Jump to content

Las Venturas Police Department - Demisii.

Recommended Posts

Guest syN_.
Posted (edited)

GVD5RMK.png

În acest topic membrii facțiunii își pot prezenta cererea de demisie.

Cei ce au mai puțin de 14 zile în facțiune primesc 60/60 Faction Punish în orice caz, ei pot da direct /quitgroup.

Cei ce au peste 14 zile în facțiune depun o cerere de demisie după modelul de mai jos și vor fi demiși fără Faction Punish.

Model de postare:

Nickname:

Rank:

Ai peste 14 zile in factiune?: 

Ai reclamatii deschise la factiune?: 

De ce dorești să pleci?:

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:

Dovada ca tu esti cel care a facut demisia: 

Edited by syN_.
Modificari
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

-Nickname: MaxBro

-Rank: Rank1
-Cate zile ai?:9

-De ce dorești să pleci?: 2/3 FW post-hunteri m-au disperat,http://i.imgur.com/Th08AC2.png , Prietenii mei Qahhar,RaFa,Synnnced,Partick,Sanicus,ValentyNN,Si toti ceilalti va multumesc pt sansa acordata sper sa ramanem prieteni.Salut: http://imgur.com/BfyiHp0

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik,sper sa ramana asa mult mult timp.

Edited by xMaxBro
Guest syN_.
Posted

-Nickname: MaxBro

-Rank: Rank1

-Cate zile ai?:9

-De ce dorești să pleci?: 2/3 FW post-hunteri m-au disperat,http://i.imgur.com/Th08AC2.png , Prietenii mei Qahhar,RaFa,Synnnced,Partick,Sanicus,ValentyNN,Si toti ceilalti va multumesc pt sansa acordata sper sa ramanem prieteni.Salut: http://imgur.com/BfyiHp0

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik,sper sa ramana asa mult mult timp.

Demisie acceptata! Succes!

Posted

-Nickname:  qSarrah

-Rank: 1

-Cate zile ai?: 14

-De ce dorești să pleci?: Pentru a incerca ceva nou. Succes tuturor. Multumesc pentru sansa acordata.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic si sper sa ne mai intalnim.

Guest syN_.
Posted

-Nickname:  qSarrah

-Rank: 1

-Cate zile ai?: 14

-De ce dorești să pleci?: Pentru a incerca ceva nou. Succes tuturor. Multumesc pentru sansa acordata.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic si sper sa ne mai intalnim.

Demisie acceptata. Succes!

Posted (edited)

-Nickname: Vysion

-Rank: 2
-Cate zile ai?: 17

-De ce dorești să pleci?: Timpu nu imi mai permite ...+ ca am facut cateva greseli pe server din care ma-m ales cu ban 3 zile..sper sa ma revad candva cu toti membri acestui departament ma-m distrat si mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si  alaturi de un lider si co-lider capabili si maturi.Si ii multumesc ca mi-a dat aceasta sansa de a incerca ceva frumos sper sa ne revedem tot in acest departament :D va 'pwp' pe toti in Special pe  Sanicus,Valentin,Synced,L3mon,FantasyxD si G30.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este perfecta asa cum e ,e una dintre cele mai ordonate factiuni de pe server.

Edited by Vysion.
Posted (edited)

-Nickname: R@zvaNN[]

-Rank: 2.
-Cate zile ai?: 16

-De ce dorești să pleci?: Timpul nu imi mai permite acest lucru, si nu vreau sa ocup un loc degeaba in acest departament. Multumesc Sanicus pentru sansa acordata si bafta cu factiunea, te descurci minunat alaturi de ValentYn, un co-lider capabil de acest post si ambitios.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Parerea mea este ca acest departament este perfect asa cum este, doresc numai bine tuturor din acest departament si toate cele bune. Multumesc pentru tot !

Edited by RazvaNN.out
Posted (edited)

-Nickname: G30.

-Cate zile ai?: Sincer...nu am idee.

-De ce dorești să pleci?: Am câteva posturi și nu vreau sa risc....sa ies cu alt motiv.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Absolut nimic. Îti mulțumesc Sanicus pentru șansa acordată și că ai avut încredere în mine să îmi oferi funcția de tester. Bafta în continuare tuturor în special bunilor mei prieteni și anume: Meffix, succes cu funcția, sa nu uiți sa ma cauți când vei face rank 5. K1llyou sa fi atent și să nu ajungi sa greșești sa ajungi in situația mea. Bafta și tie ValentYnn, o sa te tin minte pentru sancțiunile acordate (glumesc, stai liniștit). Bafta tuturor.

Edited by G30.
Guest syN_.
Posted

-Nickname: G30.

-Cate zile ai?: Sincer...nu am idee.

-De ce dorești să pleci?: Am câteva posturi și nu vreau sa risc....sa ies cu alt motiv.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Absolut nimic. Îti mulțumesc Sanicus pentru șansa acordată și că ai avut încredere în mine să îmi oferi funcția de tester. Bafta în continuare tuturor în special bunilor mei prieteni și anume: Meffix, succes cu funcția, sa nu uiți sa ma cauți când vei face rank 5. K1llyou sa fi atent și să nu ajungi sa greșești sa ajungi in situația mea. Bafta și tie ValentYnn, o sa te tin minte pentru sancțiunile acordate (glumesc, stai liniștit). Bafta tuturor.

Demisie acceptata. Succes!

-Nickname: R@zvaNN[]

-Cate zile ai?: 16

-De ce dorești să pleci?: Timpul nu imi mai permite acest lucru, si nu vreau sa ocup un loc degeaba in acest departament. Multumesc Sanicus pentru sansa acordata si bafta cu factiunea, te descurci minunat alaturi de ValentYn, un co-lider capabil de acest post si ambitios.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Parerea mea este ca acest departament este perfect asa cum este, doresc numai bine tuturor din acest departament si toate cele bune. Multumesc pentru tot !

Demisie acceptata. Succs!

Posted

-Nickname: DarkXtreme

-Rank: 1
-Cate zile ai?: 2

-De ce dorești să pleci?: Deoarece  vreau sa intru in mafie.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic.

Guest syN_.
Posted

-Nickname: DarkXtreme

-Rank: 1

-Cate zile ai?: 2

-De ce dorești să pleci?: Deoarece  vreau sa intru in mafie.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic.

Demisie acceptata.

Posted

-Nickname: Alpheus.

-Cate zile ai?: 11 zile.

-De ce dorești să pleci?: Din păcate am luat ban 14 zile.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Gradele unor membrii.

Multă baftă tuturor!

• Upvote 1
Guest syN_.
Posted

-Nickname: Vysion

-Rank: 2

-Cate zile ai?: 17

-De ce dorești să pleci?: Timpu nu imi mai permite ...+ ca am facut cateva greseli pe server din care ma-m ales cu ban 3 zile..sper sa ma revad candva cu toti membri acestui departament ma-m distrat si mi-a placut sa lucrez alaturi de voi si  alaturi de un lider si co-lider capabili si maturi.Si ii multumesc ca mi-a dat aceasta sansa de a incerca ceva frumos sper sa ne revedem tot in acest departament :D va 'pwp' pe toti in Special pe  Sanicus,Valentin,Synced,L3mon,FantasyxD si G30.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este perfecta asa cum e ,e una dintre cele mai ordonate factiuni de pe server.

Cerere respinsa.

Guest syN_.
Posted (edited)

-Nickname: Alpheus.

-Cate zile ai?: 11 zile.

-De ce dorești să pleci?: Din păcate am luat ban 14 zile.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Gradele unor membrii.

Multă baftă tuturor!

Cerere de demisie respinsa.

Edited by syN_.
Posted

-Nickname:  ReYo.

-Rank: Detin rank 2.
-Cate zile ai?: 20.

-De ce dorești să pleci?:  Urmeaza vacanta de vara si o sa fiu plecat mai tot timpul.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nimic, doar sa fie 2 Infernusuri de r2 pt a confisca mai usor permise.

Guest syN_.
Posted

-Nickname:  ReYo.

-Rank: Detin rank 2.

-Cate zile ai?: 20.

-De ce dorești să pleci?:  Urmeaza vacanta de vara si o sa fiu plecat mai tot timpul.

-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nimic, doar sa fie 2 Infernusuri de r2 pt a confisca mai usor permise.

Demisie acceptata. Bafta.

Posted

• Nickname: ZMENTA

• Rank: 1

Ai peste 14 zile in factiune?: Nu

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alta factiune.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: E bun si asa, bafta.

Posted

• Nickname: ZMENTA
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Nu
  • De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alta factiune.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: E bun si asa, bafta.

Demisie acceptata, succes!

Posted

• Nickname: Kaponee.

Ai peste 14 zile in factiune?: 2

De ce dorești să pleci?: Probleme

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic este foarte bun facut si foarte bine organizat.

• Upvote 1
Posted

• Nickname: Kaponee.
  • Ai peste 14 zile in factiune?: 2
  • De ce dorești să pleci?: Probleme
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic este foarte bun facut si foarte bine organizat.

Demisie acceptata.

Posted

• Nickname:  BryLy[buBu]

Ai peste 14 zile in factiune?: Nu.

De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu-mi convine Liderul.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Multe, m-ai ales liderul.

Posted

• Nickname:  BryLy[buBu]
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Nu.
  • De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu-mi convine Liderul.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Multe, m-ai ales liderul.
  •  

Sentiment reciproc, erai | | cu factiunea, ai folosit comanda /qg.

Posted

Nickname: TuRoK.

Rank: 1

Ai peste 14 zile in factiune?: Am 7.

De ce dorești să pleci?: M-am plictisit.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

Posted

Nickname: TuRoK.

Rank: 1

Ai peste 14 zile in factiune?: Am 7.

De ce dorești să pleci?: M-am plictisit.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

demisie acceptata.