Jump to content

Recommended Posts

Posted

Succes @Andrey.

News: As dori sa fac un nou event in cadrul factiunii, eventul o sa fie cu un record de contracte. Gen cel mai mare record pana acum este de 100 contracte si este detinut de x,y,z. Cand se va alege un nou castigator acesta o sa fie premiat cu 10kk. 

Acum am nevoie sa ma ajutati cu un nume pentru acel event si cu o imagine cu acel nume pentru acel topic!. Cu cat alegem mai repede cu atat incepem eventul mai repede.

Posted

The most contracts of the week.

Ultimul meu contract din H.A,[ http://imgur.com/a/XIto0 ].
Dupa ce se v-a termina invoirea mea am sa parasesc factiunea deoarece mi-am gasit un job si nu am cum sa imi fac raportul.

Salut!

Bafta sefane!!!

Posted

News: As dori sa fac un nou event in cadrul factiunii, eventul o sa fie cu un record de contracte. Gen cel mai mare record pana acum este de 100 contracte si este detinut de x,y,z. Cand se va alege un nou castigator acesta o sa fie premiat cu 10kk. Acum am nevoie sa ma ajutati cu un nume pentru acel event si cu o imagine cu acel nume pentru acel topic!. Cu cat alegem mai repede cu atat incepem eventul mai repede.

Ar trebui un eveniment cu cele mai mai multe contracte de 200m.

King of Hitmans. ))))

• 3 weeks later...
Posted

Salut. Ieri intr-o fractiune de secunda mi s-a schimbat viata total. Pentru unii, veti spune ca e doar o zgarietura, dar daca o simti pe pielea ta, iti schimbi radical parerea. Ce s-a intamplat? Mi-am rupt mana si nu mai pot juca samp o perioada. Raportul nu-l pot face, inactivitatea este mica... Nu pot folosi mouse-ul, iar acesta este cel mai important din aceasta factiune. Am scris asta aici deoarece voi pune demisia, iar cand ma voi face bine vreau sa revin inapoi. Mai intai, vreau sa-i cer scuze lui king, l-am dezamagit.. Sper sa ma ierte si sa pot veni inapoi acasa.. IMI PARE RAU baieti... V-am dezamagit, sper sa ne mai vedem in alte factiuni. VA PUP!!!! we are the best of the sniper..

Posted

Salut. Ieri intr-o fractiune de secunda mi s-a schimbat viata total. Pentru unii, veti spune ca e doar o zgarietura, dar daca o simti pe pielea ta, iti schimbi radical parerea. Ce s-a intamplat? Mi-am rupt mana si nu mai pot juca samp o perioada. Raportul nu-l pot face, inactivitatea este mica... Nu pot folosi mouse-ul, iar acesta este cel mai important din aceasta factiune. Am scris asta aici deoarece voi pune demisia, iar cand ma voi face bine vreau sa revin inapoi. Mai intai, vreau sa-i cer scuze lui king, l-am dezamagit.. Sper sa ma ierte si sa pot veni inapoi acasa.. IMI PARE RAU baieti... V-am dezamagit, sper sa ne mai vedem in alte factiuni. VA PUP!!!! we are the best of the sniper..

insanatosire cat mai repede. Pacat, daca umbli la prea multe femei se mai intampla :(

• 3 weeks later...
Posted

Salut , imi iau la revedere de la voi colegi pentru o vreme am intampinat cateva probleme si nu mai pot intra. Va urez succes la raport, dar nu uitati de king, mai datii de treaba din cand in cand... un fw ceva acolo. Succes si numai bine. Spor la joc.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...