mReXcess Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Nick-ul tău:mReXceSS Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești aceasta factiune?: Doresc sa parasesc aceasta factiune deoarece m—am plictisit, poate voi reveni in viitor. Un ultim mesaj membriilor: Bafta tuturor, succes Geamby cu functia. Mi—a facut placere sa fiu in aceasta factiune minunată. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nu as schimba nimic. E perfecta asa cum este. Alte precizări:Succes! Edited August 25, 2015 by mReXcess
SmechernO Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nick-ul tău:mReXceSS Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești aceasta factiune?: Doresc sa parasesc aceasta factiune deoarece m—am plictisit, poate voi reveni in viitor. Un ultim mesaj membriilor: Bafta tuturor, succes Geamby cu functia. Mi—a facut placere sa fiu in aceasta factiune minunată. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nu as schimba nimic. E perfecta asa cum este. Alte precizări:Succes! Cerere de demisie acceptata, mult succes.
PRADAA Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nick-ul tău: ALECS. Rank-ul deţinut: 1. Zile petrecute în facţiune: 9. De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece nu fac fata. Un ultim mesaj membrilor: Va zic salut la toti si multa bafta in continuare. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic e perfecta cu Geamby ca lider. Alte precizări: Salut.
Geamby Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nick-ul tău: ALECS. Rank-ul deţinut: 1. Zile petrecute în facţiune: 9. De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece nu fac fata. Un ultim mesaj membrilor: Va zic salut la toti si multa bafta in continuare. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic e perfecta cu Geamby ca lider. Alte precizări: Salut. Demisie acceptata. succes in continuare
becherurazvan Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nick-ul tău: RazvanxD Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 15 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece nu mai pot sa fac ss mi sa defectat pc-ul. Un ultim mesaj membrilor: Ii salut pe toti si le urez multa bafta tuturor. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Sa nu mai se faca dm intre ei in rest totul este oke. Alte precizări: Bafta Geamby, SmechernO, Hamsi !
Geamby Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nick-ul tău: RazvanxD Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 15 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece nu mai pot sa fac ss mi sa defectat pc-ul. Un ultim mesaj membrilor: Ii salut pe toti si le urez multa bafta tuturor. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Sa nu mai se faca dm intre ei in rest totul este oke. Alte precizări: Bafta Geamby, SmechernO, Hamsi ! demisie acceptata
Daniel Zamfir Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nick-ul tău: DeUcE Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 17 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Vreau sa incerc o alta factiune. Un ultim mesaj membrilor: Va urez succes in factiune la toti si sa aveti valoare multa! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, este totul ok cum e acum. Alte precizări: Succes Geamby si SmechernO cu factiunea.
Geamby Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nick-ul tău: DeUcE Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 17 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Vreau sa incerc o alta factiune. Un ultim mesaj membrilor: Va urez succes in factiune la toti si sa aveti valoare multa! Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, este totul ok cum e acum. Alte precizări: Succes Geamby si SmechernO cu factiunea. demisie acceptata
PlaiN Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nick-ul tău: HaurLaKilogram_ Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Doresc sa parasesc factiunea pentru ca vreau sa incerc si alta factiune. Un ultim mesaj membrilor: Multa Bafta pe viitor. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Taxi LS e baza!
Geamby Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nick-ul tău: HaurLaKilogram_ Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Doresc sa parasesc factiunea pentru ca vreau sa incerc si alta factiune. Un ultim mesaj membrilor: Multa Bafta pe viitor. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Taxi LS e baza! demisie acceptata
MessiNVm Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nick-ul tău: Summer. Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 7 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu am un motiv anume. Un ultim mesaj membrilor: Sunt cei mai tari, Taxi LS e fortza. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Absolut nimic. Alte precizări: Salut Geamby, sper sa imi accept cererea de demisie.
Geamby Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nick-ul tău: Summer. Rank-ul deţinut: 1 Zile petrecute în facţiune: 7 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Nu am un motiv anume. Un ultim mesaj membrilor: Sunt cei mai tari, Taxi LS e fortza. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Absolut nimic. Alte precizări: Salut Geamby, sper sa imi accept cererea de demisie. Ciudat, demisie acceptata.
KroTeK. Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick-ul tău:KROTEK. Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Deoarece nu mai am timp de raport, samp. Un ultim mesaj membrilor:Cei mai de treaba membrii cu care am avut de-a face. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic. Alte precizări:Multumesc frumos.
Geamby Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick-ul tău:KROTEK. Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Deoarece nu mai am timp de raport, samp. Un ultim mesaj membrilor:Cei mai de treaba membrii cu care am avut de-a face. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic. Alte precizări:Multumesc frumos. demisie acceptata.
KroTeK. Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 demisie acceptata. Retrag demisia, am doar 13 zile.
Geamby Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Retrag demisia, am doar 13 zile. Ok, ai decis sa retragi. Poti ramane.
PasatIon Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick-ul tău: iNelu Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor: Bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Bafta la toti.
KroTeK. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick-ul tău:KROTEK. Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor:Va salut si bafta in continuare. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nothing. Alte precizări:Salut.
Geamby Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick-ul tău:KROTEK. Rank-ul deţinut:2 Zile petrecute în facţiune:14 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor:Va salut si bafta in continuare. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nothing. Alte precizări:Salut. Demisie acceptata Nick-ul tău: iNelu Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 14 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor: Bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic, totul este perfect. Alte precizări: Bafta la toti. demisie acceptata
pPiciu Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick-ul tău: THiNK[] Rank-ul deţinut:3 Zile petrecute în facţiune:28 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor:Va salut pe toti si multa bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic. Alte precizări:Bafta Geamby/Smecherno/Hamsi.
Geamby Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick-ul tău: THiNK[] Rank-ul deţinut:3 Zile petrecute în facţiune:28 De ce dorești să părăsești facțiunea?:Vreau sa incerc ceva nou. Un ultim mesaj membrilor:Va salut pe toti si multa bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune:Nimic. Alte precizări:Bafta Geamby/Smecherno/Hamsi. Demisie acceptata
IulyIDS... Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nick-ul tău: IulyIDS Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 27 de zile De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece as dori sa incer altceva Un ultim mesaj membrilor: Va salut si am petrecut cele mai frumoase clipe alaturi de voi va pup si va urez bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic totul este perfec. Alte precizări: Multumesc pentru atentie. 1
Geamby Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nick-ul tău: IulyIDS Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 27 de zile De ce dorești să părăsești facțiunea?: Deoarece as dori sa incer altceva Un ultim mesaj membrilor: Va salut si am petrecut cele mai frumoase clipe alaturi de voi va pup si va urez bafta. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic totul este perfec. Alte precizări: Multumesc pentru atentie. demisie acceptata
ezShiro Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick-ul tău: Kymbers. Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 20 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Incepe scoala si vreau sa ma las de sa:mp. Un ultim mesaj membrilor: Succes in continuare tuturor membrilor, ati fost cei mai tari colegi. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Bafta Geamby, ShechernO si Hamsi te astept la un ETS 2.
Geamby Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick-ul tău: Kymbers. Rank-ul deţinut: 2 Zile petrecute în facţiune: 20 De ce dorești să părăsești facțiunea?: Incepe scoala si vreau sa ma las de sa:mp. Un ultim mesaj membrilor: Succes in continuare tuturor membrilor, ati fost cei mai tari colegi. Ce doreşti să se schimbe în această facţiune: Nimic. Alte precizări: Bafta Geamby, ShechernO si Hamsi te astept la un ETS 2. cerere de demisie acceptata
Recommended Posts