mitzzzzza Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nick: AdX. De ce vrei să părăsești Agenția?: Am niste probleme si nu prea mai am timp de samp, imi pare rau ca nu am putut ajunge la rank 5 dar asta e, poate voi reveni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Este foarte perfecta asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salutari tuturor si multumesc King pentru sansa acordata, iti urez succes mai departe, salut. Demisie acceptata. Quote
ZiKo23 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Nick: Aditu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am primit ban pentru 90 de zile pe motiv : No-recoil dar nu aveam nimic , si doresc sa nu primesc uninvite pentru inactivitate, ci pentru Cerere de demisie, pot intra pe alt cont aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este pus la punct. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Chiar imi pare rau ca parasesc aceasta agentie , dar nu am ce sa fac ca nu primesc unban.. cu toate ca nu am facut nimic. 90Days pe bara, defapt pe alt cont. Cu stima Mr.cH3lu Quote
mitzzzzza Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nick: Aditu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am primit ban pentru 90 de zile pe motiv : No-recoil dar nu aveam nimic , si doresc sa nu primesc uninvite pentru inactivitate, ci pentru Cerere de demisie, pot intra pe alt cont aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este pus la punct. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Chiar imi pare rau ca parasesc aceasta agentie , dar nu am ce sa fac ca nu primesc unban.. cu toate ca nu am facut nimic. 90Days pe bara, defapt pe alt cont. Cu stima Mr.cH3lu Cerere de demisie acceptata, o sa fii demis cu motivul 'Banned'. 1 Quote
.Flawless Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Nick: @V.endetta De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp să fac raport. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este pus la punct. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Poate voi reveni atunci când am mai mult timp, momentan, timpul meu este ocupat. Quote
mitzzzzza Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Nick: @V.endetta De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp să fac raport. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este pus la punct. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Poate voi reveni atunci când am mai mult timp, momentan, timpul meu este ocupat. Te voi demite in aproximativ 24 de ore, o sa astept sa intri in joc. Daca nu vei intra in maxim 24 de ore, atunci o sa te demit. Edited February 19, 2016 by KingOfLionS Quote
sebyk1998 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick: Sebastiian De ce vrei să părăsești Agenția?: Retired staff member, nu mai joc samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, nu imi mai pasa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta multa! Quote
mitzzzzza Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nick: Sebastiian De ce vrei să părăsești Agenția?: Retired staff member, nu mai joc samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, nu imi mai pasa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta multa! demisie acceptata. Quote
Gabriel Ghiun Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 (edited) Retrag. Edited February 23, 2016 by Gabbe Quote
WuT Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nick: KenTHD De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece merg sa ajut un prieten cu factiunea. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes King. Quote
mitzzzzza Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nick: KenTHD De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece merg sa ajut un prieten cu factiunea. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes King. Demisie acceptata. Quote
Yamasaki Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nick: Frankenstein De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg intr-un departament, pentru o perioada de timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, este excelent asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, desigur. Alte precizări: Doresc sa-ti multumesc pentru sansa acordata, a fost o experienta pe cinste, chiar daca nu am reusit sa promovez, m-am simtit bine alaturi de voi, sunteti niste baieti de nota 10. Spor la munca, bafta si cu prima ocazie care mi se ofera, sigur voi revenii in aceasta factiune. Aveti grija de voi! Quote
mitzzzzza Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nick: Frankenstein De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg intr-un departament, pentru o perioada de timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, este excelent asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, desigur. Alte precizări: Doresc sa-ti multumesc pentru sansa acordata, a fost o experienta pe cinste, chiar daca nu am reusit sa promovez, m-am simtit bine alaturi de voi, sunteti niste baieti de nota 10. Spor la munca, bafta si cu prima ocazie care mi se ofera, sigur voi revenii in aceasta factiune. Aveti grija de voi! Demisie acceptata. Quote
Gabriel Ghiun Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) Retrag. Edited February 26, 2016 by Gabbe Quote
AlexandruAndriesi Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nick: Pam De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma las se SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este totul perfect Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare la toti. Quote
mitzzzzza Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nick: FranKL1n De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Kingule, sa duci liderul mai mult ca Serk =]. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Multumesc! Nick: Pam De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma las se SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este totul perfect Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare la toti. Demisi acceptate. Quote
Gabriel Ghiun Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Voi incerca ceva nou, probabil revin in HA, insa nu cu vreo functie, ci ca un membru obisnuit. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta multa! Quote
mitzzzzza Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Voi incerca ceva nou, probabil revin in HA, insa nu cu vreo functie, ci ca un membru obisnuit. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta multa! Demisie acceptata. Quote
UZY Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick: UZY De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am simtit foarte bine in aceasta factiune, dar din pacate nu mai am timp sa joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea ce ar trebui schimbat. Cred ca e bine asa cum e acum. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar am 29 de zile in Agentie. Alte precizări: Sper sa intelegi ca nu mai am timp sa joc si sa-mi accepti demisia. Multumesc! (Nu am facut cererei de invoire pentru ca am tot sperat ca o sa revin, dar se pare ca nu mai am timpul necesar pentru a continua...) Quote
mitzzzzza Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick: UZY De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am simtit foarte bine in aceasta factiune, dar din pacate nu mai am timp sa joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea ce ar trebui schimbat. Cred ca e bine asa cum e acum. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar am 29 de zile in Agentie. Alte precizări: Sper sa intelegi ca nu mai am timp sa joc si sa-mi accepti demisia. Multumesc! (Nu am facut cererei de invoire pentru ca am tot sperat ca o sa revin, dar se pare ca nu mai am timpul necesar pentru a continua...) Demisie acceptata, findca nu ai raportul de activitate complet, vei fii demis cu Raport incomplet. Quote
sEbby Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Nick: p0ker De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am facut multe greseli si nu mai pot continua. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: O sa-mi lipsiti. Spor la contracte pe Twister . Quote
mitzzzzza Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nick: p0ker De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am facut multe greseli si nu mai pot continua. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: O sa-mi lipsiti. Spor la contracte pe Twister . Demisie acceptata. Quote
Mihai Mrejeru Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nick: Miiai. De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa parasesc agentia deoarece m-am saturat sa fac contracte. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cred ca ar trebui micsorate rapoartele de acivitate. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta, baieti ! Quote
mitzzzzza Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nick: Miiai. De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa parasesc agentia deoarece m-am saturat sa fac contracte. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cred ca ar trebui micsorate rapoartele de acivitate. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta, baieti ! Demisie acceptata. Quote
Cosmin Alin Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) vreau sa aman cererea de demisie Edited March 4, 2016 by xKaTTa Quote
Catrici Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick:Alexkiller De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,ii foarte bine. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Va multumesc pentru sansa acordata.Succes!! Quote
Recommended Posts