DanielSenders Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Daca imi stie cine-va ID de MESSENGER imi poate sparge contu de pe Blue.Bugged.ro ? chiar daca nu stie parola de pe blue.bugged.ro? Quote
SavaNNa Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 nu. degeaba iti stie parola de la cont cat timp nu ti-o stie pe cea de la email. Quote
DanielSenders Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Ma el mi-o stie pe cea de la email dar nu o stie pe cea de pe contu de blue.bugged.ro Quote
GEODOX 47 Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Pentru ca fi cat mai sigur ca nimeni si nimic nu iti poate sparge contul de pe serverele Bugged.ro, schimba parola de la Email, contul Bugged.ro si ai grija ce descarci. Numai tu trebuie sa stii parolele, nu trebuie sa te increzi in nimeni! Bafta! Quote
DanielSenders Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Pentru ca fi cat mai sigur ca nimeni si nimic nu iti poate sparge contul de pe serverele Bugged.ro, schimba parola de la Email, contul Bugged.ro si ai grija ce descarci. Numai tu trebuie sa stii parolele, nu trebuie sa te increzi in nimeni! Bafta! Pai el deja mia schimbat parola de la mess ca a intrat cu keylogheru(hack de a intra in pc fara sa vrei) la mine in pc si mi-a schimbat parola de la email , acu el poate sa imi afle parola de pe blue.bugged.ro? Quote
GEODOX 47 Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Da, poate. Iti poate accesa toate conturile ce le-ai folosit cu acel PC. Quote
DanielSenders Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Dar cand imi expira ban-ul peste 3 zile (72 ore) pot schimba emailu? Quote
Recommended Posts