mitzzzzza Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick:Alexkiller De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,ii foarte bine. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da Alte precizări:Va multumesc pentru sansa acordata.Succes!! Demisie acceptata, insa daca nu ai raportul complet o sa fii demis pe motiv raport incomplet, exact cum prevede si regulamentul. Quote
Mishuux Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: piKy De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ies din aceasta factiune pentru ca vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Totul e perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Succes. Quote
mitzzzzza Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: piKy De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ies din aceasta factiune pentru ca vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Totul e perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Succes. Demisie acceptata. Quote
Kratos Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: Kratos De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mentalitatea si gandirea unor oameni care au uitat ca sa-mp este doar un joc. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Cele bune. Quote
mitzzzzza Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nick: Kratos De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mentalitatea si gandirea unor oameni care au uitat ca sa-mp este doar un joc. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Cele bune. Demisie acceptata. Quote
cocain. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 (edited) Nick: Gufii De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de contracte, oricum incerc sa ma las de samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, sunteti cei mai buni hitmani din lume <3 Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Bineinteles Alte precizări: Bafta all Edited March 7, 2016 by Gufii Quote
mitzzzzza Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick: Gufii De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de contracte, oricum incerc sa ma las de samp Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, sunteti cei mai buni hitmani din lume <3 Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Bineinteles Alte precizări: Bafta all Demisie acceptata. 1 Quote
Cosmin Alin Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Nick: tibacosmin De ce vrei să părăsești Agenția?: vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: nimic este o factiune foarte buna si ce mai dorita sper sa revin inapoi printre voi Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur Alte precizări: Multumesc Quote
mitzzzzza Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Nick: tibacosmin De ce vrei să părăsești Agenția?: vreau sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: nimic este o factiune foarte buna si ce mai dorita sper sa revin inapoi printre voi Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur Alte precizări: Multumesc Demisie acceptata. Quote
manu13 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Nick: Manul De ce vrei să părăsești Agenția?: Calculator stricat, nu am posibilități să îmi cumpăr altul până în luna Mai. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:Va mulțumesc tuturor pentru toate momentele frumoase, revin tot aici în lună Mai, succes. Quote
mitzzzzza Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Nick: Manul De ce vrei să părăsești Agenția?: Calculator stricat, nu am posibilități să îmi cumpăr altul până în luna Mai. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări:Va mulțumesc tuturor pentru toate momentele frumoase, revin tot aici în lună Mai, succes. Demisie acceptata. Quote
Bugged1 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick: FLAV1U De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp pentru jocuri. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: E totul în regulă. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes tuturor colegilor ! :) Quote
mitzzzzza Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick: FLAV1U De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp pentru jocuri. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: E totul în regulă. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Succes tuturor colegilor ! :) Demisie acceptata. Quote
Don.Giovanni Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick: YmiR De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece plec din tara si nu o sa mai pot intra. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e foarte ok asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nick: YmiR De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece plec din tara si nu o sa mai pot intra. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e foarte ok asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
IuLianFlorin Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick: ekipS De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa ma ocup. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări: V-am pupat. http://imgur.com/zGSJpJJ Quote
mitzzzzza Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nick: ekipS De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa ma ocup. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări: V-am pupat. http://imgur.com/zGSJpJJ Cerere acceptata. Quote
Oana_22 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) wrong topic Edited March 14, 2016 by Oana. Quote
Suly99 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) wrong topic Edited March 14, 2016 by _Bogdan_ Quote
Suly99 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nick: Bogdan. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: King, succes cu functia de lider, ramas bun membrii mei dragi. Quote
mitzzzzza Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Nick: Bogdan. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: King, succes cu functia de lider, ramas bun membrii mei dragi. Demisie acceptata, iti multumim pentru toata munca depusa, sper sa te reintorci. Quote
Alyn Maryus Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Nick:Mr.Joker De ce vrei să părăsești Agenția?:M-am plictisit.Factiunea era mult mai atragatore cu fostii co-lideri.(Oana,BogdaN.) Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Bafta. Quote
mitzzzzza Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Nick:Mr.Joker De ce vrei să părăsești Agenția?:M-am plictisit.Factiunea era mult mai atragatore cu fostii co-lideri.(Oana,BogdaN.) Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata. Quote
Kitzu. Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick: Kitzu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:King, mult succes cu finctia de lider, ai grija de tine, bafta! Quote
mitzzzzza Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick: Kitzu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:King, mult succes cu finctia de lider, ai grija de tine, bafta! Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts