Hooke Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Informatii inainte de a posta o cerere de demisie: Aici puteti face o cerere pentru a demisiona din Las Venturas Paramedic Department. Membrii care nu au 14 zile vechime in factiune vor fii demisi cu 60/60 faction punish, iar cei cu peste 14 vechime fara Faction Punish. Daca depuneti cerere de demisie in ziua in care se reseteaza raportul de activitate, cererea va fi respinsa, iar dvs veti fi demis pe motiv 'Raport Incomplet'. La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe chat-ul factiunii [/r] ca doresti sa fii demis si faceti poza(F8), apoi sa puneti link cu poza in cerere. Exemplu: 'Vreau sa fiu demis' Model de postare: Nick: Rank: Vechime (cat timp ai stat in factiune): De ce doresti sa pleci din Las Venturas Paramedic Department?: Care este parerea ta despre Las Venturas Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Alte precizari?: Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spui pe /r ca doresti sa fii demis si faceti poza.): Edited September 25, 2016 by SERIFU. Modificat din punct de vedere estetic. 6 Quote
Rus7 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Nick:CosmyNRank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Ma duc in mafii.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:O factiune foarte organizata, cred ca ma voi intoarece pe viitor daca mai este acelasi lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic.Alte precizari?:N-am. Quote
Hooke Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 (edited) Nick:CosmyN Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):3 zile. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Ma duc in mafii. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? :o factiune foarte organizata, cred ca ma voi intoarece pe viitor daca mai este acelasi lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic. Alte precizari?:N-am. Ai dat /quitgroup. Edited May 25, 2015 by Hooke 1 Quote
ReaLLy Valoare Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Nick:jacob Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 -3 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:NimicCare este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:NimicAlte precizari?: bafta Quote
Hooke Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 (edited) Nick:jacob Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 -3 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nimic Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic Alte precizari?: bafta Cererea acceptata. Se pare ca cineva se joaca "de-a v-ati ascunselea". Edited May 26, 2015 by Hooke Quote
NEVRO Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Nick:HipsterRank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):5 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Incerc altceva.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:NimicAlte precizari?: - Quote
Hooke Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Nick:Hipster Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):5 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Incerc altceva. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic Alte precizari?: - Acceptat. Quote
radu125 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nick:RraduRank: 1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 6 zileDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Doresc sa incerc si alte factiuni.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic totul este perfectAlte precizari?: Multumesc Bafta! Quote
Hooke Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Nick:Rradu Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 6 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Doresc sa incerc si alte factiuni. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic totul este perfect Alte precizari?: Multumesc Bafta! Cerere acceptata. Quote
StefanStef Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Nick: WolyanRank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 12 credDe ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu mai am timp de SA:MP.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Alte precizari?: Multumesc pentru tot! Raman dator! Quote
Hooke Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Nick: Wolyan Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 12 cred De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu mai am timp de SA:MP. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Alte precizari?: Multumesc pentru tot! Raman dator! Cerere de demisie acceptata.... Quote
Luchian Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nick:greNNNeX Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune):11De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Prea multa plictiseala.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic.Alte precizari?:Bafta tuturor Quote
Hooke Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Nick:greNNNeX Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):11 De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Prea multa plictiseala. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic. Alte precizari?:Bafta tuturor Cerere de demisie acceptata. Quote
Tupac_WeeZ Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick: Echo.Rank:1Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Mai am putin pana incep examenele si vreau sa ma concentrez pe scoala.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune unita, cu oameni de nota 10. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: ABSOLUT NIMIC !Alte precizari?: O zi frumoasa va doresc . Quote
Hooke Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 (edited) Nick: Echo. Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 14 zile. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Mai am putin pana incep examenele si vreau sa ma concentrez pe scoala. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O factiune unita, cu oameni de nota 10. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: ABSOLUT NIMIC ! Alte precizari?: O zi frumoasa va doresc . Demisie acceptata. O sa primesti maine uninvite. Edited June 5, 2015 by Hooke Quote
xCrIsTy422 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick: xCrIsTyRank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): 13 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu mai am timp de sa:mp.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , este o factiune bine organizata cu un lider foarte de treaba. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic.Alte precizari?: - Quote
Hooke Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Nick: xCrIsTy Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 13 zile. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Nu mai am timp de sa:mp. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , este o factiune bine organizata cu un lider foarte de treaba. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Alte precizari?: - Demisie acceptata. Quote
Alddy SRT Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nick:NESTRORank:2Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru a intra in Los Aztecas.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este un departament foarte bine organizat cu un leader de nota 10. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic.Alte precizari?: La revedere. Quote
Hooke Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Nick:NESTRO Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):14 zile. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Pentru a intra in Los Aztecas. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este un departament foarte bine organizat cu un leader de nota 10. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Alte precizari?: La revedere. Cerere aceptata. Quote
Silviu Fcrb Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nick:Felix Rank:2 Vechime[cat ai stat in factiune]:14 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu ma mai joc pe green.Sunt gabor pe blue. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este un departament foarte bine organizat cu cel mai tare lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic. Alte precizari?: Bafta la toti. 4 Quote
Hooke Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Nick:Felix Rank:2 Vechime[cat ai stat in factiune]:14 zile De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:Nu ma mai joc pe green.Sunt gabor pe blue. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:Este un departament foarte bine organizat cu cel mai tare lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:Nimic. Alte precizari?: Bafta la toti. Demisie acceptata. Quote
deniis.messii@yahoo.com Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nick: JACOBRank: 2Vechime (cat timp ai stat in factiune): Peste 14.De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Ma duc in mafii.Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? :o Factiune foarte organizata, cred ca ma voi intoarece pe viitor daca mai este acelasi lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic.Alte precizari?: Mz, salw7. Quote
Hooke Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Nick: JACOB Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Peste 14. De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Ma duc in mafii. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici? :o Factiune foarte organizata, cred ca ma voi intoarece pe viitor daca mai este acelasi lider. Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic. Alte precizari?: Mz, salw7. Demisia nu se accepta, nu corespunde modelului. Quote
deniis.messii@yahoo.com Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Nick:jacob Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):14+ De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:mă duc mafie. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:bună Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:lideru Alte precizari?:salw7 Pune dovada ca tu ai facut demisia: adică? Edited June 8, 2015 by DenisSTAN aKa DENNNiS Quote
Hooke Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 (edited) Nick:jacob Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):14+ De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?:mă duc mafie. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?:bună Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?:lideru Alte precizari?:salw7 Pune dovada ca tu ai facut demisia: adică? Nu vei fii demis pana nu vei platii amenda pentru spam pe /r. http://postimg.org/image/lmrcou4gz/2156c2f0/ Demis. Edited June 8, 2015 by Hooke Quote
Recommended Posts