Marwell Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) Salut, acesta este un mod care va arata un kilometraj, in coltul din dreapta al ecranului, un kilometraj BMW Seria M. _____________________________________________________________________________________________________ Instalarea se face asa:1. Copiati ''speed.cs'' din fisierul Speedometer si il puneti direct in fisierul CLEO.2. Copiati ''speed.txd'' din fisierul Speedometer si intrati in Models, apoi TXD, si il puneti acolo. Imagine: _____________________________________________________________________________________________________ Download kilometraj: Click aici! Download Cleo4: Click aici! ______________________________________________________________________________________________________ Va urez distractie placuta. Edited May 23, 2015 by AlloweD. 1
CloseTM Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Salut, acesta este un mod care va arata un kilometraj, in coltul din dreapta al ecranului, un kilometraj BMW Seria M. _____________________________________________________________________________________________________ Instalarea se face asa: 1. Copiati ''speed.cs'' din fisierul Speedometer si il puneti direct in fisierul CLEO. 2. Copiati ''speed.txd'' din fisierul Speedometer si intrati in Models, apoi TXD, si il puneti acolo. Imagine: _____________________________________________________________________________________________________ Download kilometraj: Click aici! Download Cleo4: Click aici! ______________________________________________________________________________________________________ Va urez distractie placuta. Pune-mi te rog un clip de vreo 20-30 sec din game, cu acceleratie stock / noss sa vedem si noi cum creste acu'.
yonut Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 E misto am avut si eu asta seara se facea rosu dar nu indica exact chilometrajul
Marwell Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Da, am vrut sa fac un fel de reamintire al acestui mod.
GEODOX 47 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 A mai fost postat, l-am avut si eu acum ceva timp, dar arata nasol cu cel de pe server... Nu mai intelegi nimic de acolo :)).
Marwell Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 A mai fost postat, l-am avut si eu acum ceva timp, dar arata nasol cu cel de pe server... Nu mai intelegi nimic de acolo :)). Man, stiu ca a mai fost postat dar uitate ce scrie mai sus. ''am vrut sa fac un fel de reamintire al acestui mod'', fara suparare ti-o zic. Stiu ca arata nasol, dar poate unora le place.
CloseTM Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Acelor oameni carora nu le place pot folosii '/hidehud'.
Recommended Posts