Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Wendel

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarce vreau sa incerc o experienta noua .

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic e totul oke.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da 

Alte precizări: Va pup pe toti .

Cerere acceptata

Posted

Nick:Caisen

De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc ceva nou cum am auzit ca se deschide SF voi aplica acolo la o factiune si nu mai prea am timp de HA.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Pai....cam nimc....raportu daca vrea Serkone.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da vezi sa dai edit ca nu mai e 40 FP e 60.

Alte precizări:......Bafta in continuare baietii.

Posted

Nick:Caisen

De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc ceva nou cum am auzit ca se deschide SF voi aplica acolo la o factiune si nu mai prea am timp de HA.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Pai....cam nimc....raportu daca vrea Serkone.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da vezi sa dai edit ca nu mai e 40 FP e 60.

Alte precizări:......Bafta in continuare baietii.

Demisie acceptata

Posted (edited)

Nick:Sobraine

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Indiferenta, bataie de joc.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Destule, la  18 zile am r1 trebuia sa am r2, am facut cerere de rank-up, mi-ai acceptat-o, te caut de 4 zile dar nu dau de tine sa-mi dai rank up, asta e bataie de joc.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Sal.

Edited by Sobraine.
Posted

Nick:Hallo

De ce vrei să părăsești Agenția?:Se deschide SF-ul,si as vrea sa ma mut intr-una dintre factiunile de acolo.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,este foarte ok,de abea astept sa revin!

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur.

Alte precizări:Nimic.Bafta!!

Posted

Nick: Josh[]

De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in mafii.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur

Alte precizări:Bafta serkone pupik :*

Posted

Nick: Josh[]

De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in mafii.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:desigur

Alte precizări:Bafta serkone pupik :*

Demisie acceptata

Nick:Sobraine

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Indiferenta, bataie de joc.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Destule, la  18 zile am r1 trebuia sa am r2, am facut cerere de rank-up, mi-ai acceptat-o, te caut de 4 zile dar nu dau de tine sa-mi dai rank up, asta e bataie de joc.

Alte precizări: Sal.

Nick:Hallo

De ce vrei să părăsești Agenția?:Se deschide SF-ul,si as vrea sa ma mut intr-una dintre factiunile de acolo.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,este foarte ok,de abea astept sa revin!

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur.

Alte precizări:Nimic.Bafta!!

Demisii acceptate

Posted

Nick: Rydan

De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in SI SF.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Multumesc de sansa acordata.

Posted

Nick: ARROW

De ce vrei să părăsești Agenția?: Principalul motiv ar fi ca se deschide orasul San Fierro si ca vreau sa revin intr-o factiune de tip School Instructors.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, chiar mi-a placut sincer, conducere de treaba, este exact cu mi-o amintesc de pe serverul Blue este o factiune in care ai parte de actiune.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Mi se pare normal.

Alte precizări: Sper sa pot reveni candva findca chiar mi-a placut, deseori m-am intrebat care este factiunea mea preferata dar niciodata nu am putut alege dintre Hitman Agency si School Instructors chiar daca am stat mai mult in School Instructors. O sa imi lipseasca rezolvarea contractelor, colegi care ma ajutau, conducerea care era de treaba si costumurile negre pe care le avea factiunea. Va urez succes tuturor si un viitor cat mai stralucit pe server!

Posted

Nick: ARROW

De ce vrei să părăsești Agenția?: Principalul motiv ar fi ca se deschide orasul San Fierro si ca vreau sa revin intr-o factiune de tip School Instructors.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, chiar mi-a placut sincer, conducere de treaba, este exact cu mi-o amintesc de pe serverul Blue este o factiune in care ai parte de actiune.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Mi se pare normal.

Alte precizări: Sper sa pot reveni candva findca chiar mi-a placut, deseori m-am intrebat care este factiunea mea preferata dar niciodata nu am putut alege dintre Hitman Agency si School Instructors chiar daca am stat mai mult in School Instructors. O sa imi lipseasca rezolvarea contractelor, colegi care ma ajutau, conducerea care era de treaba si costumurile negre pe care le avea factiunea. Va urez succes tuturor si un viitor cat mai stralucit pe server!

Nick: Rydan

De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma duc in SI SF.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Multumesc de sansa acordata.

Demisii

Posted

Nick: Vance

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu am raport-ul facut si nu am timp sa-l fac.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Bafta, sa nu crezi ca e din cauza fw, oricum puneam demisie.

Posted

Nick:Stalin

De ce vrei să părăsești Agenția?:nu mai am timp pentru raport

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:nimic

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Alte precizări:Succes Fratele meu Serk :*

Posted

Nick: Vance

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu am raport-ul facut si nu am timp sa-l fac.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Bafta, sa nu crezi ca e din cauza fw, oricum puneam demisie.

Nick:Stalin

De ce vrei să părăsești Agenția?:nu mai am timp pentru raport

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:nimic

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Alte precizări:Succes Fratele meu Serk :*

Demisii acceptate

Posted

Nick: Ciprian.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp sa ma ocup de joc

Alte precizări:Bafta si multumesc ptr sansa acordata

Posted

Nick: Ciprian.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp sa ma ocup de joc

Alte precizări:Bafta si multumesc ptr sansa acordata

Demisie acceptata

Posted (edited)

Nick: FunnyOne

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pur si simplu. tot departamentu ramane forta. :3

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar nu cred ca este cazul in momentul de fata.

Alte precizări: As vrea sa-ti urez bafta cu factiune, Serkone. Nr1, sal.

Edited by FunnyOne
Posted

Nick: FunnyOne

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pur si simplu. tot departamentu ramane forta. :3

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar nu cred ca este cazul in momentul de fata.

Alte precizări: As vrea sa-ti urez bafta cu factiune, Serkone. Nr1, sal.

Demisie acceptata

Posted

Nick:THiNK.

De ce vrei să părăsești Agenția?:Am niste probleme.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Am 20 de zile din cate stiu.

Alte precizări:Bafta tuturor si la mai putine sanctiuni!

Posted

Nick:THiNK.

De ce vrei să părăsești Agenția?:Am niste probleme.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Am 20 de zile din cate stiu.

Alte precizări:Bafta tuturor si la mai putine sanctiuni!

Demisie acceptata

Posted (edited)

Nick: piKy

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa mai joc. 

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Este perfecta.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Succes tuturor si mai putine fail-uri.

Retrag demisia.

Edited by piKy
Posted

Nick: Fortunne

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu este locul meu aici.

Alte precizări: Multa bafta

Posted (edited)

Nick: Fortunne

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu este locul meu aici.

Alte precizări: Multa bafta

Cerere acceptata

Edited by Serkone
Posted

Nick: W1kked

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula asa.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt.

Alte precizări: Multumesc pentru tot, bafta <3 

Posted

Nick: W1kked

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt.

Cerere acceptata

Posted

Nick: scrum