L4ys Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Nick: L4ys De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderul fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Quote
SERK0NE Posted October 19, 2015 Author Posted October 19, 2015 Nick: L4ys De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderul fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Demisie acceptata Quote
Xardas Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Nick: Xardas De ce vrei să părăsești Agenția?: Parasesc tara si nu mai pot intra pe samp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu am intampinat greutati sau inconveniente in aceasta agentie, poate doar sa existe un colectiv putin mai unit si mai comunicativ in rest totul a fost ok. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da dar sigur eu am +14zile in agentie Alte precizări: Hitman Agentcy a fost locul perfect pentru mine, am gasit in aceasta factiune multe momente de intensitate si suspans contracte care nu seamana deloc unul cu celalalt, am gasit un staff foarte bine organizat si serios si va multumesc ca am avut onoarea sa lucrez cu voi, sper ca pe viitor sa pot reveni in aceasta agentie. Mult succes in continuare tuturor si Bafta. Quote
SERK0NE Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Nick: Xardas De ce vrei să părăsești Agenția?: Parasesc tara si nu mai pot intra pe samp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu am intampinat greutati sau inconveniente in aceasta agentie, poate doar sa existe un colectiv putin mai unit si mai comunicativ in rest totul a fost ok. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: da dar sigur eu am +14zile in agentie Alte precizări: Hitman Agentcy a fost locul perfect pentru mine, am gasit in aceasta factiune multe momente de intensitate si suspans contracte care nu seamana deloc unul cu celalalt, am gasit un staff foarte bine organizat si serios si va multumesc ca am avut onoarea sa lucrez cu voi, sper ca pe viitor sa pot reveni in aceasta agentie. Mult succes in continuare tuturor si Bafta. Demisie acceptata Quote
XenoOon Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) Nick: XenoOon De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderul fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Bafta! Edited October 24, 2015 by Republicans XenoOon Quote
SERK0NE Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Nick: XenoOon De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderul fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Bafta! Demisie acceptata Quote
Dylan Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nick: Dylan De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu ma caracterizeaza tipul acesta de factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: - Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Quote
SERK0NE Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Nick: Dylan De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu ma caracterizeaza tipul acesta de factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: - Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Cerere acceptata Quote
Dariusel Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nick: Dariusel De ce vrei să părăsești Agenția?: Merg in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e frumoasa factiunea. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am 14 zile. Alte precizări: Sper sa revin intr-o zi, multumesc de sansa acordata. Quote
SERK0NE Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Nick: Dariusel De ce vrei să părăsești Agenția?: Merg in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e frumoasa factiunea. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am 14 zile. Alte precizări: Sper sa revin intr-o zi, multumesc de sansa acordata. Demisie acceptata Quote
aLonE Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Nick: aLonE De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si alta factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Quote
SERK0NE Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Nick: aLonE De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si alta factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Demisie acceptata Quote
RAGGAMURF Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Nick:Raggamurf.De ce vrei să părăsești Agenția?:Consider ca am stat destul timp in aceasta factiune.Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.Alte precizări:Succes. Quote
SERK0NE Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Nick:Raggamurf. De ce vrei să părăsești Agenția?:Consider ca am stat destul timp in aceasta factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Succes. Demisie acceptata Quote
Zoki Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Nick: Lavinel De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect cu Serkone lider, cel mai bun lider. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor, am petrecut 15-16 zile alaturi de voi, dar m-am simtit foarte bine. Quote
aMz.. Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) RETRAG !! Edited October 30, 2015 by Arbanowski Quote
husseinaljasmi Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 (edited) Nick: HuSSeinCS1 De ce vrei să părăsești Agenția?: Imi doresc sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări: Iti multumesc foarte mult ca ai avut incredere in mine in momentul in care m-ai acceptat in factiune, si acum uite-ma aici rank 5. Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru factiune, iti doresc succes si sper sa ne revedem cu bine. O sa imi lipseasca un lider ca tine. Imi este foarte greu sa ma despart de agentie si de toti colegii mei. Iti urez multa santate si fericire. See you again. Edited October 30, 2015 by husseinaljasmi Quote
SERK0NE Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Nick: Lavinel De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect cu Serkone lider, cel mai bun lider. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor, am petrecut 15-16 zile alaturi de voi, dar m-am simtit foarte bine. Cerere acceptata Nick: HuSSeinCS1 De ce vrei să părăsești Agenția?: Imi doresc sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări: Iti multumesc foarte mult ca ai avut incredere in mine in momentul in care m-ai acceptat in factiune, si acum uite-ma aici rank 5. Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru factiune, iti doresc succes si sper sa ne revedem cu bine. O sa imi lipseasca un lider ca tine. Imi este foarte greu sa ma despart de agentie si de toti colegii mei. Iti urez multa santate si fericire. See you again. Cerere acceptata Quote
Bugged1 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nick: GrimLock. De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai vreau sa fac parte din ea. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări: Succes. Quote
SERK0NE Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Nick: GrimLock. De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai vreau sa fac parte din ea. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări: Succes. Cerere acceptata Quote
Jon. Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Nick:Persy De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu are rost sa mai joc :D Ce ar trebui schimbat la Agenție?:scos ACV Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Salut. Quote
Benjamin Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Cerere acceptata Nick:Persy De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu are rost sa mai joc :D Ce ar trebui schimbat la Agenție?:scos ACV Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Salut. Retrag demisia. Quote
Darius Arbnai Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nick:Arbanowski De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece o sa mă las de samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări: Mult noroc în continuare . Quote
Jon. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nick:Persy De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu are rost sa mai joc :D Ce ar trebui schimbat la Agenție?:scos ACV Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Salut. Demisia ramane. Nu sunt eu Benjamin. http://imgur.com/1Pqfh99 Quote
SERK0NE Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Nick:Arbanowski De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece o sa mă las de samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări: Mult noroc în continuare . Cerere acceptata Quote
Recommended Posts