii pe pc-ul lui, nu am cand sa mai fac raport sa vin la sedinta etc, am dat comanda dar mi-au spus ca abea saptamana viitoare aduc unul compatibil cu pc-ul meu. Un ultim mesaj membrilor:Sunteti cei mai tari colegi e pentru prima data cand am vazut ca nu exista hate intre colegi in taxi, credeti-ma am fost in taxi de foarte multe ori, vreau sa va felicit pentru asta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Probabil mai este de lucrat in selectarea membrilor, in rest e foarte bine condusa asa cum e. Alte precizări:Bafta si salutari.
Geamby Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick-ul tău:Freedom Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Mi sa ars harddisk-ul acum joc de la un prieten care ma lasa aproximativ 1 ora pe zii pe pc-ul lui, nu am cand sa mai fac raport sa vin la sedinta etc, am dat comanda dar mi-au spus ca abea saptamana viitoare aduc unul compatibil cu pc-ul meu. Un ultim mesaj membrilor:Sunteti cei mai tari colegi e pentru prima data cand am vazut ca nu exista hate intre colegi in taxi, credeti-ma am fost in taxi de foarte multe ori, vreau sa va felicit pentru asta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Probabil mai este de lucrat in selectarea membrilor, in rest e foarte bine condusa asa cum e. Alte precizări:Bafta si salutari. Demisie acceptata. Multa bafta si tinem legatura.
V.I.P.rares13b Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick-ul tău:Twist[] Rank-ul deţinut:1. Zile petrecute în facţiune:14. De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa ma duc in LSPD sau Mafie. Un ultim mesaj membrilor:Baieti, bafta in viata reala. Sper sa stati cat mai mult in factiune! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic, totul este perfect. Alte precizări:Bafta cu lider-ul Geamby :>. Scuze daca ti-am cauzat probleme.
Geamby Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick-ul tău:Twist[] Rank-ul deţinut:1. Zile petrecute în facţiune:14. De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa ma duc in LSPD sau Mafie. Un ultim mesaj membrilor:Baieti, bafta in viata reala. Sper sa stati cat mai mult in factiune! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic, totul este perfect. Alte precizări:Bafta cu lider-ul Geamby :>. Scuze daca ti-am cauzat probleme. Cerere acceptata. Tinem legatura amice. Esti mare.
Alecsei69 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nick-ul tău: DjAllex. Rank-ul deţinut: 2. Zile petrecute în facţiune:14. De ce dorești să părăsești facțiunea?: Mă las de green, tinem legatura pe blue dacă doresti. Un ultim mesaj membrilor: Baieti, bafta in viata reala. Sper sa stati cat mai mult in factiune, merită. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Bafta cu lider-ul Geamby si să il ti cat mai mult.
mirelatac Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nick-ul tău:C_JaY Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Diferite motive. Un ultim mesaj membrilor:Va doresc succes! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic, totul este ok cu Geamby si SmechernO Alte precizări:Bafta cu functie Geamby, si cred ca o sa mai revin, bineinteles cu acordul vostru.
Ramsey. Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick-ul tău: Clauu[] Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 2 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Banned, am descarcat coduri in pc nu le-am folosit dar nah.. odata ce au fost in pc.. Un ultim mesaj membrilor: Multa bafta tuturor, aseara a fost cel mai frumos moment petrecut alaturi de voi! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic! Alte precizări: Multumesc geamby pentru tot, am un cont nou, pe acela voi aplica si mai bine.. asta a fost povestea mea, multumesc geamby si smecher pentru tot :( !
Geamby Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick-ul tău: Clauu[] Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 2 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Banned, am descarcat coduri in pc nu le-am folosit dar nah.. odata ce au fost in pc.. Un ultim mesaj membrilor: Multa bafta tuturor, aseara a fost cel mai frumos moment petrecut alaturi de voi! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic! Alte precizări: Multumesc geamby pentru tot, am un cont nou, pe acela voi aplica si mai bine.. asta a fost povestea mea, multumesc geamby si smecher pentru tot :( ! Demisie acceptata.
SmechernO Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick-ul tău: DjAllex. Rank-ul deţinut: 2. Zile petrecute în facţiune:14. De ce dorești să părăsești facțiunea?: Mă las de green, tinem legatura pe blue dacă doresti. Un ultim mesaj membrilor: Baieti, bafta in viata reala. Sper sa stati cat mai mult in factiune, merită. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Bafta cu lider-ul Geamby si să il ti cat mai mult. Nick-ul tău:C_JaY Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Diferite motive. Un ultim mesaj membrilor:Va doresc succes! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic, totul este ok cu Geamby si SmechernO Alte precizări:Bafta cu functie Geamby, si cred ca o sa mai revin, bineinteles cu acordul vostru. Cereri de demisie acceptate, ve-ti primi /uninvite de la Geamby imediat, multumim pentru tot ajutorul acordat C_Jay, si mult succes si tie Alex. 1
Filike Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick-ul tău: Filike Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Am examene in vara si nu mai am timp sa ma ocup de SA:MP. Un ultim mesaj membrilor: Succes pe viitor si rank cat mai mare! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Totul este perfect. Alte precizari: Il salut pe Addii, Smecherno si Geamby. Bafta tuturor!
Geamby Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nick-ul tău: Filike Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Am examene in vara si nu mai am timp sa ma ocup de SA:MP. Un ultim mesaj membrilor: Succes pe viitor si rank cat mai mare! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Totul este perfect. Alte precizari: Il salut pe Addii, Smecherno si Geamby. Bafta tuturor! Cerere de demisie acceptata, tinem legatura.
TaviXZarraX Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău:TaviXZarrax Rank-ul deţinut:1 Zile petrecute în facţiune:3 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Mai multe motive. Un ultim mesaj membrilor:Tineti-o tot asa baietii. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic,este foarte bine organizata. Alte precizări:-
Geamby Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Nick-ul tău:TaviXZarrax Rank-ul deţinut:1 Zile petrecute în facţiune:3 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Mai multe motive. Un ultim mesaj membrilor:Tineti-o tot asa baietii. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic,este foarte bine organizata. Alte precizări:- Demisie acceptata Edited June 8, 2015 by Geamby 1
Ovidiu07 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău: Kaponee. Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Ma duc sa ajut un prieten cu factiunea. Un ultim mesaj membrilor: Bafta! Si sa stati cat mai mult in factiune. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Succes Geamby! Sa ti cat mai mult liderul.
spleeff Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău:Spleeff Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:17 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Sistem rank-up praf. Un ultim mesaj membrilor:Baftă! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Sistemul r-up. Alte precizări:No.
Geamby Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău: Kaponee. Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Ma duc sa ajut un prieten cu factiunea. Un ultim mesaj membrilor: Bafta! Si sa stati cat mai mult in factiune. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Succes Geamby! Sa ti cat mai mult liderul. Demisie acceptata Nick-ul tău:Spleeff Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:17 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Sistem rank-up praf. Un ultim mesaj membrilor:Baftă! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Sistemul r-up. Alte precizări:No. Demisie acceptata
Freaky Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău: Freaky Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 15 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Am ceva examene. Un ultim mesaj membrilor: Baftă! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Chiar dacă s-ar schimba ceva, nu m-ar încălzi cu nimic. Alte precizări: N-am.
SmechernO Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick-ul tău: Freaky Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 15 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Am ceva examene. Un ultim mesaj membrilor: Baftă! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Chiar dacă s-ar schimba ceva, nu m-ar încălzi cu nimic. Alte precizări: N-am. Demisie acceptata!
Recommended Posts