Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: .Cristian

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp sa-i fugaresc pe altii doar pentru un contract, mi-a facut placere.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Bafta tuturor!

Demisie acceptata.

Posted

Nick:Pienku

De ce vrei să părăsești Agenția?:A intervenit o problema personala. Nu mai pot juca o perioada de timp, nu voi mai avea timp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:Imi cer scuze ca te-am incurcat King, aplicand din nou, dar nu mai pot juca.

Posted

Nick:Pienku

De ce vrei să părăsești Agenția?:A intervenit o problema personala. Nu mai pot juca o perioada de timp, nu voi mai avea timp.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da.

Alte precizări:Imi cer scuze ca te-am incurcat King, aplicand din nou, dar nu mai pot juca.

Cerere acceptata.

Posted

Nick:Senzations.

De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece timpul nu imi mai permite sa mai raman.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da, dar am mai mult de 14 zile.

Alte precizări:Multumesc pentru tot, pentru functiile pe care mi le-ati si pentru ca ati avut incredere in mine. Bafta si mult succes.

Posted

Nick:Senzations.

De ce vrei să părăsești Agenția?:Deoarece timpul nu imi mai permite sa mai raman.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?:Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da, dar am mai mult de 14 zile.

Alte precizări:Multumesc pentru tot, pentru functiile pe care mi le-ati si pentru ca ati avut incredere in mine. Bafta si mult succes.

Demisie acceptata.

Posted

Nick:PLAY

De ce vrei să părăsești Agenția?:E cam grea factiunea.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Alte precizări:Multumesc.

Posted

Nick:PLAY

De ce vrei să părăsești Agenția?:E cam grea factiunea.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:Da

Cerere acceptata.

Posted

Nick: Whisky[].

De ce vrei să părăsești Agenția?: Trebuie sa plec timp de 2 luni in Germania .

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie nimic schimbat,totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da.

Alte precizări: Multumesc KingOfLions pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Whisky[].

De ce vrei să părăsești Agenția?: Trebuie sa plec timp de 2 luni in Germania .

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie nimic schimbat,totul este perfect.

Alte precizări: Multumesc KingOfLions pentru sansa acordata.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Anonymous[]

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa parasesc Agentia deoarece consider ca aceasta factiune nu face pentru mine.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Bafta tuturor.

Posted

Nick: Sakky

De ce vrei să părăsești Agenția?: Imi ajut un prieten in mafie cu coordonatu :>

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king tine-o tot asa.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Bafta. V-am pupat.

Posted

Nick: Anonymous[]

De ce vrei să părăsești Agenția?: Doresc sa parasesc Agentia deoarece consider ca aceasta factiune nu face pentru mine.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul este perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Desigur.

Alte precizări: Bafta tuturor.

Demisie acceptata

Nick: Sakky

De ce vrei să părăsești Agenția?: Imi ajut un prieten in mafie cu coordonatu :>

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, king tine-o tot asa.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da

Alte precizări: Bafta. V-am pupat.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: PhAoUL.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea am timp de raport.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este foarte bine asa cum e. Are o conducere excelenta.

Alte precizări: Multumesc!

Posted

Nick: PhAoUL.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea am timp de raport.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, este foarte bine asa cum e. Are o conducere excelenta.

Alte precizări: Multumesc!

Cerere acceptata.

Posted

Nick: [NxT]_Robi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de samp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul e destul de bine.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord.

Alte precizări: Ii multumesc lui King pentru sansa pe care mi-a oferit-o, salut toti membri si multa bafta tuturor!

Posted

Nick: [NxT]_Robi

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu prea mai am timp de samp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Totul e destul de bine.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?: Da, sunt de acord.

Alte precizări: Ii multumesc lui King pentru sansa pe care mi-a oferit-o, salut toti membri si multa bafta tuturor!

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Luke

De ce vrei să părăsești Agenția?: Lipsa de timp si de rabdare.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e ok.

Alte precizări: Bafta cu factiunea si multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: Luke

De ce vrei să părăsești Agenția?: Lipsa de timp si de rabdare.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nimic, totul e ok.

Alte precizări: Bafta cu factiunea si multumesc pentru sansa acordata.

Demisie acceptata.

Posted

Nick: K1ng.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de raport ca a intrevenit unele probleme.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, totul e perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:  Da.

Alte precizări: Le urez tuturor succes. Sper sa ne mai revedem, poate dupa ce se va rezolva toate problemele mi-as dori sa reintru in acestga factiune forte frumoasa.

Posted

Nick: K1ng.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu prea mai am timp de raport ca a intrevenit unele probleme.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu, totul e perfect.

Ești de acord să fii demis cu 60 FP în caz că se dovedește că nu ai petrecut 14 zile în Agenție?:  Da.

Alte precizări: Le urez tuturor succes. Sper sa ne mai revedem, poate dupa ce se va rezolva toate problemele mi-as dori sa reintru in acestga factiune forte frumoasa.

Demisie acceptata

Posted

Nick: Xardas

De ce vrei să părăsești Agenția?: Nu mai am timp de samp 

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic

Alte precizări: A fost o a 3-a experienta de a mea in hitman dar care se incheie aici. Multumesc foarte mult pentru sansa acordata, poate pe viitor cand voi avea mai mult timp la dispozitie si voi fi acceptat din nou pentru teste o sa fac parte iar din aceasta factiune minunata, Hitman Agency ramane factiunea mea de suflet. Vreau sa urez mult succes membrilor factiunii, succes si tie King in functia de lider. Bafta tuturor!

Posted

Nick:[]Twister.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc sa obtin rank 5 in mai multe factiuni pentru a avea sanse mai mari la helper. Fac foarte repede raportul la rank 5 si ma cam plictisesc in rest, chiar daca sustin teste si acord sanctiuni.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic, doar KingOfLions sa ramana la fel de corect si preocupat de factiune cum il stiu.

Alte precizări: Sper ca nu v-am dezamagit cu ceea am facut in factiune, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ma cunosc mai bine cu unele persoane, am avut unele greseli de care imi pare rau. Unele persoane stiu ca sunt bucuroase ca ies. Daca voi obtine intr-o zi helper sigur ma voi reintoare aici, cea mai frumnoasa factiune cu membrii  de treaba si bine selectionati, cu cei mai bun lider / colideri.

Posted

Nick: Teodor270

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp de samp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Alte precizări: Bafta !

Posted

Nick:[]Twister.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Vreau sa incerc sa obtin rank 5 in mai multe factiuni pentru a avea sanse mai mari la helper. Fac foarte repede raportul la rank 5 si ma cam plictisesc in rest, chiar daca sustin teste si acord sanctiuni.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Nu trebuie schimbat nimic, doar KingOfLions sa ramana la fel de corect si preocupat de factiune cum il stiu.

Alte precizări: Sper ca nu v-am dezamagit cu ceea am facut in factiune, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ma cunosc mai bine cu unele persoane, am avut unele greseli de care imi pare rau. Unele persoane stiu ca sunt bucuroase ca ies. Daca voi obtine intr-o zi helper sigur ma voi reintoare aici, cea mai frumnoasa factiune cu membrii  de treaba si bine selectionati, cu cei mai bun lider / colideri.

Demisie acceptata.

Nick: Teodor270

De ce vrei să părăsești Agenția?: Deoarece nu mai am timp de samp.

Ce ar trebui schimbat la Agenție?: Absolut nimic.

Alte precizări: Bafta !

Demisie acceptata.

Posted

Nick: Rapha.

De ce vrei să părăsești Agenția?: Plec din tara si nu o sa mai pot intra.