Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: catalin7

De ce vrei să părăsești Agenția?: 1 luna a rank up

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic frt, e frumos rau

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da

Alte precizări: succes, factiunea asta mi-a plăcut cel mai mult. Păcat.. succes

Demisie acceptata

Posted

Nick:JUMONG.

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Deoarece nu mai am timp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Multumesc mult King pentru sansa acordata.

Posted

Nick:JUMONG.

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Deoarece nu mai am timp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Multumesc mult King pentru sansa acordata.

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nick: Razvan_M

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma las o vreme de Sa-mp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul.

Alte precizări: King iti multumesc pentru sansa acordata, va urez multa bafta in continuare.

Edited by Razvan_M
Posted

Nick: Razvan_M

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma las o vreme de Sa-mp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul.

Alte precizări: King iti multumesc pentru sansa acordata, va urez multa bafta in continuare.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Damage.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si altceva.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Damage.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si altceva.

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nick: Smoky.

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Nu vreu sa dau detalii.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da am

Alte precizări: salut!

Nick:

De ce vrei să părăsești Agenția?:

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:

Alte precizări:

Demisie acceptata. O sa te demit in jurul orei 23:00, poate o sa te razgandesti din nou pana atunci.

Edited by KingOfLionS
Posted

Nick: CanabiS
De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de raport!
Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, este perfecta si minunata asa cum este acum.
Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata! Va urez multa bafta cu raportul.

Posted

Nick: CanabiS

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de raport!

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, este perfecta si minunata asa cum este acum.

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata! Va urez multa bafta cu raportul.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Webster
De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg rank 6 la Ilusyon pentru a-l ajuta spre a coordona factiunea corect.
Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, organizarea este perfecta.

Posted

Nick: Webster

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa merg rank 6 la Ilusyon pentru a-l ajuta spre a coordona factiunea corect.

Demisie acceptata.

Posted

Nick:Marian

De ce vrei să părăsești Agenția?:Avand in vedere ca sunt clasa a 12-a am de invatat foarte mult, poate o sa revin candva pe server.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, king iti faci o treaba de nota 10 cu factiunea felicitarile mele.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:Salut, imi pare rau

Posted

Nick:Marian

De ce vrei să părăsești Agenția?:Avand in vedere ca sunt clasa a 12-a am de invatat foarte mult, poate o sa revin candva pe server.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, king iti faci o treaba de nota 10 cu factiunea felicitarile mele.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:Salut, imi pare rau

Cerere acceptata. 

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Doresc sa incerc ceva nou.

Alte precizări: Imi pica net-ul, am la dispozitie 5 minute sa intru la sedinta, net-ul nu revine. Sunt sanctionat cu 2 saptamani la rank-up, nu e ok.

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?:  Doresc sa incerc ceva nou.

Alte precizări: Imi pica net-ul, am la dispozitie 5 minute sa intru la sedinta, net-ul nu revine. Sunt sanctionat cu 2 saptamani la rank-up, nu e ok.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: KenTHD.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru că am pierdut un pariu si am zis ca dacă dau un fail de fw pana la rank 5 trebuie sa pun demisia.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king e un lider perfect, tot așa șefu`

Alte precizări: Mult succes tuturor, mi-a parut bine.

Posted

Nick: KenTHD.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru că am pierdut un pariu si am zis ca dacă dau un fail de fw pana la rank 5 trebuie sa pun demisia.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king e un lider perfect, tot așa șefu`

Alte precizări: Mult succes tuturor, mi-a parut bine.

Demisie acceptata

Posted

Nick: ca$H
De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca mi-am facut datoria in aceasta factiune si doresc sa incerc ceva cu totul nou.

Posted

Nick: ca$H

De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca mi-am facut datoria in aceasta factiune si doresc sa incerc ceva cu totul nou.

Demisie acceptata.