Sergiu Sergiu Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Dolphy19Rank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 2-3 zileDe ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pur si simplu nu imi gasesc locul. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Mai nimic... Alte precizări: Bafta la turfs. Quote
cosmyn22 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: DouglasRank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): o ziDe ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca liderul si co-liderul nu isi fac treaba. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Tot. Alte precizări:Salut! Quote
Mafia Saraca Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Douglas Rank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): o zi De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca liderul si co-liderul nu isi fac treaba. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Tot. Alte precizări:Salut! Demisie acceptata. Nick: Dolphy19 Rank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 2-3 zile De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pur si simplu nu imi gasesc locul. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Mai nimic... Alte precizări: Bafta la turfs. Demisie acceptata. Quote
FREX. Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: RONALDEZU Rank: 1. Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 5 days.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Banat. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Membrii. Alte precizări: Succes Frate !! Quote
Mafia Saraca Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: RONALDEZU Rank: 1. Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 5 days. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Banat. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Membrii. Alte precizări: Succes Frate !! Demisie acceptata. Quote
King.Kea. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick:Kea.Rank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):2-3 zileDe ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?:Deoarece nu vreau sa fiu cu FW daca nu aveam FW mai stateam. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?:Baietiiii stiu ca puteti lua toate turfurileeee Alte precizări:Multumesc.Sper sa fie accepatata.Demisia. Quote
Mafia Saraca Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick:Kea. Rank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):2-3 zile De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?:Deoarece nu vreau sa fiu cu FW daca nu aveam FW mai stateam. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?:Baietiiii stiu ca puteti lua toate turfurileeee Alte precizări:Multumesc.Sper sa fie accepatata.Demisia. Demisie acceptata. Quote
Arablau Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick:ArablauRank:2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):15 zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Deoarece nu mai am timp de war etc. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Sa fie umpic mai rau liderul / co-liderul. Alte precizări: Sa luati LS ! Quote
Mafia Saraca Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick:Arablau Rank:2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):15 zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Deoarece nu mai am timp de war etc. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Sa fie umpic mai rau liderul / co-liderul. Alte precizări: Sa luati LS ! Demisie acceptata. Quote
Roger.. Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick: RogerRank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 14 zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca m-am plictisit si vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Alte precizări: Bafta! Quote
Mafia Saraca Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nick: Roger Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 14 zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca m-am plictisit si vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Alte precizări: Bafta! Demisie acceptata. Quote
Vulpea Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Nick: VulpeaRank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 15- zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca m-am plictisit si vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Poate doar sa fii mai strict. Alte precizări: Bafta! Quote
Mafia Saraca Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Nick: Vulpea Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 15- zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca m-am plictisit si vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Poate doar sa fii mai strict. Alte precizări: Bafta! Demisie acceptata. Quote
Wenser Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nick: pDk.Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 15 zileDe ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: pentru ca ban Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: nimic. e ff buna factiune. mai ales cu acest lider. cel mai de treaba lider pe care l-am cunoscut Alte precizări: Nup. Quote
Mafia Saraca Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nick: pDk. Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 15 zile De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: pentru ca ban Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: nimic. e ff buna factiune. mai ales cu acest lider. cel mai de treaba lider pe care l-am cunoscut Alte precizări: Nup. Demisie acceptata. Quote
unchiuHBK Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nick: HBKRank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 5De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca am primit un FW pe nedrept. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Alte precizări: Salut. Quote
Mafia Saraca Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Nick: HBK Rank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 5 De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Pentru ca am primit un FW pe nedrept. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Nimic. Alte precizări: Salut. Demisie acceptata. Quote
Santino Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nick:SUPREME.Rank:2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):9 zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?:Am lag la war-uri. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?:Playeri care asculta. Alte precizări:Bafta ! Quote
Mafia Saraca Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nick:SUPREME. Rank:2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune):9 zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?:Am lag la war-uri. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?:Playeri care asculta. Alte precizări:Bafta ! Demisie acceptata. Quote
Bii Florin Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nick: GetlowRank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 3 days.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Doresc sa pelc deaorece memebrii nu asculta de lider si nu avem organizare. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Lierul sa fie mai strict si sa vian cu o organizare noua . Alte precizări: multumesc. Quote
Mafia Saraca Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nick: Getlow Rank:1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 3 days. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Doresc sa pelc deaorece memebrii nu asculta de lider si nu avem organizare. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Lierul sa fie mai strict si sa vian cu o organizare noua . Alte precizări: multumesc. Demisie acceptata. Quote
KLER_ Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Nick: KLER_Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 9 zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Incerc altceva. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Liderul. Alte precizări: :D Quote
Mafia Saraca Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Nick: KLER_ Rank: 2 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 9 zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Incerc altceva. Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: Liderul. Alte precizări: :D Demisie acceptata. Quote
SlarK. Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Nick: SlarK.Rank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 8 zile.De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Membri prea buni Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: nimic. Alte precizări: bla bla Quote
Mafia Saraca Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Nick: SlarK. Rank: 1 Vechime(cât timp ai stat în facţiune): 8 zile. De ce doresti sa pleci din The Russian Mafia?: Membri prea buni Ce crezi că trebuie schimbat la The Russian Mafia?: nimic. Alte precizări: bla bla Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts