Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: AdX.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Am niste probleme si nu prea mai am timp de samp, imi pare rau ca nu am putut ajunge la rank 5 dar asta e, poate voi reveni.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Este foarte perfecta asa cum este.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Salutari tuturor si multumesc King pentru sansa acordata, iti urez succes mai departe, salut.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Aditu.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am primit ban pentru 90 de zile pe motiv : No-recoil dar nu aveam nimic , si doresc sa nu primesc uninvite pentru inactivitate, ci pentru Cerere de demisie, pot intra pe alt cont aici.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este pus la punct.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Chiar imi pare rau ca parasesc aceasta agentie , dar nu am ce sa fac ca nu primesc unban.. cu toate ca nu am facut nimic. 90Days pe bara, defapt pe alt cont. Cu stima Mr.cH3lu

Posted

Nick: Aditu.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am primit ban pentru 90 de zile pe motiv : No-recoil dar nu aveam nimic , si doresc sa nu primesc uninvite pentru inactivitate, ci pentru Cerere de demisie, pot intra pe alt cont aici.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Chiar imi pare rau ca parasesc aceasta agentie , dar nu am ce sa fac ca nu primesc unban.. cu toate ca nu am facut nimic. 90Days pe bara, defapt pe alt cont. Cu stima Mr.cH3lu

Cerere de demisie acceptata, o sa fii demis cu motivul 'Banned'.

• Upvote 1
Posted

Nick: @V.endetta

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp să fac raport.

Alte precizări: Poate voi reveni atunci când am mai mult timp, momentan, timpul meu este ocupat.

Posted (edited)

Nick: @V.endetta

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp să fac raport.

Alte precizări: Poate voi reveni atunci când am mai mult timp, momentan, timpul meu este ocupat.

Te voi demite in aproximativ 24 de ore, o sa astept sa intri in joc. Daca nu vei intra in maxim 24 de ore, atunci o sa te demit. 

Edited by KingOfLionS
Posted

Nick: Sebastiian

De ce vrei să părăsești Agenția?: Retired staff member, nu mai joc samp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, nu imi mai pasa.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Bafta multa!

Posted

Nick: Sebastiian

De ce vrei să părăsești Agenția?: Retired staff member, nu mai joc samp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, nu imi mai pasa.

demisie acceptata.

Posted

Nick: KenTHD

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece merg sa ajut un prieten cu factiunea.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Alte precizări: Succes King.

Posted

Nick: KenTHD

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece merg sa ajut un prieten cu factiunea.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Alte precizări: Succes King.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Frankenstein

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg intr-un departament, pentru o perioada de timp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, este excelent asa cum este.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, desigur.

Alte precizări: Doresc sa-ti multumesc pentru sansa acordata, a fost o experienta pe cinste, chiar daca nu am reusit sa promovez, m-am simtit bine alaturi de voi, sunteti niste baieti de nota 10. Spor la munca, bafta si cu prima ocazie care mi se ofera, sigur voi revenii in aceasta factiune. Aveti grija de voi!

Posted

Nick: Frankenstein

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg intr-un departament, pentru o perioada de timp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, este excelent asa cum este.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, desigur.

Alte precizări: Doresc sa-ti multumesc pentru sansa acordata, a fost o experienta pe cinste, chiar daca nu am reusit sa promovez, m-am simtit bine alaturi de voi, sunteti niste baieti de nota 10. Spor la munca, bafta si cu prima ocazie care mi se ofera, sigur voi revenii in aceasta factiune. Aveti grija de voi!

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Pam

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma las se SA:MP.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este totul perfect

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare la toti.

Posted

Nick: FranKL1n

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de raport.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Kingule, sa duci liderul mai mult ca Serk =].

Alte precizări: Multumesc!

Nick: Pam

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma las se SA:MP.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este totul perfect

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata si mult succes in continuare la toti.

Demisi acceptate.

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?: Voi incerca ceva nou, probabil revin in HA, insa nu cu vreo functie, ci ca un membru obisnuit.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?: Voi incerca ceva nou, probabil revin in HA, insa nu cu vreo functie, ci ca un membru obisnuit.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: UZY

De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am simtit foarte bine in aceasta factiune, dar din pacate nu mai am timp sa joc.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea ce ar trebui schimbat. Cred ca e bine asa cum e acum.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar am 29 de zile in Agentie.

Alte precizări: Sper sa intelegi ca nu mai am timp sa joc si sa-mi accepti demisia. Multumesc! (Nu am facut cererei de invoire pentru ca am tot sperat ca o sa revin, dar se pare ca nu mai am timpul necesar pentru a continua...)

Posted

Nick: UZY

De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am simtit foarte bine in aceasta factiune, dar din pacate nu mai am timp sa joc.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea ce ar trebui schimbat. Cred ca e bine asa cum e acum.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, dar am 29 de zile in Agentie.

Alte precizări: Sper sa intelegi ca nu mai am timp sa joc si sa-mi accepti demisia. Multumesc! (Nu am facut cererei de invoire pentru ca am tot sperat ca o sa revin, dar se pare ca nu mai am timpul necesar pentru a continua...)

Demisie acceptata, findca nu ai raportul de activitate complet, vei fii demis cu Raport incomplet. 

Posted

Nick: p0ker

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am facut multe greseli si nu mai pot continua.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: O sa-mi lipsiti. Spor la contracte pe Twister .

Posted

Nick: p0ker

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am facut multe greseli si nu mai pot continua.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: O sa-mi lipsiti. Spor la contracte pe Twister .

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Miiai.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa parasesc agentia deoarece m-am saturat sa fac contracte.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cred ca ar  trebui micsorate rapoartele de acivitate.

Alte precizări: Bafta, baieti !

Posted

Nick: Miiai.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa parasesc agentia deoarece m-am saturat sa fac contracte.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cred ca ar  trebui micsorate rapoartele de acivitate.

Alte precizări: Bafta, baieti !

Demisie acceptata.

Posted

Nick:Alexkiller

De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc altceva.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,ii foarte bine.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Alte precizări:Va multumesc pentru sansa acordata.Succes!!