NoName.. Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nick: NoName. De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am apucat de Orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Succes King cu liderul. Quote
mitzzzzza Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Nick: NoName. De ce vrei să părăsești Agenția?: M-am apucat de Orange. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Succes King cu liderul. Cerere de demisie acceptata. Quote
Oana_22 Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Nick:Oana De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau o schimbare in bine,stand aici nu am avut parte decat de lucruri rele. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nu comentez. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Nu am de adaugat nimic. Quote
mitzzzzza Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Nick:Oana De ce vrei să părăsești Agenția?:Vreau o schimbare in bine,stand aici nu am avut parte decat de lucruri rele. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nu comentez. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Nu am de adaugat nimic. Demisie acceptata, multumesc pentru toata munca depusa ca si Co-Leader. Succes oriunde doresti sa mergi. Quote
Anoxiss Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Nick: LemMon201 De ce vrei sa parasesti Agentia? Vreau sa incerc si alte factiuni!! Ce ar trebui schimbat la Agentie? Nimic,totul este perfect. Esti de acord as fii demis cu 60 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 ziile in Agentie? Da Alte precizarii: Bafta Quote
mitzzzzza Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Nick: LemMon201 De ce vrei sa parasesti Agentia? Vreau sa incerc si alte factiuni!! Ce ar trebui schimbat la Agentie? Nimic,totul este perfect. Esti de acord as fii demis cu 60 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 ziile in Agentie? Da Alte precizarii: Bafta Demisie acceptata. Quote
Smokye Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Retrag ! Edited April 22, 2016 by .Smoky Quote
rizo00 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: RizZo De ce vrei să părăsești Agenția?: Am luat lider pe orange.bugged.ro Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, mai organizata ca acum nu ar putea fi. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Vreau sa ii multumesc mult lui Serkone si lui KingOfLionS pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit. Quote
mitzzzzza Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: RizZo De ce vrei să părăsești Agenția?: Am luat lider pe orange.bugged.ro Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic, mai organizata ca acum nu ar putea fi. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Vreau sa ii multumesc mult lui Serkone si lui KingOfLionS pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit. Demisie acceptata, succes cu functia pe Orange, sper sa o tii mai mult decat mine. 1 Quote
KazemaruL Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Nick: Kazemaru. De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa parasesc Agentia deoarece ma voi duce ca si Rank 6 (Co-Lider) la []OverWatch (Paramedic LV). Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic nu ar trebui schimbat la Agentie, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Am petrecut 14 zile in Agentie. Alte precizări: Iti multumesc frumos KingOfLionS pentru sansa acordata aici, chiar mi-a placut. Succes tuturor! Edited April 25, 2016 by Kazemaru Quote
mitzzzzza Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Kazemaru - Cerere acceptata. (nu merge quote, din cauza forumului). Edited April 25, 2016 by KingOfLionS Quote
PerfectOne Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: None De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta. Quote
mitzzzzza Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: None De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta. Demisie acceptata. Quote
MtzMeter Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: MtzMeter. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am deja 2/3. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salut. Quote
mitzzzzza Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: MtzMeter. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece am deja 2/3. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Salut. Demisie acceptata. Quote
Deea Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: Deea De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma intorc in departamente. Mi-am facut un FH care cuprinde rank 5-uri in departamente si vreau sa continui in acel tip de factiune. Hitman Agency a fost o experienta frumoasa, de neuitat, insa simt ca locul meu este intr-un departament. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este bine organizat. KingOfLionS se ocupa foarte bine de aceasta minunata factiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da! Alte precizări: Imi pare bine ca v-am cunoscut si am intalnit persoane ca voi. Ati fost niste colegi minunati. Aveti noroc cu KingOfLionS ca si lider, se ocupa foarte bine si serios de aceasta factiune! Sper sa ramaneti la fel ca si pana acum, o sa imi fie dor de voi. Sper sa pastram legatura! Quote
mitzzzzza Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nick: Deea De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa ma intorc in departamente. Mi-am facut un FH care cuprinde rank 5-uri in departamente si vreau sa continui in acel tip de factiune. Hitman Agency a fost o experienta frumoasa, de neuitat, insa simt ca locul meu este intr-un departament. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este bine organizat. KingOfLionS se ocupa foarte bine de aceasta minunata factiune. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da! Alte precizări: Imi pare bine ca v-am cunoscut si am intalnit persoane ca voi. Ati fost niste colegi minunati. Aveti noroc cu KingOfLionS ca si lider, se ocupa foarte bine si serios de aceasta factiune! Sper sa ramaneti la fel ca si pana acum, o sa imi fie dor de voi. Sper sa pastram legatura! Demisie acceptata, succes spre functia de co-lider. Quote
HulkPT7. Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Nick: HulKPT7. De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă las de Sa-mp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, liderul face o treaba foarte bună. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Va multumesc pentru sansa acordata in aceasta factiune. Quote
mitzzzzza Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Nick: HulKPT7. De ce vrei să părăsești Agenția?: Mă las de Sa-mp. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, liderul face o treaba foarte bună. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Va multumesc pentru sansa acordata in aceasta factiune. Demisie acceptata. Quote
CristixP-deleted Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Nick: B0Dr00G De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou prin alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție? :Nimic, pe moment est totul ok. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, am 25 zile. Alte precizări: Te salut cu drag king. Te rog frumos sa ma demiti pe motiv "Demisie." Quote
mitzzzzza Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Nick: B0Dr00G De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou prin alte factiuni. Ce ar trebui schimbat la Agenție? :Nimic, pe moment est totul ok. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, am 25 zile. Alte precizări: Te salut cu drag king. Te rog frumos sa ma demiti pe motiv "Demisie." Demisie acceptata. Quote
AdrYan_123 Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Nick:GhErA De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece vreau sa ma intorc in factiuena mea de suflet. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur Alte precizări:Bafta, te rog sa ma demiti pe motiv "Demisie, bafta!" Edited May 7, 2016 by GhErA. Quote
mitzzzzza Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Nick:GhErA De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece vreau sa ma intorc in factiuena mea de suflet. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic! Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Desigur Alte precizări:Bafta, te rog sa ma demiti pe motiv "Demisie, bafta!" Cerere acceptata. Quote
EugenR0 Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick: TimeDe ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc alta factiuneCe ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.Alte precizări: - Quote
mitzzzzza Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Nick: Time De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc alta factiune Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: - Succes. Cerere acceptata. Quote
Recommended Posts