SERK0NE Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 Nick: scrum De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp, am foarte mult de invatat in ultima perioada. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este in regula asa. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt. Alte precizări: Multumesc pentru tot, bafta <3 Cerere acceptata Quote
Ndm Dani Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Nick: iCEMAA De ce vrei să părăsești Agenția?: Odata cu aceasta demisie din Hitman Agency vine si retragerea mea din acest joc, mult succes. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mersi frumos. Quote
SERK0NE Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Nick: iCEMAA De ce vrei să părăsești Agenția?: Odata cu aceasta demisie din Hitman Agency vine si retragerea mea din acest joc, mult succes. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mersi frumos. Cerere acceptata Quote
.ADRIANN Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Nick: HiRO De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai am timp de acest joc. O sa stau o perioada civil. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, doar unii membrii, care mi s-au dovedit a fi post-hunteri. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Sper sa fiu demis si salut King si Serk1 cu factiunea. Edited January 27, 2016 by HiRO BAWS Quote
BogDanH Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) - Edited January 27, 2016 by Zeus.B Quote
SERK0NE Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Nick: HiRO De ce vrei să părăsești Agenția?: Pentru ca nu mai am timp de acest joc. O sa stau o perioada civil. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, doar unii membrii, care mi s-au dovedit a fi post-hunteri. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Sper sa fiu demis si salut King si Serk1 cu factiunea. Demisie acceptata Quote
AragorN Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nick: JayKode De ce vrei să părăsești Agenția?: A plecat liderul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, am sa vad pe parcurs ce trebuie. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes pentru noul lider. Quote
mitzzzzza Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nick: JayKode De ce vrei să părăsești Agenția?: A plecat liderul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, am sa vad pe parcurs ce trebuie. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes pentru noul lider. Cerere de demisie acceptata. Quote
LucianFafuMaxim Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nick:Cadittza De ce vrei să părăsești Agenția?:Pentru ca vreau sa intru in mafii pe acest cont. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări: Va salut si multa bafta. King nu ies ca ai luat lider dar ma apuc de mafii pup si bafta. Quote
mitzzzzza Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nick:Cadittza De ce vrei să părăsești Agenția?:Pentru ca vreau sa intru in mafii pe acest cont. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur. Alte precizări: Va salut si multa bafta. King nu ies ca ai luat lider dar ma apuc de mafii pup si bafta. Cerere de demisie acceptata. Quote
Alexandrua Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nick:CrazySnek De ce vrei să părăsești Agenția?:Pentru ca am 2/3 si daca voi mai da un fail imi voi strica fh Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic este buna asa cum este Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:D a sunt de acord Alte precizări:Nu sunt alte precizari Quote
mitzzzzza Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nick:CrazySnek De ce vrei să părăsești Agenția?:Pentru ca am 2/3 si daca voi mai da un fail imi voi strica fh Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic este buna asa cum este Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție? :D a sunt de acord Alte precizări:Nu sunt alte precizari Cerere de demisie acceptata. Quote
DanyWTF Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Edited February 5, 2016 by Hope. Quote
RayZenix Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nick: George_Robert De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de report Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Sa se anunte cand se da /fvr Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul. Alte precizări: Spor la contracte! Poate o sa ma reintorc cand am timp (bine-inteles, daca ma mai acceptati). Salut toti membrii! Quote
mitzzzzza Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nick: George_Robert De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de report Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Sa se anunte cand se da /fvr Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu este cazul. Alte precizări: Spor la contracte! Poate o sa ma reintorc cand am timp (bine-inteles, daca ma mai acceptati). Salut toti membrii! Cerere de demisie acceptata. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. Nick: Hope. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta la raport baietii si aveti grija cu fail-urile. cerere de demisie acceptata. Quote
TucsoN Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick: Trevor. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa merg intr-un departament. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Quote
mitzzzzza Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nick: Trevor. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa merg intr-un departament. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Demisie acceptata. Quote
Kosmos Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Nick: Master. De ce vrei să părăsești Agenția?: Fw Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingOfLions face o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor hitmanilor. <3 Quote
mitzzzzza Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Nick: Master. De ce vrei să părăsești Agenția?: Fw Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingOfLions face o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor hitmanilor. <3 Demisie acceptata. Quote
Fiasco Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Nick: Fiasco De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă-ntorc în departamente. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Conducerea. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salutări. Quote
mitzzzzza Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Nick: Fiasco De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă-ntorc în departamente. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Conducerea. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salutări. Demisie acceptata. Quote
.Flawless Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) retrag Edited February 14, 2016 by SHIFT OFFiCiAl Quote
mitzzzzza Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nick: @V.endetta De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am 2/3 FW's si nu doresc ca in F.H-ul meu sa apara 3/3 FW's. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu are trebui schimbat nimic, este perfecta. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salutari tuturor. Demisie acceptata, cu conditia sa imi confirmi in joc. Atat timp cat la contul de pe forum apare alt nume, nu am garantia ca esti tu. Quote
mitzzzzza Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 retrag Cerere de demisie anulata. Data viitoare fii mai hotarat. Quote
adX... Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nick: AdX. De ce vrei să părăsești Agenția?: Am niste probleme si nu prea mai am timp de samp, imi pare rau ca nu am putut ajunge la rank 5 dar asta e, poate voi reveni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Este foarte perfecta asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salutari tuturor si multumesc King pentru sansa acordata, iti urez succes mai departe, salut. Quote
Recommended Posts