Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:Alexkiller

De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau sa incerc altceva.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic,ii foarte bine.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Alte precizări:Va multumesc pentru sansa acordata.Succes!!

Demisie acceptata, insa daca nu ai raportul complet o sa fii demis pe motiv raport incomplet, exact cum prevede si regulamentul.

Posted

Nick: piKy

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ies din aceasta factiune pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Totul e perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Succes.

Posted

Nick: piKy

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa ies din aceasta factiune pentru ca vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Totul e perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Succes.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Kratos

De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mentalitatea si gandirea unor oameni care au uitat ca sa-mp este doar un joc.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da 

Alte precizări: Cele bune.

Posted

Nick: Kratos

De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Mentalitatea si gandirea unor oameni care au uitat ca sa-mp este doar un joc.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da 

Alte precizări: Cele bune.

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nick: Gufii

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de contracte, oricum incerc sa ma las de samp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, sunteti cei mai buni hitmani din lume <3

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Bineinteles

Alte precizări: Bafta all

Edited by Gufii
Posted

Nick: Gufii

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de contracte, oricum incerc sa ma las de samp

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, sunteti cei mai buni hitmani din lume <3

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Bineinteles

Alte precizări: Bafta all

Demisie acceptata.

• Upvote 1
Posted

Nick: tibacosmin

De ce vrei să părăsești Agenția?:  vreau sa incerc si alte factiuni.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: nimic este o factiune foarte buna si ce mai dorita sper sa revin inapoi printre voi

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur

Alte precizări: Multumesc

Posted

Nick: tibacosmin

De ce vrei să părăsești Agenția?:  vreau sa incerc si alte factiuni.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: nimic este o factiune foarte buna si ce mai dorita sper sa revin inapoi printre voi

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur

Alte precizări: Multumesc

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Manul

De ce vrei să părăsești Agenția?: Calculator stricat, nu am posibilități să îmi cumpăr altul până în luna Mai.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări:Va mulțumesc tuturor pentru toate momentele frumoase, revin tot aici în lună Mai, succes.

Posted

Nick: Manul

De ce vrei să părăsești Agenția?: Calculator stricat, nu am posibilități să îmi cumpăr altul până în luna Mai.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări:Va mulțumesc tuturor pentru toate momentele frumoase, revin tot aici în lună Mai, succes.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: FLAV1U

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp pentru jocuri.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: E totul în regulă.

Alte precizări: Succes tuturor colegilor ! :)

Posted

Nick: FLAV1U

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp pentru jocuri.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: E totul în regulă.

Alte precizări: Succes tuturor colegilor ! :)

Demisie acceptata.

Posted

Nick: YmiR

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece plec din tara si nu o sa mai pot intra.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e foarte ok asa cum este.

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: YmiR

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece plec din tara si nu o sa mai pot intra.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e foarte ok asa cum este.

Alte precizări: Multumesc pentru sansa acordata.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: ekipS

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa ma ocup.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări: V-am pupat.

http://imgur.com/zGSJpJJ

Posted

Nick: ekipS

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp sa ma ocup.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări: V-am pupat.

http://imgur.com/zGSJpJJ

Cerere acceptata.

Posted

Nick: Bogdan.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Probleme personale.

Alte precizări: King, succes cu functia de lider, ramas bun membrii mei dragi.

Posted

Nick: Bogdan.

Alte precizări: King, succes cu functia de lider, ramas bun membrii mei dragi.

Demisie acceptata, iti multumim pentru toata munca depusa, sper sa te reintorci. 

Posted

Nick:Mr.Joker

De ce vrei să părăsești Agenția?:M-am plictisit.Factiunea era mult mai atragatore cu fostii co-lideri.(Oana,BogdaN.)

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Alte precizări:Bafta.

Posted

Nick:Mr.Joker

De ce vrei să părăsești Agenția?:M-am plictisit.Factiunea era mult mai atragatore cu fostii co-lideri.(Oana,BogdaN.)

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Alte precizări:Bafta.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Kitzu.

Alte precizări:King, mult succes cu finctia de lider, ai grija de tine, bafta!

Posted

Nick: Kitzu.

Alte precizări:King, mult succes cu finctia de lider, ai grija de tine, bafta!

Demisie acceptata.