Cristian Florea Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) @xProKill, @DuMiL, @CinaGang :D Vreau si eu :(. Fa-mi si mie una te rog frumos. Mersi frumos! Dar cu skin-ul de rank 5. Raman dator cu un live. Edited June 3, 2015 by Doctor. Quote
Crowley. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 @xProKill, @DuMiL, @CinaGang :D Multumesc mult, Morpheus, e foarte frumoasa. Quote
Crowley. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 @DuMiL http://forum.bugged.ro/topic/247-news-reporters-discu%C5%A3ii-generale-discussions/page-99?do=findComment&comment=924506 Remember bby? Da duuuude. Vremuri bune .omg. Quote
Giroud Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Vreau si eu :(. Fa-mi si mie una te rog frumos. Mersi frumos! Dar cu skin-ul de rank 5. Raman dator cu un live. Ma apuc imediat, trebuie sa-mi refac psd-ul pentru ca din greseala mi-am sters unele psd-uri.. Multumesc mult, Morpheus, e foarte frumoasa. Cu placere :D Ma incanta faptul ca deja o ai la semnatura ^_^ Quote
Giroud Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Vreau si eu :(. Fa-mi si mie una te rog frumos. Mersi frumos! Dar cu skin-ul de rank 5. Raman dator cu un live. Sper sa-ti placa, daca ti-a placut poti apasa pe +1 .omg. 1 Quote
Cristian Florea Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Sper sa-ti placa, daca ti-a placut poti apasa pe +1 .omg. Mersi mult. E geniala! Am dat +1. Stiu ca cer deja prea multe. Dar daca-mi poti face si un avatar esti cel mai tare. Am Blacklist si nu pot face pana pe 21 iunie. Multumesc oricum foarte mult pentru semnatura! Edited June 4, 2015 by Doctor. Quote
Giroud Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mersi mult. E geniala! Am dat +1. Stiu ca cer deja prea multe. Dar daca-mi poti face si un avatar esti cel mai tare. Am Blacklist si nu pot face pana pe 21 iunie. Multumesc oricum foarte mult pentru semnatura! Poate se supara Cina / Dumil ca tot postez aici, totusi nu sunt reporter :)), da-mi pm cam cu ce ai vrea. Quote
Cristian Florea Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Care mai e treaba p-aici? M-am apucat de photoshop. Ce parere aveti? Quote
Cristian Florea Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Incetul cu incetul inveti. Nu toti ne-am nascut invatati ;). Quote
Alvaro Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Neaţa, am făcut o sesiune la valoare la ora 6:50 dimineaţa =)). Succes la raport / şcoală / liceu. VĂ PUPĂ DAN PERICULOSU'. Quote
Serban Marian Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Tibi: "ce patesti daca te dai la paradise" Gbz" "Ban" GG DuMiL, OMG , GG. Bravo tata. Quote
Recommended Posts