Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: At9
Rank: 2
Motivul plecării tale: Nu mai am timp.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, atat timp cat sunt St4r si Webster.

Posted

Nick: KiM
Motivul plecării tale: Nu pot sa mai fac raportul de activitate, este foamea pe el si a fost adaugat un update nasol.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, St4r si Web fac o treaba buna.

Posted

Nick: At9

Motivul plecării tale: Nu mai am timp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, atat timp cat sunt St4r si Webster.

Demisie acceptata.

Nick: KiM

Motivul plecării tale: Nu pot sa mai fac raportul de activitate, este foamea pe el si a fost adaugat un update nasol.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, St4r si Web fac o treaba buna.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Ghost
Rank: 5
Motivul plecării tale: Mi-a spart contu, si nu pot intra pe el, deoarece, a schimbat pass la cont. :(
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Tot-ul este in regula.

Posted

Nick: Ghost

Motivul plecării tale: Mi-a spart contu, si nu pot intra pe el, deoarece, a schimbat pass la cont. :(

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Tot-ul este in regula.

Demisie acceptata, numai ca trebuie sa confirmi in joc ca vrei sa fii demis.

Posted

Nick: [snk]_AdriaN

Motivul plecării tale: A inceput scoala si nu prea mai am timp sa ma joc.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: xDmG.
Motivul plecării tale: Doresc sa incerc si alta factiune.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta in continuare.

Posted

Nick: xDmG.

Motivul plecării tale: Doresc sa incerc si alta factiune.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta in continuare.

Cerere de demisie acceptata.

Posted

Nick: Editza

Motivul plecării tale: Motive personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Hortez nu trebuie sa ia colider.

Posted

Nick:Addy

Rank:2

Motivul plecării tale:Nu mai am timp sa fac raportul.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic, totul e ok, succes St4r pe viitor!

Posted

Nick:Andrei94
Rank:1
Motivul plecării tale:Eu sincer as vrea sa raman, dar trec printr-o perioada mai dificila si nu prea am timp sa fac raportul.Imi pare rau, deoaree aceasta era o factiune foarte importanta in care eu ma descurcam foarte bine.Sper sa ma intelegeti si in acelasi timp sa ii acordati sansa altui player.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Ar trebui micsorat raportul , sau facute alte chestii.Este aproape imposibil sa faci raport seara(atunci puteam eu sa stau mai mult) , deoarece pentru un robber sunt 5 echipe si efectiv nu ai ce face...

Posted

Nick:Andrei94

Rank:1

Motivul plecării tale:Eu sincer as vrea sa raman, dar trec printr-o perioada mai dificila si nu prea am timp sa fac raportul.Imi pare rau, deoaree aceasta era o factiune foarte importanta in care eu ma descurcam foarte bine.Sper sa ma intelegeti si in acelasi timp sa ii acordati sansa altui player.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Ar trebui micsorat raportul , sau facute alte chestii.Este aproape imposibil sa faci raport seara(atunci puteam eu sa stau mai mult) , deoarece pentru un robber sunt 5 echipe si efectiv nu ai ce face...

Demisie acceptata, astept confirmarea in joc.

Posted

Nick: Desmond
Motivul plecării tale: Am luat FW pentru ca nu am dat quote la amenda dar defapt am platit-o.....si nu vreau sa stau 3 saptamani pentru rank-up. Succes in continuare St4r, sa tii liderul!
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, se descurca St4r.

Posted

Nick:Lovie
Rank: 3
Motivul plecării tale: Ma duc r6 grove.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nada, NG by ST4R FTW. Succes in continuare cu functia.

Posted (edited)

Nick:Lovie
Motivul plecării tale: Ma duc r6 grove.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nada, NG by ST4R FTW. Succes in continuare cu functia.

Demisie acceptata.

Nick: Desmond
Motivul plecării tale: Am luat FW pentru ca nu am dat quote la amenda dar defapt am platit-o.....si nu vreau sa stau 3 saptamani pentru rank-up. Succes in continuare St4r, sa tii liderul!
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, se descurca St4r.

Demisie acceptata.

Edited by St4r
Posted (edited)

Nick: Shady
Motivul plecării tale: Plec.. raman dator ;D
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Total nimic.

Dovada ca esti tu:

-trebuie sa faci un 'ss' cand spui pe chat-ul factiunii: 'Sunt x si doresc parasirea factiunii National Guard'. 

(!) ANULEZ CEREREA! NU O LUATI IN CONSIDERARE

Edited by Shady.bugged
Posted

Nick: LuvMe
Motivul plecării tale:  Din pacate, momentan nu prea am timp de sa:mp. Sper sa ne revedem in curand. Mult succes tuturor!
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu trebuie schimbat! Este cel mai frumos departament, m-am simtit bine aici si sper sa revin in curand.

Dovada ca esti tu: http://imgur.com/go6GyFM

Posted

Nick: LuvMe

Motivul plecării tale:  Din pacate, momentan nu prea am timp de sa:mp. Sper sa ne revedem in curand. Mult succes tuturor!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu trebuie schimbat! Este cel mai frumos departament, m-am simtit bine aici si sper sa revin in curand.

Dovada ca esti tu: http://imgur.com/go6GyFM

Demisie acceptata.