TH30 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nick: At9Rank: 2Motivul plecării tale: Nu mai am timp.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, atat timp cat sunt St4r si Webster. Quote
EsUs_IL3GaL Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nick: KiMRank: 2 Motivul plecării tale: Nu pot sa mai fac raportul de activitate, este foamea pe el si a fost adaugat un update nasol.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, St4r si Web fac o treaba buna. Quote
St4r Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nick: At9 Rank: 2 Motivul plecării tale: Nu mai am timp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, atat timp cat sunt St4r si Webster. Demisie acceptata. Nick: KiM Rank: 2 Motivul plecării tale: Nu pot sa mai fac raportul de activitate, este foamea pe el si a fost adaugat un update nasol. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, St4r si Web fac o treaba buna. Demisie acceptata. Quote
ExTaZy. Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nick: GhostRank: 5Motivul plecării tale: Mi-a spart contu, si nu pot intra pe el, deoarece, a schimbat pass la cont. :(Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Tot-ul este in regula. Quote
St4r Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nick: Ghost Rank: 5 Motivul plecării tale: Mi-a spart contu, si nu pot intra pe el, deoarece, a schimbat pass la cont. :( Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Tot-ul este in regula. Demisie acceptata, numai ca trebuie sa confirmi in joc ca vrei sa fii demis. Quote
ADRIAN_Stanciu Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nick: [snk]_AdriaNRank: 2Motivul plecării tale: A inceput scoala si nu prea mai am timp sa ma joc.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Quote
St4r Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nick: [snk]_AdriaN Rank: 2 Motivul plecării tale: A inceput scoala si nu prea mai am timp sa ma joc. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Quote
KaPPa. Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nick: xDmG.Rank: 5Motivul plecării tale: Doresc sa incerc si alta factiune.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta in continuare. Quote
St4r Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nick: xDmG. Rank: 5 Motivul plecării tale: Doresc sa incerc si alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta in continuare. Cerere de demisie acceptata. Quote
Linex Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nick: EditzaRank: 2Motivul plecării tale: Motive personale.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Hortez nu trebuie sa ia colider. Quote
St4r Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nick: Editza Rank: 2 Motivul plecării tale: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Hortez nu trebuie sa ia colider. Cerere de demisie acceptata. Quote
.Addy. Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nick:AddyRank:2Motivul plecării tale:Nu mai am timp sa fac raportul.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic, totul e ok, succes St4r pe viitor! Quote
St4r Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nick:Addy Rank:2 Motivul plecării tale:Nu mai am timp sa fac raportul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic, totul e ok, succes St4r pe viitor! Cerere de demisie acceptata. Quote
Andrei94 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nick:Andrei94Rank:1Motivul plecării tale:Eu sincer as vrea sa raman, dar trec printr-o perioada mai dificila si nu prea am timp sa fac raportul.Imi pare rau, deoaree aceasta era o factiune foarte importanta in care eu ma descurcam foarte bine.Sper sa ma intelegeti si in acelasi timp sa ii acordati sansa altui player.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Ar trebui micsorat raportul , sau facute alte chestii.Este aproape imposibil sa faci raport seara(atunci puteam eu sa stau mai mult) , deoarece pentru un robber sunt 5 echipe si efectiv nu ai ce face... Quote
St4r Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nick:Andrei94 Rank:1 Motivul plecării tale:Eu sincer as vrea sa raman, dar trec printr-o perioada mai dificila si nu prea am timp sa fac raportul.Imi pare rau, deoaree aceasta era o factiune foarte importanta in care eu ma descurcam foarte bine.Sper sa ma intelegeti si in acelasi timp sa ii acordati sansa altui player. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Ar trebui micsorat raportul , sau facute alte chestii.Este aproape imposibil sa faci raport seara(atunci puteam eu sa stau mai mult) , deoarece pentru un robber sunt 5 echipe si efectiv nu ai ce face... Demisie acceptata, astept confirmarea in joc. Quote
Captain.Price Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nick: DesmondRank: 2Motivul plecării tale: Am luat FW pentru ca nu am dat quote la amenda dar defapt am platit-o.....si nu vreau sa stau 3 saptamani pentru rank-up. Succes in continuare St4r, sa tii liderul!Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, se descurca St4r. Quote
Lovie Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Nick:LovieRank: 3Motivul plecării tale: Ma duc r6 grove.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nada, NG by ST4R FTW. Succes in continuare cu functia. Quote
St4r Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Nick:LovieRank: 3Motivul plecării tale: Ma duc r6 grove.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nada, NG by ST4R FTW. Succes in continuare cu functia. Demisie acceptata. Nick: DesmondRank: 2Motivul plecării tale: Am luat FW pentru ca nu am dat quote la amenda dar defapt am platit-o.....si nu vreau sa stau 3 saptamani pentru rank-up. Succes in continuare St4r, sa tii liderul!Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, se descurca St4r. Demisie acceptata. Edited September 29, 2015 by St4r Quote
ghost120 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Nick:Ghostinho Rank:5Motivul plecării tale: Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Multe. DOVADĂ CĂ EU AM CERUT DEMISIA:http://imgur.com/EUzyTC7 Edited October 2, 2015 by ghost120 Quote
Dima Teisanu Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick:xStillRank:1Motivul plecării tale: Nu prea am timp la raport.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este Ok. Dovada ca esti tu: http://imgur.com/a/F8Dkj Quote
St4r Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nick:xStill Rank:1 Motivul plecării tale: Nu prea am timp la raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este Ok. Dovada ca esti tu: http://imgur.com/a/F8Dkj Demisie acceptata. Quote
Shady Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 (edited) Nick: ShadyRank: 3Motivul plecării tale: Plec.. raman dator ;DCe crezi că ar trebui schimbat la departament?: Total nimic. Dovada ca esti tu: -trebuie sa faci un 'ss' cand spui pe chat-ul factiunii: 'Sunt x si doresc parasirea factiunii National Guard'. (!) ANULEZ CEREREA! NU O LUATI IN CONSIDERARE Edited October 10, 2015 by Shady.bugged Quote
Mdlin Rdescu Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: LuvMeRank: 2Motivul plecării tale: Din pacate, momentan nu prea am timp de sa:mp. Sper sa ne revedem in curand. Mult succes tuturor!Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu trebuie schimbat! Este cel mai frumos departament, m-am simtit bine aici si sper sa revin in curand. Dovada ca esti tu: http://imgur.com/go6GyFM Quote
St4r Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: LuvMe Rank: 2 Motivul plecării tale: Din pacate, momentan nu prea am timp de sa:mp. Sper sa ne revedem in curand. Mult succes tuturor! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu trebuie schimbat! Este cel mai frumos departament, m-am simtit bine aici si sper sa revin in curand. Dovada ca esti tu: http://imgur.com/go6GyFM Demisie acceptata. Quote
RawTheLife Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick:Zyzz.Rank:5Motivul plecării tale: Mi-am indeplinit scopurile.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic. Dovada ca esti tu:http://i.imgur.com/z3dnMsc.png Quote
Recommended Posts