So0N Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nickname: GePeDo.GM / So0N. Serverul pe care ai jucat?: Red. De ce ai ales sa te retragi?: Deoarece anii trec si nu se mai intorc, e doar un joc... Pana acum am fost un mare orb si mi-am trait viata pe un joc virtual ca un no-lifer, acum mi-am deschis ochii si stiu ce am pierdut, am pierdut anii de copil cand ieseam de dimineata pana seara afara cu prietenii si ne distram, am uitat ce este distractia de prietenii... Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Voi intra foarte rar... Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, pe green. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: xBl3nd / L3golaS / Tzepy / AndrewRyan / AndrewZ / G30() / xDOWN / Niko425 / _Catalin_ / Alex. / SiZe / OneaCsh / Larra / Myshu / Anghel / dellikS / Miichael / Sergiu. (Care s-a smecherit) / SunDe / Ionut. / Leno / Cristi_Oprea / Mister, imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Ai altceva de adaugat?: Traiti-va viata, ani trec nu va asteapta si o sa realizati cand totul este prea tarziu.. 2 Quote
DrunkClams Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) Bafta in continuare.Si ai mare dreptate cu jocurile virtuale ne.au facut sa uitam ce inseamna viata.Dar 1 ora pe zi nu strica de relaxare. Edited May 23, 2015 by ePic Quote
So0N Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Bafta in continuare.Si ai mare dreptate cu jocurile virtuale ne.au facut sa uitam ce inseamna viata.Dar 1 ora pe zi nu strica de relaxare. Mersi Epic, succes si tie. O ora da, dar nu 7-8 ca alti, imi place de tine gandesti destul de ok. Tine-o tot asa. Quote
AndrewRyanXD Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Baftă, ma best frend.. Sper să te reîntorci şi să nu uiţi de mine, de noi. ;) Quote
So0N Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Baftă, ma best frend.. Sper să te reîntorci şi să nu uiţi de mine, de noi. ;) Bafta, ne auzim. Ai grija de tine si de restul. Quote
Kenton Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Salut, ai perfectă dreptate şi eu am observat asta când am luat ban, mulţumesc lu KRONICK pentru asta. Quote
So0N Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Salut, ai perfectă dreptate şi eu am observat asta când am luat ban, mulţumesc lu KRONICK pentru asta. Multumesc! Succes pe viitor! Quote
Fan_Destrukt Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Bafta man, sper sa nu uiti de cine ti-a fost prieten adevarat, de unde ai plecat, cine te-a ajutat. Love you bro! <3 Quote
So0N Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Bafta man, sper sa nu uiti de cine ti-a fost prieten adevarat, de unde ai plecat, cine te-a ajutat. Love you bro! <3 Mersi! Fan, eu nu sunt ca alti, niciodata nu o sa uit de unde am plecat. Love you! Quote
sebyseby Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Multa bafta in realitate, chiar daca nu te cunosc... dar ai avut mare dreptate si eu de la un timp o luam razna... nu mai ieseam pe afara, multa bafta ! Quote
Tzepy Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nice job, man. Bafta in viata reala, fiindca este cel mai important, pana la urma este doar un joc. Nu trebuie sa iti dedici tot timpul unui joc (nu are sens), sunt lucruri mai importante de facut in viata decat a juca un joc care nu te ajuta cu nimic, absolut nimic. Quote
So0N Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Nice job, man. Bafta in viata reala, fiindca este cel mai important, pana la urma este doar un joc. Nu trebuie sa iti dedici tot timpul unui joc (nu are sens), sunt lucruri mai importante de facut in viata decat a juca un joc care nu te ajuta cu nimic, absolut nimic. Mersi Tzepy! Acum am realizat, bine ca nu a fost prea tarziu sa regret... Succes in continuare! Mersi! Quote
Nugetzz Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nice job, man. Bafta in viata reala, fiindca este cel mai important, pana la urma este doar un joc. Nu trebuie sa iti dedici tot timpul unui joc (nu are sens), sunt lucruri mai importante de facut in viata decat a juca un joc care nu te ajuta cu nimic, absolut nimic. Ai zis bine :). Gepedo, am trăit foarte puţine clipe împreună, dar acestea au fost foarte frumoase. Întotdeauna m-ai respectat, la fel si eu pe tine =]. Sper să revii cât mai repede! Pierdem mai mulţi playeri importanţi! Quote
So0N Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Ai zis bine :). Gepedo, am trăit foarte puţine clipe împreună, dar acestea au fost foarte frumoase. Întotdeauna m-ai respectat, la fel si eu pe tine =]. Sper să revii cât mai repede! Pierdem mai mulţi playeri importanţi! Mersi frumos Nuggetz, si respect in continuare pe cine ma respecta indiferent de circumstante. Bafta . Bafta Sebi! Ne auzim! Bafta ! Bafta! Bafta! :'( Bafta! Quote
King.Ottway Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Bafta frate, multumesc pentru faptul ca m-ai imprumutat atunci cu 5kk. Quote
So0N Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 (edited) Bafta frate, multumesc pentru faptul ca m-ai imprumutat atunci cu 5kk. Mersi, ne auzim! Si n-ai pentru ce :)) Bafta bro. Sper sa ne mai vedem. Bafta bro, ne mai auzim! *lacrima* Edited May 31, 2015 by Gepedo Quote
Adi Suditu Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Ciao serif! Mi-a facut o mare placere sa te cunosc! Quote
PsychoJr Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Baftă, nu am apucat să te cunosc dar din cele spuse îmi pare un baiat destul de treabă. Quote
Recommended Posts