Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

• Nick-ul tău: C.o.S.m.i.N

• Rank-ul deţinut: 2

Zile petrecute în facţiune: Nu le stiu.

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu vreau sa sufar din cauza unor nimicuri. Am examen.

Un ultim mesaj membrilor: Pa.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Mai nimic, totul este nou.

Alte precizări: Pa.

Edited by C.o.S.m.i.N_007
Posted

• Nick-ul tău: C.o.S.m.i.N
  • Zile petrecute în facţiune: Nu le stiu.
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu vreau sa sufar din cauza unor nimicuri. Am examen.
  • Un ultim mesaj membrilor: Pa.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Mai nimic, totul este nou.
  • Alte precizări: Pa.

Demisie Acceptata.

Posted

Nick-ul tau: Abby

Rank-ul detinut: 2

Zile petrecute in factiune: 19

De ce doresti sa parasesti factiunea: Vreau sa incerc experiente noi si in alte factiuni.

Un ultim mesaj membrilor: Succes in factiune, bafta la comenzi si sper sa va descurcati ca si pana acum.

Ce doresti s se schimbe in aceasta factiune: Nimic totul este perfetc.

Alte precizari. Geamby iti urez success la functie si sper sa nu lasi factiunea. Bafta tuturor.

Posted

Nick-ul tau: Abby

Rank-ul detinut: 2

Zile petrecute in factiune: 19

De ce doresti sa parasesti factiunea: Vreau sa incerc experiente noi si in alte factiuni.

Un ultim mesaj membrilor: Succes in factiune, bafta la comenzi si sper sa va descurcati ca si pana acum.

Ce doresti s se schimbe in aceasta factiune: Nimic totul este perfetc.

Alte precizari. Geamby iti urez success la functie si sper sa nu lasi factiunea. Bafta tuturor.

Cerere de demisie acceptata! Bafta in contiunare.

Posted

• Nick-ul tău: Titanu

Zile petrecute în facţiune: 13

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoare o să plec în altă țară 3luni și nu am timp de raport.

Un ultim mesaj membrilor: Va urez mult noroc în continuare și să fiți cuminți și să-l respectați pe Geamby și SmechernO doi oameni cu mare caracter. Nota 10+. 

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Absolut nimic, totul este perfect aici. Cea mai frumoasă facțiune pot spune eu.

Alte precizări: Vă urez mult noroc la toți și sper când mă voi întoarece să fiți tot așa, dar cu rank cât mai mare. Sper să mi se acorde încă o șansă atunci. Multa baftă la toți înspecial ție Geamby și SmchernO, baftă cu conducerea. Vă iubesc și vă pup pe toți. V-am salutat. Cu drag Denis. 

Posted

• Nick-ul tău: Titanu
  • Zile petrecute în facţiune: 13
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoare o să plec în altă țară 3luni și nu am timp de raport.
  • Un ultim mesaj membrilor: Va urez mult noroc în continuare și să fiți cuminți și să-l respectați pe Geamby și SmechernO doi oameni cu mare caracter. Nota 10+. 
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Absolut nimic, totul este perfect aici. Cea mai frumoasă facțiune pot spune eu.
  • Alte precizări: Vă urez mult noroc la toți și sper când mă voi întoarece să fiți tot așa, dar cu rank cât mai mare. Sper să mi se acorde încă o șansă atunci. Multa baftă la toți înspecial ție Geamby și SmchernO, baftă cu conducerea. Vă iubesc și vă pup pe toți. V-am salutat. Cu drag Denis. 

Cerere de demisie acceptata! Sa te distrezi in tara in care te duci.

Posted

• Nick-ul tău: Teos

Zile petrecute în facţiune: 21

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece liderul/co-liderul isi doresc acest lucru de cand am intrat, nu vreau sa ma dau victima, dar Ii fac pe plac lui Geamby si mai ales lui SmechernO, factiunea inca nu este bine organizata, si m-am saturat de criticile care mi s-au pus in cap si am decis ca trebuie sa demisionez.

Un ultim mesaj membrilor:  Le doresc succes si bafta tuturor, eu m-am retras.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Organizarea care inca nu exista, acest lucru insemnand ca vin 20 de playeri la sedinta, se fura comenzi intre colegi si lider/co-liderul mai au de lucrat in aceste privinte.

Alte precizări: Geamby/SmechernO incercati sa faceti lucrurile pana la capat, imi dati raport anulat pentru ca va este lene sa dati un simplu click si sa puneti raportul tip blog, chiar nu m-a afectat deloc, infine bafta si voua.

Posted

• Nick-ul tău: Teos
  • Zile petrecute în facţiune: 21
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece liderul/co-liderul isi doresc acest lucru de cand am intrat, nu vreau sa ma dau victima, dar Ii fac pe plac lui Geamby si mai ales lui SmechernO, factiunea inca nu este bine organizata, si m-am saturat de criticile care mi s-au pus in cap si am decis ca trebuie sa demisionez.
  • Un ultim mesaj membrilor:  Le doresc succes si bafta tuturor, eu m-am retras.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Organizarea care inca nu exista, acest lucru insemnand ca vin 20 de playeri la sedinta, se fura comenzi intre colegi si lider/co-liderul mai au de lucrat in aceste privinte.
  • Alte precizări: Geamby/SmechernO incercati sa faceti lucrurile pana la capat, imi dati raport anulat pentru ca va este lene sa dati un simplu click si sa puneti raportul tip blog, chiar nu m-a afectat deloc, infine bafta si voua.

Cerere de demisie acceptata.

Posted

• Nick-ul tău: KristiaN.

Zile petrecute în facţiune: 20+

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Plictiseala.

Un ultim mesaj membrilor: Sper sa va descurcati la raport si in FH cat mai bun.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic.

Alte precizări: -

Posted

• Nick-ul tău: KristiaN.
  • Zile petrecute în facţiune: 20+
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Plictiseala.
  • Un ultim mesaj membrilor: Sper sa va descurcati la raport si in FH cat mai bun.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic.
  • Alte precizări: -

Demisie acceptata

Posted

• Nick-ul tău:P4R4D0X

• Rank-ul deţinut:2

Zile petrecute în facţiune:15

De ce dorești să părăsești facțiunea?:Nu mai am timp pentru SA:MP.

Un ultim mesaj membrilor:Succes in continuare.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic.

Alte precizări:-

Posted

• Nick-ul tău:P4R4D0X
  • Rank-ul deţinut:2
  • Zile petrecute în facţiune:15
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?:Nu mai am timp pentru SA:MP.
  • Un ultim mesaj membrilor:Succes in continuare.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic.
  • Alte precizări:-

Demisie Acceptata!

Posted

• Nick-ul tău: Augustin

Zile petrecute în facţiune: 15

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece n-am cum sa postez raportul (am pc pe butuci)

Un ultim mesaj membrilor: Va iub 1

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic.

Alte precizări: -

Posted

• Nick-ul tău: Augustin
  • Zile petrecute în facţiune: 15
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece n-am cum sa postez raportul (am pc pe butuci)
  • Un ultim mesaj membrilor: Va iub 1
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic.
  • Alte precizări: -

Tinem legatura. Demisie acceptata

Posted

• Nick-ul tău: iCloudRR

• Rank-ul deţinut: 3 si responsabil amenzi.

Zile petrecute în facţiune: 29 sau 30 zile.

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Vreau sa incerc o alta factiune. Voi mai reveni la voi daca ma primiti, bineinteles.

Un ultim mesaj membrilor: Va urez succes in factiune la toti si sa aveti valoare multa!

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, este totul ok cum e acum.

Alte precizări: Succes Geamby si SmechernO cu factiunea. Sper sa ma primiti inapoi.

Posted

• Nick-ul tău: iCloudRR
  • Rank-ul deţinut: 3 si responsabil amenzi.
  • Zile petrecute în facţiune: 29 sau 30 zile.
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Vreau sa incerc o alta factiune. Voi mai reveni la voi daca ma primiti, bineinteles.
  • Un ultim mesaj membrilor: Va urez succes in factiune la toti si sa aveti valoare multa!
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, este totul ok cum e acum.
  • Alte precizări: Succes Geamby si SmechernO cu factiunea. Sper sa ma primiti inapoi.

Demisie acceptata. Bafta multa.

Posted (edited)
  • Nick-ul tău: Brainiak
  • Rank-ul deţinut: 1
  • Zile petrecute în facţiune: 14 zile
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Plec din tara pe o perioada mai lunga.
  • Un ultim mesaj membrilor: Cand ma intorc sper sa va gasesc in aceeasi formula!
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, Geamby &  SmechernO se ocupa de toate!
  • Alte precizări: Abia astept sa ma intorc inapoi in tara si sa aplic din nou la taxi,cu toate ca o voi lua de la inceput,consider ca in aceasta factiune ma integrez foarte bine.
  • PS: Am publicat raportul meu de activitate in caz ca doriti sa ma lasati pana luni la sedinta in factiune si sa-mi dati rank up. Consider ca  arata mai bine rank 2 dupa 14 zile in taxi decat 1. Ar da mai bine la CV-ul meu pentru aplicarea la alte factiuni ori inapoi in Taxi!

Multumesc de intelegere!

Edited by Brain
Posted

• Nick-ul tău: Brainiak
  • Rank-ul deţinut: 1
  • Zile petrecute în facţiune: 14 zile
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Plec din tara pe o perioada mai lunga.
  • Un ultim mesaj membrilor: Cand ma intorc sper sa va gasesc in aceeasi formula!
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, Geamby &  SmechernO se ocupa de toate!
  • Alte precizări: Abia astept sa ma intorc inapoi in tara si sa aplic din nou la taxi,cu toate ca o voi lua de la inceput,consider ca in aceasta factiune ma integrez foarte bine.
  • PS: Am publicat raportul meu de activitate in caz ca doriti sa ma lasati pana luni la sedinta in factiune si sa-mi dati rank up. Consider ca  arata mai bine rank 2 dupa 14 zile in taxi decat 1. Ar da mai bine la CV-ul meu pentru aplicarea la alte factiuni ori inapoi in Taxi!

Multumesc de intelegere!

Cerere de demisie acceptata, dar odata ce ti-ai pus demisia numai putem sa asteptam si sa iti dam r-up iardupa uninvite... tinem legatura :) 

Posted

• Nick-ul tău: Morpheus

• Rank-ul deţinut: 4

Zile petrecute în facţiune: 32

De ce dorești să părăsești facțiunea?: As dori sa incerc ceva nou, si tot odata, sunt cam inactiv, vreau ca cineva activ sa imi iei functia. Iti multumesc Geamby pentru tot, si tie Smecher, ne mai auzim noi pe skype / sms, nu voi uita de unde am inceput.

Un ultim mesaj membrilor: Am droage!

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: NIMIC.

Alte precizări: Bafta tuturor!

Posted

• Nick-ul tău: Morpheus
  • Rank-ul deţinut: 4
  • Zile petrecute în facţiune: 32
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: As dori sa incerc ceva nou, si tot odata, sunt cam inactiv, vreau ca cineva activ sa imi iei functia. Iti multumesc Geamby pentru tot, si tie Smecher, ne mai auzim noi pe skype / sms, nu voi uita de unde am inceput.
  • Un ultim mesaj membrilor: Am droage!
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: NIMIC.
  • Alte precizări: Bafta tuturor!

Cerere de demisie acceptata.

Posted

• Nick-ul tău: RoyNs.

• Rank-ul deţinut: Rank 2

Zile petrecute în facţiune: 20 zile.

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Doresc sa incerc si alte factiuni.

Un ultim mesaj membrilor: Bafta tuturor, sper sa ne ma-i reunim.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, tot e ok.

Alte precizări: Mersi de intelegere.

Posted

• Nick-ul tău: RoyNs.
  • Rank-ul deţinut: Rank 2
  • Zile petrecute în facţiune: 20 zile.
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Doresc sa incerc si alte factiuni.
  • Un ultim mesaj membrilor: Bafta tuturor, sper sa ne ma-i reunim.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, tot e ok.
  • Alte precizări: Mersi de intelegere.

Cerere de demisie acceptata. Multa bafta.

Posted (edited)

• Nick-ul tău: Addii

• Rank-ul deţinut: 3

Zile petrecute în facţiune: 33

De ce dorești să părăsești facțiunea?: Pentru ca nu mai am timp sa ma ocup de ea.

Un ultim mesaj membrilor: Bafta, la raport, la rank etc, o sa-mi fie foarte dor de voi.

Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Esti foarte bine cum e acum.

Alte precizări: O sa-mi fie foarte ,foarte dor de aceasta factiune, mai ales de geamby care e foarte amunzant, si smecherno lun baiat foarte de treaba . Bafta :(

Edited by Addii
Posted

• Nick-ul tău: Addii
  • Rank-ul deţinut: 3
  • Zile petrecute în facţiune: 33
  • De ce dorești să părăsești facțiunea?: Pentru ca nu mai am timp sa ma ocup de ea.
  • Un ultim mesaj membrilor: Bafta, la raport, la rank etc, o sa-mi fie foarte dor de voi.
  • Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Esti foarte bine cum e acum.
  • Alte precizări: O sa-mi fie foarte ,foarte dor de aceasta factiune, mai ales de geamby care e foarte amunzant, si smecherno lun baiat foarte de treaba . Bafta :(

Cerere de demisie acceptata! Mult succes in continuare si nu mai bine.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp