mitzzzzza Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nick: catalin7 De ce vrei să părăsești Agenția?: 1 luna a rank up Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic frt, e frumos rau Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da Alte precizări: succes, factiunea asta mi-a plăcut cel mai mult. Păcat.. succes Demisie acceptata Quote
Jumong. Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Nick:JUMONG. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc mult King pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Nick:JUMONG. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc mult King pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
Razvan_M Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Nick: Razvan_M De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma las o vreme de Sa-mp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul. Alte precizări: King iti multumesc pentru sansa acordata, va urez multa bafta in continuare. Edited November 11, 2016 by Razvan_M Quote
mitzzzzza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nick: Razvan_M De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma las o vreme de Sa-mp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul. Alte precizări: King iti multumesc pentru sansa acordata, va urez multa bafta in continuare. Demisie acceptata. Quote
FortaDamage1 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Nick: Damage. De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Nick: Damage. De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
kLs123 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Retrag. Edited November 13, 2016 by .kLs Quote
Smokye Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Retrag Edited November 15, 2016 by .Smoky Quote
Smokye Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) Am retraso cererea! Nu imi parasesc eu familia Hitman Agency :> Edited November 16, 2016 by .Smoky Quote
mitzzzzza Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) Nick: Smoky. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu vreu sa dau detalii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da am Alte precizări: salut! Nick: De ce vrei să părăsești Agenția?: Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Alte precizări: Demisie acceptata. O sa te demit in jurul orei 23:00, poate o sa te razgandesti din nou pana atunci. Edited November 16, 2016 by KingOfLionS Quote
LuCyAn. Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nick: CanabiSDe ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de raport!Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, este perfecta si minunata asa cum este acum.Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata! Va urez multa bafta cu raportul. Quote
mitzzzzza Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nick: CanabiS De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de raport! Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, este perfecta si minunata asa cum este acum. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata! Va urez multa bafta cu raportul. Demisie acceptata. Quote
Webster Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nick: WebsterDe ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg rank 6 la Ilusyon pentru a-l ajuta spre a coordona factiunea corect.Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, organizarea este perfecta.Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nick: Webster De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg rank 6 la Ilusyon pentru a-l ajuta spre a coordona factiunea corect. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, organizarea este perfecta. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
Daegon Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 (edited) Retrag! Edited November 24, 2016 by Daegon Quote
Oana_22 Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 (edited) Retrag! Edited November 24, 2016 by Oana. Quote
Marian.BF Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nick:Marian De ce vrei să părăsești Agenția?:Avand in vedere ca sunt clasa a 12-a am de invatat foarte mult, poate o sa revin candva pe server. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, king iti faci o treaba de nota 10 cu factiunea felicitarile mele. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Salut, imi pare rau Quote
mitzzzzza Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nick:Marian De ce vrei să părăsești Agenția?:Avand in vedere ca sunt clasa a 12-a am de invatat foarte mult, poate o sa revin candva pe server. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, king iti faci o treaba de nota 10 cu factiunea felicitarile mele. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Salut, imi pare rau Cerere acceptata. Quote
Gabriel Ghiun Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Imi pica net-ul, am la dispozitie 5 minute sa intru la sedinta, net-ul nu revine. Sunt sanctionat cu 2 saptamani la rank-up, nu e ok. Quote
mitzzzzza Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Imi pica net-ul, am la dispozitie 5 minute sa intru la sedinta, net-ul nu revine. Sunt sanctionat cu 2 saptamani la rank-up, nu e ok. Demisie acceptata. Quote
WuT Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Nick: KenTHD. De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru că am pierdut un pariu si am zis ca dacă dau un fail de fw pana la rank 5 trebuie sa pun demisia. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king e un lider perfect, tot așa șefu` Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mult succes tuturor, mi-a parut bine. Quote
mitzzzzza Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Nick: KenTHD. De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru că am pierdut un pariu si am zis ca dacă dau un fail de fw pana la rank 5 trebuie sa pun demisia. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king e un lider perfect, tot așa șefu` Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mult succes tuturor, mi-a parut bine. Demisie acceptata Quote
mada21radoi Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nick: ca$HDe ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca mi-am facut datoria in aceasta factiune si doresc sa incerc ceva cu totul nou.Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, organizarea este perfecta.Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nick: ca$H De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca mi-am facut datoria in aceasta factiune si doresc sa incerc ceva cu totul nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, organizarea este perfecta. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts