.Snakez0r. Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Nick:Snakez0r De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece vreau sa incerc si cateva departamente. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări:Bafta Serkone, multuemsc de ajutor. Un prieten bun. Quote
SERK0NE Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Nick:Snakez0r De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece vreau sa incerc si cateva departamente. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări:Bafta Serkone, multuemsc de ajutor. Un prieten bun. Demisie acceptata Quote
Vlad Chis Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Nick: Nybras[] De ce vrei să părăsești Agenția?: Mi-a cerut un prieten ajutorul iar cand un prieten are nevoie de tine trebuie ca tu mereu sa fi in dreapta lui. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, Serkone ai avut si vei avea o factiune organizata in continuare. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Bafta. Quote
SERK0NE Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Nick: Nybras[] De ce vrei să părăsești Agenția?: Mi-a cerut un prieten ajutorul iar cand un prieten are nevoie de tine trebuie ca tu mereu sa fi in dreapta lui. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, Serkone ai avut si vei avea o factiune organizata in continuare. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata Quote
Vasyle Chirila Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nick: []ExTaZZY[] De ce vrei sa parasesti Agentia?: Am niste probleme. Ce ar trebui schimbat la Agentie?: Nimic. Esti de acord sa fii demis cu 40 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 zile in Agentie?: Da. Alte precizari: Pwp fratele meu Serkone :*. Quote
SERK0NE Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Nick: []ExTaZZY[] De ce vrei sa parasesti Agentia?: Am niste probleme. Ce ar trebui schimbat la Agentie?: Nimic. Esti de acord sa fii demis cu 40 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 zile in Agentie?: Da. Alte precizari: Pwp fratele meu Serkone :*. Demisie acceptata Quote
SNAKE AIM Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nick: Josephinno De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am nici timp, nici chef. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Sanatate la neamuri. Quote
SERK0NE Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Nick: Josephinno De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am nici timp, nici chef. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Sanatate la neamuri. Demisie acceptata Quote
NEiTH Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 De ce vrei să părăsești Agenția?: De tot. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Quote
SERK0NE Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 De ce vrei să părăsești Agenția?: De tot. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Demisie acceptata Quote
Vance. Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nick: Kendama. De ce vrei să părăsești Agenția?: A spus ca nu mai are timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Dovada ca el a zis: http://imgur.com/t6nFS6P Quote
iBlake Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nick: iBlake De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Atat, numai bine. Quote
SERK0NE Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Nick: Kendama. De ce vrei să părăsești Agenția?: A spus ca nu mai are timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Dovada ca el a zis: http://imgur.com/t6nFS6P Nick: iBlake De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Atat, numai bine. Demisii acceptate Quote
Defensiv Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Retrag. Edited December 30, 2015 by SVS ROYNS Quote
TheKing. Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 (edited) Nick: Rydan De ce vrei să părăsești Agenția?: ma reintorc in SI. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc de sansa. Edited December 31, 2015 by rydan Quote
CrazyCreepxD Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Nick: Marius De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai prea am timp, si asi vrea sa incerc si ceva nou, am sa revin in agentie. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect datorite liderului , co-liderilor si membrilor cu care am avut onoarea sa fiu coleg. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc, si sper ca la motiv sa nu treci si 1/3fw, sarbatori fericite! Quote
SERK0NE Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 Nick: Marius De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai prea am timp, si asi vrea sa incerc si ceva nou, am sa revin in agentie. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect datorite liderului , co-liderilor si membrilor cu care am avut onoarea sa fiu coleg. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc, si sper ca la motiv sa nu treci si 1/3fw, sarbatori fericite! Cerere acceptata Quote
fabian98 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Nick: Goodluck De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu vrei sa imi dai rank. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta! Quote
SERK0NE Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 Nick: Goodluck De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu vrei sa imi dai rank. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta! Demisie acceptata Quote
pPiciu Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 (edited) Retrag. Edited January 4, 2016 by Hooligan Think Quote
NightShaders97 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Nick: gt.Petru De ce vrei să părăsești Agenția?: Perioada de inactivitate. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc. Quote
Bugged1 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nick: Jewel De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa intru in alta factiune rapid. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Nimic. Quote
exorcisism Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nick: Thadden. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa intru in alta factiune rapid. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Nimic. Quote
SERK0NE Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 (edited) Nick: gt.Petru De ce vrei să părăsești Agenția?: Perioada de inactivitate. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc. Cred ca ai gresit topicul Nick: Jewel De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa intru in alta factiune rapid. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Nimic. Nick: Thadden. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa intru in alta factiune rapid. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Nimic. Demisii acceptate Edited January 7, 2016 by Serkone Quote
VladPaull Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nick: Wendel De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarce vreau sa incerc o experienta noua . Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Va pup pe toti . Quote
Recommended Posts