Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Tiffany

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am nişte probleme de rezolvat şi nu voi putea să fiu on o perioadă bună de timp. 

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Mulţumesc pentu şansa acordată, mult succes în continuare cu funcţia King.

Posted

Nick: Tiffany

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am nişte probleme de rezolvat şi nu voi putea să fiu on o perioadă bună de timp. 

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Mulţumesc pentu şansa acordată, mult succes în continuare cu funcţia King.

Cerere de demisie acceptata. 

Posted

Nick: xZeuSx

De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece nu mai am asa mult timp liber pentru raport!

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Faza ca testerii trebuie sa faca raport complet.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur!

Alte precizări: Bafta in continuare!

Posted

Nick: xZeuSx

De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece nu mai am asa mult timp liber pentru raport!

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Faza ca testerii trebuie sa faca raport complet.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur!

Alte precizări: Bafta in continuare!

Demisie acceptata.

Posted

Nick: []OverWatch

De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e ok asa

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desiur

Alte precizări: -

Posted

Nick: []OverWatch

De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e ok asa

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desiur

Alte precizări: -

Demisie acceptata.

Posted

Nick: MAGiK.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp, trebuie sa plec de acasa si nu vreau sa imi stric Fh-ul.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingofLionS conduce agentia foarte bine, tot asa in continuare, un baiat de treaba!

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Multa bafta, poate mai tarziu ne revedem daca va fi cazul.

Posted

Nick: MAGiK.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp, trebuie sa plec de acasa si nu vreau sa imi stric Fh-ul.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingofLionS conduce agentia foarte bine, tot asa in continuare, un baiat de treaba!

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Multa bafta, poate mai tarziu ne revedem daca va fi cazul.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: IulyIDS

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma voi duce pe serverul Orange.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Alte precizări: Bafta tuturo, o sa mai intru si pe green, mult succes in continuare KingOfLionS cu functia de lider si multa bafta la functia de admin, iti multumesc pentru tot sper sa ne revedem. Te respect, si multa sanatate iti doresc!

Posted

Nick: IulyIDS

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma voi duce pe serverul Orange.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Alte precizări: Bafta tuturo, o sa mai intru si pe green, mult succes in continuare KingOfLionS cu functia de lider si multa bafta la functia de admin, iti multumesc pentru tot sper sa ne revedem. Te respect, si multa sanatate iti doresc!

Demisie acceptata.

Posted

Nick: RaTTo

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Succes in continuare.

Posted

Nick: RaTTo

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Succes in continuare.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Kose

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece mă apuc pe serverul orange.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok asa cum este.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, da sunt.

Alte precizări: Multumesc KingOfLionS pentru ajutorul oferit esti unul din cei mai buni lideri si meriti tot respectul meu, multa bafta sa tii liderul 1000days.

Posted

Nick: Kose

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece mă apuc pe serverul orange.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok asa cum este.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, da sunt.

Alte precizări: Multumesc KingOfLionS pentru ajutorul oferit esti unul din cei mai buni lideri si meriti tot respectul meu, multa bafta sa tii liderul 1000days.

Demisie acceptata, succes acolo unde mergi.

Posted

Nick: Dream[]

De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu mai am timp de raport, pe langa asta nu am reusit sa va demonstrez mai nimic

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, in afara de unii membrii totul e ok.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:V-am pupat, succes King, sa ti liderul cat mai mult.

Posted

Nick: Dream[]

De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu mai am timp de raport, pe langa asta nu am reusit sa va demonstrez mai nimic

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, in afara de unii membrii totul e ok.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:V-am pupat, succes King, sa ti liderul cat mai mult.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: .ILuSiOn.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am nici timp nici chef

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul si nimic

Alte precizări: Mersi ca m-ai lasat sa vad cum e in hitman,sper sa iti dai seama ca alte lucruri sunt mai importante decat un joc.Bafta.

Posted

Nick: .ILuSiOn.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am nici timp nici chef

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul si nimic

Alte precizări: Mersi ca m-ai lasat sa vad cum e in hitman,sper sa iti dai seama ca alte lucruri sunt mai importante decat un joc.Bafta.

Demisie acceptata.