warKiM Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) . Edited April 9, 2016 by Hooligan Koestler. Quote
warKiM Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) retrag. Edited April 9, 2016 by Hooligan Koestler. Quote
mitzzzzza Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) Demisie retrasa de membru. Edited April 9, 2016 by KingOfLionS Quote
Daunna. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: Tiffany De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am nişte probleme de rezolvat şi nu voi putea să fiu on o perioadă bună de timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mulţumesc pentu şansa acordată, mult succes în continuare cu funcţia King. Quote
mitzzzzza Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Nick: Tiffany De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am nişte probleme de rezolvat şi nu voi putea să fiu on o perioadă bună de timp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Mulţumesc pentu şansa acordată, mult succes în continuare cu funcţia King. Cerere de demisie acceptata. Quote
ZeuS Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: xZeuSx De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece nu mai am asa mult timp liber pentru raport! Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Faza ca testerii trebuie sa faca raport complet. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur! Alte precizări: Bafta in continuare! Quote
mitzzzzza Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: xZeuSx De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece nu mai am asa mult timp liber pentru raport! Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Faza ca testerii trebuie sa faca raport complet. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur! Alte precizări: Bafta in continuare! Demisie acceptata. Quote
Kose Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 (edited) Retrag. Edited April 11, 2016 by Kose Quote
Ilie Ionutz Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: []OverWatch De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e ok asa Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desiur Alte precizări: - Quote
mitzzzzza Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Nick: []OverWatch De ce vrei să părăsești Agenția?: Motive personale Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, e ok asa Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desiur Alte precizări: - Demisie acceptata. Quote
IulyIDS... Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) RETRAG Edited April 13, 2016 by IulyIDS... Quote
mitzzzzza Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Demisie retrasa. Edited April 13, 2016 by KingOfLionS Quote
RaTTo Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Retrag. Edited April 13, 2016 by RaTTo Quote
DrakuNebun2000 Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nick: MAGiK. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp, trebuie sa plec de acasa si nu vreau sa imi stric Fh-ul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingofLionS conduce agentia foarte bine, tot asa in continuare, un baiat de treaba! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Multa bafta, poate mai tarziu ne revedem daca va fi cazul. Quote
mitzzzzza Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nick: MAGiK. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp, trebuie sa plec de acasa si nu vreau sa imi stric Fh-ul. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, KingofLionS conduce agentia foarte bine, tot asa in continuare, un baiat de treaba! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Multa bafta, poate mai tarziu ne revedem daca va fi cazul. Demisie acceptata. Quote
IulyIDS... Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nick: IulyIDS De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma voi duce pe serverul Orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur! Alte precizări: Bafta tuturo, o sa mai intru si pe green, mult succes in continuare KingOfLionS cu functia de lider si multa bafta la functia de admin, iti multumesc pentru tot sper sa ne revedem. Te respect, si multa sanatate iti doresc! Quote
mitzzzzza Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Nick: IulyIDS De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece ma voi duce pe serverul Orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur! Alte precizări: Bafta tuturo, o sa mai intru si pe green, mult succes in continuare KingOfLionS cu functia de lider si multa bafta la functia de admin, iti multumesc pentru tot sper sa ne revedem. Te respect, si multa sanatate iti doresc! Demisie acceptata. Quote
RaTTo Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Nick: RaTTo De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Succes in continuare. Quote
mitzzzzza Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Nick: RaTTo De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Succes in continuare. Demisie acceptata. Quote
Kose Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nick: Kose De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece mă apuc pe serverul orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, da sunt. Alte precizări: Multumesc KingOfLionS pentru ajutorul oferit esti unul din cei mai buni lideri si meriti tot respectul meu, multa bafta sa tii liderul 1000days. Quote
mitzzzzza Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nick: Kose De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece mă apuc pe serverul orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este ok asa cum este. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, da sunt. Alte precizări: Multumesc KingOfLionS pentru ajutorul oferit esti unul din cei mai buni lideri si meriti tot respectul meu, multa bafta sa tii liderul 1000days. Demisie acceptata, succes acolo unde mergi. Quote
Moreanu George Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nick: Dream[] De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu mai am timp de raport, pe langa asta nu am reusit sa va demonstrez mai nimic Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, in afara de unii membrii totul e ok. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:V-am pupat, succes King, sa ti liderul cat mai mult. Quote
mitzzzzza Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Nick: Dream[] De ce vrei să părăsești Agenția?:Nu mai am timp de raport, pe langa asta nu am reusit sa va demonstrez mai nimic Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, in afara de unii membrii totul e ok. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:V-am pupat, succes King, sa ti liderul cat mai mult. Demisie acceptata. Quote
DoVe Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nick: .ILuSiOn. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am nici timp nici chef Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul si nimic Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Mersi ca m-ai lasat sa vad cum e in hitman,sper sa iti dai seama ca alte lucruri sunt mai importante decat un joc.Bafta. Quote
mitzzzzza Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nick: .ILuSiOn. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am nici timp nici chef Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul si nimic Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Mersi ca m-ai lasat sa vad cum e in hitman,sper sa iti dai seama ca alte lucruri sunt mai importante decat un joc.Bafta. Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts