Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, acesta este un mod care va arata un kilometraj, in coltul din dreapta al ecranului, un kilometraj BMW Seria M.

_____________________________________________________________________________________________________

Instalarea se face asa:
1. Copiati ''speed.cs'' din fisierul Speedometer si il puneti direct in fisierul CLEO.
2. Copiati ''speed.txd'' din fisierul Speedometer si intrati in Models, apoi TXD, si il puneti acolo.

Imagine: 

bibNdNe.png 

_____________________________________________________________________________________________________

Download kilometraj: Click aici!

Download Cleo4: Click aici!

______________________________________________________________________________________________________

Va urez distractie placuta.

Edited by AlloweD.
  • Upvote 1
Posted

Salut, acesta este un mod care va arata un kilometraj, in coltul din dreapta al ecranului, un kilometraj BMW Seria M.

Instalarea se face asa:

1. Copiati ''speed.cs'' din fisierul Speedometer si il puneti direct in fisierul CLEO.

2. Copiati ''speed.txd'' din fisierul Speedometer si intrati in Models, apoi TXD, si il puneti acolo.

Imagine: 

bibNdNe.png 

Download kilometraj: Click aici!

Download Cleo4: Click aici!

______________________________________________________________________________________________________

Va urez distractie placuta.

Pune-mi te rog un clip de vreo 20-30 sec din game, cu acceleratie stock / noss sa vedem si noi cum creste acu'.

Posted

E misto am avut si eu asta seara se facea rosu dar nu indica exact chilometrajul

Posted

A mai fost postat, l-am avut si eu acum ceva timp, dar arata nasol cu cel de pe server... Nu mai intelegi nimic de acolo :)).

Posted

A mai fost postat, l-am avut si eu acum ceva timp, dar arata nasol cu cel de pe server... Nu mai intelegi nimic de acolo :)).

Man, stiu ca a mai fost postat dar uitate ce scrie mai sus. ''am vrut sa fac un fel de reamintire al acestui mod'', fara suparare ti-o zic.

Stiu ca arata nasol, dar poate unora le place.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp