Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Kyubi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Intentionez sa ma las de acest joc .

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic,totul este ok din punctul meu de vedere.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Bafta tuturor ati fost niste colegi minunati !

Posted

Nick: Kyubi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Intentionez sa ma las de acest joc .

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic,totul este ok din punctul meu de vedere.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Bafta tuturor ati fost niste colegi minunati !

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Rocki

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece trec printr-o perioada  mai proasta , si probleme de familie....

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Consider ca totul este ok dupa parearea mea.

Alte precizări: Va urez  bafta tuturor , sa aveti grija de voi !

Posted

Nick: Rocki

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece trec printr-o perioada  mai proasta , si probleme de familie....

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Consider ca totul este ok dupa parearea mea.

Alte precizări: Va urez  bafta tuturor , sa aveti grija de voi !

Demisie acceptata, o sa te demit la ora 15/16 cand ajung acasa. In cazul in care te razgandesti, sa imi trimiti un Pm.

Posted

Nick: Doge.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de raport

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este o conducere de nota 10+

Alte precizări:  Bafta cu factiune, multumesc de sansa acordata si bafta cu liderul si helperul.

Posted

Nick: Doge.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de raport

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este o conducere de nota 10+

Alte precizări:  Bafta cu factiune, multumesc de sansa acordata si bafta cu liderul si helperul.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Odin

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: -

Posted

Nick: Odin

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: -

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Azazelu

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu reusesc sa ma adaptez si ma intorc in News Reporters.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, cred ca e unica factiune in care liderul nu face favorizari.

Alte precizări: Bafta King, mersi pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Azazelu

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu reusesc sa ma adaptez si ma intorc in News Reporters.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, cred ca e unica factiune in care liderul nu face favorizari.

Alte precizări: Bafta King, mersi pentru sansa acordata.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Iulyan

De ce vrei să părăsești Agenția?: Certuri de familie în legătură cu jocul, mă las un timp de SA:MP si voi revenii în forță, mă las acum pentru că părinții îmi interzic să nu îmi mai fac o viață virtuală.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect, succes tuturor.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am Rank 3. Dar sunt de acord.

Alte precizări: Să aveți grjia de voi, scuze ca va părăsesc. Dă-mi uninvite fără să fiu în joc, jocul e șters din PC.

Posted

Nick: Iulyan

De ce vrei să părăsești Agenția?: Certuri de familie în legătură cu jocul, mă las un timp de SA:MP si voi revenii în forță, mă las acum pentru că părinții îmi interzic să nu îmi mai fac o viață virtuală.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect, succes tuturor.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am Rank 3. Dar sunt de acord.

Alte precizări: Să aveți grjia de voi, scuze ca va părăsesc. Dă-mi uninvite fără să fiu în joc, jocul e șters din PC.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp de raport.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: -

Alte precizări: Zi faina!

Posted

Nick: Gabbe

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp de raport.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: -

Alte precizări: Zi faina!

Demisie acceptata, o sa te demit cand ajung acasa. Daca te razgandesti pana atunci sa imi trimiti un PM.

Posted

Nick:Godven

De ce vrei să părăsești Agenția?:Ma las de SA:MP, nu mai am timp de acest joc, necesita foarte mult din viata mea personala.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord.

Alte precizări:Sper ca atunci cand o sa revin, sa fiu primit cu bratele deschise, multumesc KingOfLionS pentru sansa acordata si iti urez mult succes cu liderul, respectiv cu contractele celorlalti membrii si cu functiile co-liderilor, multa bafta! Va pup si va iubesc!

Posted

Nick:Godven

De ce vrei să părăsești Agenția?:Ma las de SA:MP, nu mai am timp de acest joc, necesita foarte mult din viata mea personala.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord.

Alte precizări:Sper ca atunci cand o sa revin, sa fiu primit cu bratele deschise, multumesc KingOfLionS pentru sansa acordata si iti urez mult succes cu liderul, respectiv cu contractele celorlalti membrii si cu functiile co-liderilor, multa bafta! Va pup si va iubesc!

Demisie acceptata.

Posted

Nick: _HadeS_

De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca nu este locul meu aici.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderii fac o treaba minunata.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Niciuna

Posted

Nick: _HadeS_

De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca nu este locul meu aici.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderii fac o treaba minunata.

Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Niciuna

Demisie acceptata.

Posted

Nick: p0keR

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de contracte si vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Dupa parerea mea, nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord.

Alte precizări: Niciuna, multumesc.

Posted

Nick: p0keR

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de contracte si vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Dupa parerea mea, nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord.

Alte precizări: Niciuna, multumesc.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Mihai7

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

Nick: Takashi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este cea mai oraganizata factiune.

Alte precizări: Respect KingOfLionS esti un lider foarte bun.

Posted

Nick: Mihai7

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.

Nick: Takashi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este cea mai oraganizata factiune.

Alte precizări: Respect KingOfLionS esti un lider foarte bun.

cereri de demisie acceptate.