OG-Josh Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Retrag. momentan. Edited December 7, 2015 by AIM-Josh Quote
MireutaMadalin Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Nick: Sharcky De ce vrei să părăsești Agenția?: O sa ma reintorc curand. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este la locul tau. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:- Edited December 9, 2015 by Republican Sharcky Quote
SERK0NE Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Nick: Sharcky De ce vrei să părăsești Agenția?: O sa ma reintorc curand. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este la locul tau. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:- Demisie acceptata Quote
OG-Josh Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nick: Josh[] De ce vrei să părăsești Agenția?:lipsa de timp, vin obosit de la munca nu am timp de raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:da Alte precizări: Succes, serkone si king <3 Nick:Borsalino De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma retrag. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:da Alte precizări: - Quote
cocain. Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nick: Gufii De ce vrei sa parasesti Agentia?:Dupa cum ati observat nu prea am fost activ in ultima vreme, nu mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agentie?: mai multe Maverick-uri ;)) Esti de acord sa fii demis cu 40 fp in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14zile in Agentie: Da,am 10zile doar..si imi pare rau Alte precizari?: Cu prima ocazie ma voi intoarce inapoi..cel mai sigur dupa anul nou. Bafta tuturor. Multumesc King si Serkonaş Quote
SERK0NE Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Nick: Josh[] De ce vrei să părăsești Agenția?:lipsa de timp, vin obosit de la munca nu am timp de raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:da Alte precizări: Succes, serkone si king <3 Nick:Borsalino De ce vrei să părăsești Agenția?: Ma retrag. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:da Alte precizări: - Nick: Gufii De ce vrei sa parasesti Agentia?:Dupa cum ati observat nu prea am fost activ in ultima vreme, nu mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agentie?: mai multe Maverick-uri ;)) Esti de acord sa fii demis cu 40 fp in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14zile in Agentie: Da,am 10zile doar..si imi pare rau Alte precizari?: Cu prima ocazie ma voi intoarce inapoi..cel mai sigur dupa anul nou. Bafta tuturor. Multumesc King si Serkonaş Demisii acceptate Quote
Bii Andreea Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nick: Bibi De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu este de mine. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur, am 15 zile. Alte precizări: Sper sa nu precizezi 2/3 fw la demisie, am stat o saptamana cu 2,5fw/3, multumesc. :) Quote
ClauDe Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nick:Gianni. De ce vrei să părăsești Agenția?:Doresc sa incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. totul e perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Va urez multa bafta! Quote
SERK0NE Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Nick:Gianni. De ce vrei să părăsești Agenția?:Doresc sa incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. totul e perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Va urez multa bafta! Demisie acceptata Quote
SERK0NE Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Nick: Bibi De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu este de mine. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur, am 15 zile. Alte precizări: Sper sa nu precizezi 2/3 fw la demisie, am stat o saptamana cu 2,5fw/3, multumesc. :) Demisie acceptata Quote
DuDuXd Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nick: Taylor De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:- Quote
SERK0NE Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Nick: Taylor De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:- Demisie acceptata Quote
Lauuuuur. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nick: iReckleZ. De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă duc să-mi ajut un prieten în Rifa. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Nimic. Quote
SERK0NE Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Nick: iReckleZ. De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă duc să-mi ajut un prieten în Rifa. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Nimic. Demisie acceptata Quote
Blasen Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nick: BlaseN De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ma reintorc in factiunea mea de suflet. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimica, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salut si succes! Quote
SERK0NE Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Nick: BlaseN De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ma reintorc in factiunea mea de suflet. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimica, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salut si succes! Demisie acceptata Quote
Tonny.Montana Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Nick: Tonny.montana De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa plec in Caraibe de craciun sa fac niste bani acolo si nu o sa am timp de acest joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mai nimic,cred. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multumesc anticipat. Quote
SERK0NE Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Nick: Tonny.montana De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa plec in Caraibe de craciun sa fac niste bani acolo si nu o sa am timp de acest joc. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mai nimic,cred. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multumesc anticipat. Cerere acceptata Quote
Vulpea Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Nick:Vulpea De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu am timpul necesar pentru a termina contractul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, este perfecta asa cum e. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur Alte precizări:Va pupa Vulpea. Quote
SERK0NE Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Nick:Vulpea De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu am timpul necesar pentru a termina contractul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, este perfecta asa cum e. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur Alte precizări:Va pupa Vulpea. Demisie acceptata Quote
Scrum Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Nick: Kendama. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu stiu. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Este de acord. Alte precizări: Postez aceasta cerere de demisie la cererea colegului meu Kendama. deoarece el nu mai detine contul pe forum si mi-a cerut asta. : Retrage! Edited December 22, 2015 by ScrumBAWS Quote
Gang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) retrag momentan Edited December 22, 2015 by Gang Hitman Quote
Gang Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nick: Gang. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor! Quote
RaMi. Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Nick:Stalin De ce vrei să părăsești Agenția?:vreau duc undeva Ce ar trebui schimbat la Agenție?:cops Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Succes Fratele meu Serkone :* Bafta Quote
SERK0NE Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Nick: Gang. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor! Nick:Stalin De ce vrei să părăsești Agenția?:vreau duc undeva Ce ar trebui schimbat la Agenție?:cops Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Succes Fratele meu Serkone :* Bafta Demisii acceptate Quote
Recommended Posts