mitzzzzza Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Nick: Pienku De ce vrei să părăsești Agenția?: Din cauza membrilor Senzations si Uzzystein, motivele le stiu ei. Daca nu se schimba nimic la ei / cu ei agentia va avea mult de pierdut din cauza lor. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Uzzystein sa respecte si pe ceilalti playeri cu care nu sta in confa pe skype sau cu care nu este prieten. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da. Alte precizări:Chiar imi pare rau, cand nu o sa mai fie cei 2 in factiune , o sa revin. P.S.: King, data viitoare sa fii mai atent la / pe cine alegi co-lider, tu o sa ai de pierdut, e in defavoarea ta, tu te faci de rusine. Demisie acceptata si daca se poate un PM cu ce s-a intamplat. Quote
SaiuRobertG Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nick: Saiu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai pot petrece asa mult timp pe PC. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc. Quote
mitzzzzza Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nick: Saiu. De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai pot petrece asa mult timp pe PC. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc. Cerere de demisie acceptata. Quote
IoanSilviu Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick: XpS De ce vrei sa parasesti agentia?: Renunt o perioada la samp. Ce ar trebui schimbat la agentie?: Nimic, este una din cele mai serioase factiuni din care am facut parte pana acum. Esti de acord sa fii demis cu 60 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 zile in Agentie?: Da. Alte precizari: Va urez mult succes tuturor, sper sa ne revedem curand. Quote
mitzzzzza Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick: XpS De ce vrei sa parasesti agentia?: Renunt o perioada la samp. Ce ar trebui schimbat la agentie?: Nimic, este una din cele mai serioase factiuni din care am facut parte pana acum. Esti de acord sa fii demis cu 60 FP in caz ca se dovedeste ca nu ai petrecut 14 zile in Agentie?: Da. Alte precizari: Va urez mult succes tuturor, sper sa ne revedem curand. Cerere de demisie acceptata, succes! Quote
Omusubtire Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick:Ruthless De ce vrei să părăsești Agenția?:A intervenit ceva foarte important si greu pentru mine luna asta si nu o sa pot juca. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect, absolut totul. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:Succes in continuare! Ramaneti cum sunteti va salut si respect! Sper sa ne auzim cu bine! Quote
mitzzzzza Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Nick:Ruthless De ce vrei să părăsești Agenția?:A intervenit ceva foarte important si greu pentru mine luna asta si nu o sa pot juca. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect, absolut totul. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:Succes in continuare! Ramaneti cum sunteti va salut si respect! Sper sa ne auzim cu bine! Demisie acceptata. Quote
Andrei_17 Official Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nick: Andrei_17 De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou, in departamente sau altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Eu nu cred ca trebuie schimbat nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur, sunt de acord. Alte precizări: A fost frumos acest timp petrecut in factiune si iti multumesc KingOfLions pentru aceasta sansa, va pwp pe toti si succes in continuare! Quote
mitzzzzza Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nick: Andrei_17 De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou, in departamente sau altceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Eu nu cred ca trebuie schimbat nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur, sunt de acord. Alte precizări: A fost frumos acest timp petrecut in factiune si iti multumesc KingOfLions pentru aceasta sansa, va pwp pe toti si succes in continuare! Demisie acceptata, dar o sa fii dat afara pe raport incomplet. Quote
Katalyn Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nick: tibacosmin De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc alt departamente Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic totul este bine organizat de king. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc Quote
mitzzzzza Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Nick: tibacosmin De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc alt departamente Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic totul este bine organizat de king. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Multumesc Demisie acceptata. Quote
raducu45 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Nick: Raducu45 De ce vrei să părăsești Agenția?: Joc pe serverul orange mai mult si am mai multi prieteni acolo. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este foarte bine organizata. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multumesc! si bafta in continuare la toti. Quote
mitzzzzza Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Nick: Raducu45 De ce vrei să părăsești Agenția?: Joc pe serverul orange mai mult si am mai multi prieteni acolo. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este foarte bine organizata. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Multumesc! si bafta in continuare la toti. Demisie acceptata. Quote
CristivN Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) Retrag, nu mai vreau sa parasesc factiunea. Edited June 14, 2016 by .Cristian Quote
Andrei-Mihai Bejinaru Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nick: []SpiKe. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de contrate, as vrea sa mai incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Imi pare rau ca nu am putu atinge macar rank 5 si 100 days. Quote
mitzzzzza Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nick: []SpiKe. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de contrate, as vrea sa mai incerc si alt ceva. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic totul este perfect. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur. Alte precizări: Imi pare rau ca nu am putu atinge macar rank 5 si 100 days. Cerere de demisie acceptata. Quote
ZhooR. Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Nick: ZhooR. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu cred ca trebuie schimbat nimic, factiunea este organizata perfect respect liderului. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: - Alte precizări: Multa bafta! Quote
mitzzzzza Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Nick: ZhooR. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de SA:MP. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu cred ca trebuie schimbat nimic, factiunea este organizata perfect respect liderului. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: - Alte precizări: Multa bafta! Demisie acceptata. Quote
NexoR Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nick: qJumy. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu imi mai merge pc, nu vreau sa ocup loc aiurea Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este ok asa cum e. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Succes Quote
mitzzzzza Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Nick: qJumy. De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu imi mai merge pc, nu vreau sa ocup loc aiurea Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este ok asa cum e. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da Alte precizări: Succes Demisie acceptata. Quote
KentHD Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nick:Worth. De ce vrei să părăsești Agenția?:Trebuie sa plec curand din tara si nu o sa mai am timp de raport,Imi pare rau. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nu trebuie schimbat nimic in Agentie,Membrii sunt activi si asa cum trebuie,La fel e si liderul si subliderii,Sunt oameni cu capul pe umerii si cumsecade. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:King,Esti genul acela de persoana care meriti tot respectul,Esti un om super.Tinem legatura :*http://imgur.com/jBswxLI Quote
mitzzzzza Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Nick:Worth. De ce vrei să părăsești Agenția?:Trebuie sa plec curand din tara si nu o sa mai am timp de raport,Imi pare rau. Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nu trebuie schimbat nimic in Agentie,Membrii sunt activi si asa cum trebuie,La fel e si liderul si subliderii,Sunt oameni cu capul pe umerii si cumsecade. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da sunt de acord. Alte precizări:King,Esti genul acela de persoana care meriti tot respectul,Esti un om super.Tinem legatura :*http://imgur.com/jBswxLI Demisie acceptata, succes! Quote
.HadeS Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nick: Arion De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa joc serios pe orange sa obtin functia de helper iar. Nu pot sa obtin acea functie daca joc pe doua conturi concomitent. Mi-am facut rank 5-u, ma simt implinit in aceasta factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu ar trebui schimbat nimic. Am fost in multe factiuni, insa coordonarea care am intalnit-o aici nu am mai vazut-o nicaieri. KingOfLions este cel mai serios lider, totul este 'ca la carte', nu am ce sa reprosez. Membrii de asemenea sunt buni, mai ales cei care au reusit sa faca un r4+. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu e cazul, am 90 days. Alte precizari: Mult succes tuturor ! http://imgur.com/ITy9Wmq Quote
mitzzzzza Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nick: Arion De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa joc serios pe orange sa obtin functia de helper iar. Nu pot sa obtin acea functie daca joc pe doua conturi concomitent. Mi-am facut rank 5-u, ma simt implinit in aceasta factiune. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu ar trebui schimbat nimic. Am fost in multe factiuni, insa coordonarea care am intalnit-o aici nu am mai vazut-o nicaieri. KingOfLions este cel mai serios lider, totul este 'ca la carte', nu am ce sa reprosez. Membrii de asemenea sunt buni, mai ales cei care au reusit sa faca un r4+. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Nu e cazul, am 90 days. Alte precizari: Mult succes tuturor ! http://imgur.com/ITy9Wmq Demisie acceptata. Quote
CristivN Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Nick: .Cristian De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp sa-i fugaresc pe altii doar pentru un contract, mi-a facut placere. Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic. Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da. Alte precizări: Bafta tuturor! Quote
Recommended Posts