Cyrus15 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick: Kyubi De ce vrei să părăsești Agenția?: Intentionez sa ma las de acest joc . Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic,totul este ok din punctul meu de vedere. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Bafta tuturor ati fost niste colegi minunati ! Quote
mitzzzzza Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nick: Kyubi De ce vrei să părăsești Agenția?: Intentionez sa ma las de acest joc . Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic,totul este ok din punctul meu de vedere. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Bafta tuturor ati fost niste colegi minunati ! Demisie acceptata. Quote
Rocki002 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nick: Rocki De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece trec printr-o perioada mai proasta , si probleme de familie.... Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Consider ca totul este ok dupa parearea mea. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Va urez bafta tuturor , sa aveti grija de voi ! Quote
mitzzzzza Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nick: Rocki De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece trec printr-o perioada mai proasta , si probleme de familie.... Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Consider ca totul este ok dupa parearea mea. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Va urez bafta tuturor , sa aveti grija de voi ! Demisie acceptata, o sa te demit la ora 15/16 cand ajung acasa. In cazul in care te razgandesti, sa imi trimiti un Pm. Quote
Rambow Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nick: Doge. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este o conducere de nota 10+ Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Bafta cu factiune, multumesc de sansa acordata si bafta cu liderul si helperul. Quote
mitzzzzza Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nick: Doge. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de raport Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este o conducere de nota 10+ Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Bafta cu factiune, multumesc de sansa acordata si bafta cu liderul si helperul. Demisie acceptata. Quote
Odin. Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nick: Odin De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Quote
mitzzzzza Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Nick: Odin De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Demisie acceptata. Quote
Azazel. Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nick: Azazelu De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu reusesc sa ma adaptez si ma intorc in News Reporters. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, cred ca e unica factiune in care liderul nu face favorizari. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta King, mersi pentru sansa acordata. Quote
mitzzzzza Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nick: Azazelu De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu reusesc sa ma adaptez si ma intorc in News Reporters. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, cred ca e unica factiune in care liderul nu face favorizari. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta King, mersi pentru sansa acordata. Demisie acceptata. Quote
CostiMessi. Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nick: Iulyan De ce vrei să părăsești Agenția?: Certuri de familie în legătură cu jocul, mă las un timp de SA:MP si voi revenii în forță, mă las acum pentru că părinții îmi interzic să nu îmi mai fac o viață virtuală. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect, succes tuturor. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am Rank 3. Dar sunt de acord. Alte precizări: Să aveți grjia de voi, scuze ca va părăsesc. Dă-mi uninvite fără să fiu în joc, jocul e șters din PC. Quote
mitzzzzza Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nick: Iulyan De ce vrei să părăsești Agenția?: Certuri de familie în legătură cu jocul, mă las un timp de SA:MP si voi revenii în forță, mă las acum pentru că părinții îmi interzic să nu îmi mai fac o viață virtuală. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e perfect, succes tuturor. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am Rank 3. Dar sunt de acord. Alte precizări: Să aveți grjia de voi, scuze ca va părăsesc. Dă-mi uninvite fără să fiu în joc, jocul e șters din PC. Demisie acceptata. Quote
Gabriel Ghiun Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: - Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Zi faina! Quote
mitzzzzza Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Nick: Gabbe De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: - Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Zi faina! Demisie acceptata, o sa te demit cand ajung acasa. Daca te razgandesti pana atunci sa imi trimiti un PM. Quote
pPiciu Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nick:Godven De ce vrei să părăsești Agenția?:Ma las de SA:MP, nu mai am timp de acest joc, necesita foarte mult din viata mea personala. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:Sper ca atunci cand o sa revin, sa fiu primit cu bratele deschise, multumesc KingOfLionS pentru sansa acordata si iti urez mult succes cu liderul, respectiv cu contractele celorlalti membrii si cu functiile co-liderilor, multa bafta! Va pup si va iubesc! Quote
mitzzzzza Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nick:Godven De ce vrei să părăsești Agenția?:Ma las de SA:MP, nu mai am timp de acest joc, necesita foarte mult din viata mea personala. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:Sper ca atunci cand o sa revin, sa fiu primit cu bratele deschise, multumesc KingOfLionS pentru sansa acordata si iti urez mult succes cu liderul, respectiv cu contractele celorlalti membrii si cu functiile co-liderilor, multa bafta! Va pup si va iubesc! Demisie acceptata. Quote
_HadeS_ Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nick: _HadeS_ De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca nu este locul meu aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderii fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Niciuna Quote
mitzzzzza Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nick: _HadeS_ De ce vrei să părăsești Agenția?: Consider ca nu este locul meu aici. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Cu nimic, liderul si co-leaderii fac o treaba minunata. Ești de acord să fii demis cu 40 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Niciuna Demisie acceptata. Quote
EugenR0 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Retrasa. Edited April 2, 2016 by xTime. Quote
mitzzzzza Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Demisie retrasa. Edited April 2, 2016 by KingOfLionS Quote
Emmy.Street. Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nick: p0keR De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de contracte si vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Dupa parerea mea, nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord. Alte precizări: Niciuna, multumesc. Quote
mitzzzzza Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Nick: p0keR De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de contracte si vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Dupa parerea mea, nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord. Alte precizări: Niciuna, multumesc. Demisie acceptata. Quote
Mihai7. Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Nick: Mihai7 De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
Takashi Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Nick: Takashi De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este cea mai oraganizata factiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Respect KingOfLionS esti un lider foarte bun. Quote
mitzzzzza Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Nick: Mihai7 De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat. Nick: Takashi De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este cea mai oraganizata factiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Respect KingOfLionS esti un lider foarte bun. cereri de demisie acceptate. Quote
Recommended Posts