SERK0NE Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Nick: Wendel De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarce vreau sa incerc o experienta noua . Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Va pup pe toti . Cerere acceptata Quote
CAiSEN Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nick:Caisen De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc ceva nou cum am auzit ca se deschide SF voi aplica acolo la o factiune si nu mai prea am timp de HA. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Pai....cam nimc....raportu daca vrea Serkone. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da vezi sa dai edit ca nu mai e 40 FP e 60. Alte precizări:......Bafta in continuare baietii. Quote
SERK0NE Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Nick:Caisen De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc ceva nou cum am auzit ca se deschide SF voi aplica acolo la o factiune si nu mai prea am timp de HA. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Pai....cam nimc....raportu daca vrea Serkone. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da vezi sa dai edit ca nu mai e 40 FP e 60. Alte precizări:......Bafta in continuare baietii. Demisie acceptata Quote
TeCkTrYs Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Nick:Sobraine De ce vrei să părăsești Agenția?: Indiferenta, bataie de joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Destule, la 18 zile am r1 trebuia sa am r2, am facut cerere de rank-up, mi-ai acceptat-o, te caut de 4 zile dar nu dau de tine sa-mi dai rank up, asta e bataie de joc. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Sal. Edited January 14, 2016 by Sobraine. Quote
Soranescu Cosmin Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Nick:Hallo De ce vrei să părăsești Agenția?:Se deschide SF-ul,si as vrea sa ma mut intr-una dintre factiunile de acolo. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,este foarte ok,de abea astept sa revin! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări:Nimic.Bafta!! Quote
OG-Josh Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Nick: Josh[] De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur Alte precizări:Bafta serkone pupik :* Quote
SERK0NE Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Nick: Josh[] De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur Alte precizări:Bafta serkone pupik :* Demisie acceptata Nick:Sobraine De ce vrei să părăsești Agenția?: Indiferenta, bataie de joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Destule, la 18 zile am r1 trebuia sa am r2, am facut cerere de rank-up, mi-ai acceptat-o, te caut de 4 zile dar nu dau de tine sa-mi dai rank up, asta e bataie de joc. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Sal. Nick:Hallo De ce vrei să părăsești Agenția?:Se deschide SF-ul,si as vrea sa ma mut intr-una dintre factiunile de acolo. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,este foarte ok,de abea astept sa revin! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări:Nimic.Bafta!! Demisii acceptate Quote
TheKing. Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Nick: Rydan De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in SI SF. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata. Quote
Arrow_ Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Nick: ARROW De ce vrei să părăsești Agenția?: Principalul motiv ar fi ca se deschide orasul San Fierro si ca vreau sa revin intr-o factiune de tip School Instructors. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, chiar mi-a placut sincer, conducere de treaba, este exact cu mi-o amintesc de pe serverul Blue este o factiune in care ai parte de actiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Mi se pare normal. Alte precizări: Sper sa pot reveni candva findca chiar mi-a placut, deseori m-am intrebat care este factiunea mea preferata dar niciodata nu am putut alege dintre Hitman Agency si School Instructors chiar daca am stat mai mult in School Instructors. O sa imi lipseasca rezolvarea contractelor, colegi care ma ajutau, conducerea care era de treaba si costumurile negre pe care le avea factiunea. Va urez succes tuturor si un viitor cat mai stralucit pe server! Quote
SERK0NE Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Nick: ARROW De ce vrei să părăsești Agenția?: Principalul motiv ar fi ca se deschide orasul San Fierro si ca vreau sa revin intr-o factiune de tip School Instructors. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, chiar mi-a placut sincer, conducere de treaba, este exact cu mi-o amintesc de pe serverul Blue este o factiune in care ai parte de actiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Mi se pare normal. Alte precizări: Sper sa pot reveni candva findca chiar mi-a placut, deseori m-am intrebat care este factiunea mea preferata dar niciodata nu am putut alege dintre Hitman Agency si School Instructors chiar daca am stat mai mult in School Instructors. O sa imi lipseasca rezolvarea contractelor, colegi care ma ajutau, conducerea care era de treaba si costumurile negre pe care le avea factiunea. Va urez succes tuturor si un viitor cat mai stralucit pe server! Nick: Rydan De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in SI SF. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata. Demisii Quote
Vance. Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Nick: Vance De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu am raport-ul facut si nu am timp sa-l fac. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta, sa nu crezi ca e din cauza fw, oricum puneam demisie. Quote
RaMi. Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Nick:Stalin De ce vrei să părăsești Agenția?:nu mai am timp pentru raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?:nimic Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Succes Fratele meu Serk :* Quote
SERK0NE Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Nick: Vance De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu am raport-ul facut si nu am timp sa-l fac. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta, sa nu crezi ca e din cauza fw, oricum puneam demisie. Nick:Stalin De ce vrei să părăsești Agenția?:nu mai am timp pentru raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?:nimic Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Succes Fratele meu Serk :* Demisii acceptate Quote
ciprian19 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nick: Ciprian. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp sa ma ocup de joc Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur Alte precizări:Bafta si multumesc ptr sansa acordata Quote
SERK0NE Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Nick: Ciprian. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp sa ma ocup de joc Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur Alte precizări:Bafta si multumesc ptr sansa acordata Demisie acceptata Quote
FunnyOne Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nick: FunnyOne De ce vrei să părăsești Agenția?: Pur si simplu. tot departamentu ramane forta. :3 Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar nu cred ca este cazul in momentul de fata. Alte precizări: As vrea sa-ti urez bafta cu factiune, Serkone. Nr1, sal. Edited January 17, 2016 by FunnyOne Quote
SERK0NE Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Nick: FunnyOne De ce vrei să părăsești Agenția?: Pur si simplu. tot departamentu ramane forta. :3 Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar nu cred ca este cazul in momentul de fata. Alte precizări: As vrea sa-ti urez bafta cu factiune, Serkone. Nr1, sal. Demisie acceptata Quote
pPiciu Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nick:THiNK. De ce vrei să părăsești Agenția?:Am niste probleme. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Am 20 de zile din cate stiu. Alte precizări:Bafta tuturor si la mai putine sanctiuni! Quote
SERK0NE Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Nick:THiNK. De ce vrei să părăsești Agenția?:Am niste probleme. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Am 20 de zile din cate stiu. Alte precizări:Bafta tuturor si la mai putine sanctiuni! Demisie acceptata Quote
Mishuux Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (edited) Nick: piKy De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa mai joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Este perfecta. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Succes tuturor si mai putine fail-uri. Retrag demisia. Edited January 20, 2016 by piKy Quote
Fortunne. Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Nick: Fortunne De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu este locul meu aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multa bafta Quote
SERK0NE Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 (edited) Nick: Fortunne De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu este locul meu aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multa bafta Cerere acceptata Edited January 23, 2016 by Serkone Quote
W1kked Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nick: W1kked De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula asa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt. Alte precizări: Multumesc pentru tot, bafta <3 Quote
SERK0NE Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 Nick: W1kked De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula asa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt. Alte precizări: Multumesc pentru tot, bafta <3 Cerere acceptata Quote
Scrum Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Nick: scrum De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula asa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt. Alte precizări: Multumesc pentru tot, bafta <3 Quote
Recommended Posts