Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moor, imi merg toate server-le infara de GREEN, stie cineva  ce are? Daca da, ce i-as putea face?

Posted

Moor, imi merg toate server-le infara de GREEN, stie cineva  ce are? Daca da, ce i-as putea face?

93.119.26.18:7777 - Baga ip-ul asta si va merge!

Posted

93.119.26.18:7777 - Baga ip-ul asta si va merge!

E din internet, i-am sunat pe cei de la care am internetul si zisara ca s-ar putea sa mi-l faca maine, mersi oricum.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Bafta all baietii si fetele.... Eu m-am lasat de green, o sa fac si o cerere de demisie imediat. @MarianB , te rog sa imi dai vineri uninvite.... O sa ne mai auzim, o sa mai intru din cand in cand pe server!! SUCCES!!!   News Reporters The Best!!

Edited by xDmG.
Posted

Salut!
Propun ceva nou si interesant. Cand un coleg primeste un post total aiurea (de ex cand uita o "," un ".") sa facem un asa zis "raid", ne unim toti si comentam la acel post, desigur comentarii pertinente in genul sa ii explicam celui care a facut post ca greseste si ca nu are de castigat nimic daca face acel post.

De ce sa facem asta? Suntem o echipa trebuie sa ne ajutam intre noi.

Astept pareri :)

Posted

Salut!

Propun ceva nou si interesant. Cand un coleg primeste un post total aiurea (de ex cand uita o "," un ".") sa facem un asa zis "raid", ne unim toti si comentam la acel post, desigur comentarii pertinente in genul sa ii explicam celui care a facut post ca greseste si ca nu are de castigat nimic daca face acel post.

De ce sa facem asta? Suntem o echipa trebuie sa ne ajutam intre noi.

Astept pareri :)

Părerea mea este că, trebuie să evităm/ignorăm acele persoane de tip "post-hunter" şi să fim de 5 ori mai atenți când formulăm un anunț şi mai important, să nu ne grăbim.

Probabil toți dintre noi ştim că, reporteri care eşuează în această facțiune pe proprile greşeli ajung nişte "post-hunteri" dependenți să ne prindă în "off-side". Precum am şi văzut, CataliNNN69 a părăsit facțiunea şi acum suntem nişte duşmani pentru el. 

Şi cererea de demisie a lui Bibi.. 

Eu unul voi încerca să vă iau apărarea când am cum. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Sarbatori fericite, reporterii mei. Sa va vad pe toti rank 5 si cu cat mai multe zile in NR. Sa fiti intelegatori, sa aveti masa plina de sarbatori si sa fiti plini de bucurie si dragoste.